Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Zapewne nie znacie zespołu Fear of Eternity. To taki włoski jednoosobowy projekt blackmetalowy. Piszę Wam o nim, ponieważ wokalistę charakteryzuje jeden z najbardziej ,,skrzeczących" wokali , jakie spotkałem (mogę śmiało go przyrównać do izraelskiego Bishop of Hexen). Do pięknych i delikatnych melodii Andrea Tilenni śpiewa jak stara czarownica :) Pewnie będziecie się śmiać, bo to szczerze mówiąc jest trochę śmieszne- ale uwielbiam to skrzeczenie. Posłuchajcie Sad Dreams- pierwsze nuty przypominają mi ,,INXS - Never Tear Us Apart" http://www.youtube.com/watch?v=z0Q7fsKKHGI

Gość Tomek Kowal*
Oczywiście tytuł utworu brzmi ,,Silences Fortification", ale ,,Sad Dreams" to też jego.

Gość Tomek Kowal*
Zaskoczyłaś mnie 100%...

Gość Tomek Kowal*
Nie sądziłem, że to znasz :D

Gość Tomek Kowal*
JA kiedyś miałem tak, że lubiłem poznawać nowe zespoły i zapisywać ich nazwy i tytuły piosenek, któremi si epodobały. Moj blackmetalowy zeszyt z zapiskami mieści około 2.000 nazw zespołów!

Gość Tomek Kowal*
Venom jest dla mnie zbyt trashowi i stary, więc nie słucham :D Wolę skrzeczące stare czarownice :D Z ciekawszych nazw znam: Nazhand, Susvourtre, Alent Deviant Circus, Tenebrae in Perpetuum, Ornassi Pazuzu, Oscalum Infame, Den Saakaldte, Ahrimah, Hrrumbzgnruome, Baal Zebuth, Gaahlskaag, Arghoslent, Grabnebelfrusten, Mustan Kaun Lapset, Ne Obliviscaris, Tosc Led Od Raje, Yngizram, Ululate, Nhaavah, Menagram, Wotanroden, Filii Nigratium Infernalium, Dagor Dagorath, Battla Dagorath, Skylmagoghnar i wiele, wiele innych.

Gość Tomek Kowal*
* Battle Dagorath, oczywiście :)

Gość Tomek Kowal*
Moravska Zima - fajnie grają, zawalisty czeski zespół. Dziś słucham zespołu Satanic Verses. :D

Gość Tomek Kowal*
I oczywiście -Alient Deviant Circus :) Ach te moje literowki :)

Gość Tomek Kowal*
Jestem antyklawiaturnym dyspisaczem :) Napisałem- Ach te moje literowki- i w tym też zrobiłem literówkę :D :D

Gość Tomek Kowal*
Znalazlem na YT teledysk młodego węgra, który śpiewa black w jednoosobowym zespole. Świetnie mu wyszło, jak na nagranie domowe. Trochę szkoda, że nie ma dymów, całej tej atmosfery koncertowej, innych ludzi, publiki, ale jak na chałupnicze wykonanie- jestem na tak! Koleś ma talent. http://www.youtube.com/watch?v=FUyXjRNvQRQ

Gość Tomek Kowal*
Ta.... dokładny... Mój Word pamięta dinozaury i nie podkreśla błędów czerwonym wężykiem, więc zdarza mi się wrzucić na blogaska tekst z literówką w tytule :)

Gość rwbb
witajcie :-)

Gość rwbb
tak,wrocilam dopiero niedawno no i trzeba bylo nadrobic z praca

Gość Tomek Kowal*
Cześć rwbb.

Gość Tomek Kowal*
Nie musisz poprawiać, cośśśś Ty :)

Gość rwbb
ach bylo cudownie,spotkalam wielu przyjaciol, bylo duzo radosci,no ale tak to juz jest, ze co dobe szybko sie konczy

Gość Tomek Kowal*
Desperado- czarne buziole, ja jeszcze nie głosowałem na Siwego Lewicowca, zaraz idę :)

Gość a może by tak
zainteresowac sie choc troche polityka?! Procz wina, muzyki niestety jeszcze cos istnieje. Zaglosuje bo jest za legalizacja, swietnie... a potem mamy co mamy;/

Gość Tomek Kowal*
Kolejny cep się wpierdzielił nie przeczytawszy ze zrozumieniem :( Przecież Ona głosowała w szkole, 5 lat temu .... :(

Gość Tomek Kowal*
Fakt, tak zrozumiałem :)

Gość Tomek Kowal*
100%- gratuluję :)

Gość Tomek Kowal*
Byłem, zagłosowałem, Grzegorz Bernard Napieralski dostal mój ,,krzyżyk"

Gość Tomek Kowal*
Dlaczego???????? Przecież to jest całkiem fajnie- pójść i zagłosować

Gość Tomek Kowal*
Dobra, nie będę Cię przekonywać, że jednak warto chodzić głosować, Twój wolny wybór.

Gość Tomek Kowal*
Hakuna matata, nie przejmujmy się takimi pierdołami, jak to, kto będzie pierdzieć w fotel w jakimś pałacyku w Warszawie przez najbliższe 5 lat, żyjmy własnym życiem, głosujmy według uznania! Lub nie głosujmy, gdy nie chcemy, jesteśmy wolnymi ludźmi.

Gość Tomek Kowal*
Dorosły jestem. Ale tylko na papierze.

Gość a może by tak
Przecztalam wypowiedzi. To forum wyrazam tylko swoje zdanie. Nie chce byc uszczypliwa, po prostu uwazam, ze w wieku 17 lat powinno sie miec juz jakies sprecyzowane pojecie o polityce. Zreszta ja uwazam to za obowiazek, mieszkam w kraju, wiec chce miec okazje uczestniczyc tez w zyciu wyborczym. Jesli ktos nie czuje takiej potrzeby/ nie jest zorientowany nie powinien glosowac.

Gość Tomek Kowal*
Ktoś włazi i bruździ nam. Desparado- nie tłumacz się, nie ma komu i po co...

Gość a może by tak
Nie chcialam Wam "brudzic" w temacie. Po prostu slyszalam juz takie argumenty wsrod doroslych ludzi. Zreszta, fakt - niech kazdy robi to co uwaza za stosowne.