Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Hi hi, u mnie słonecznie :D

Gość Tomek Kowal*
Nikogo nie ma, chlip, chlip, chlip :( :(

Gość Tomek Kowal*
Mieszkam w Siódmym Kręgu Piekła :D Desperado-OPOWIADAJ!!

Gość Tomek Kowal*
Pewnie zakochanie jej odebrało możliwość pisania :)

Gość Tomek Kowal*
Kto rano wstaje, temu Szatan daje (popalić) :)

Gość PAWEŁ ZALEWSKI OSZUST
lider kredytów na rynku polskim pozyskujemy szybko i pewnie kredyty dla zadlużonych z zajeciami komorniczymi, konsolidacyjne bankowe i poabankowe pywatne . decyzja kredytowa w ciagu 3 godzin, przyznawalność wynosi 90% minimum formalnosci procedury lącznie z przkezaniem srodków w ciagu 48 godzin od podpisania umowy kredytowej szukasz kredytu dostjesz odmowy napisz do nas to nic nie kosztuje a sam się przekonasz jak skutecznie dzialam Mój mail : biuro422@wp.pl

Gość Tomek Kowal*
hy... hy... hy... hy... hy... hy... hy... hy... To moje sapanie po ciężkim, trzeźwym dniu. Słychać je nawet w ilterach, które piszę. Nareszcie weekend :)

Gość rwbb
:-) ja tam nigdy nie wiem jaki jest dzien,choc juz jestem stara i powinnam byc stateczna :-)

Gość Tomek Kowal*
Odpocząłem- mogę pisać :)

Gość rwbb
chyba tak, 100% a Ty jeszcze sie uczysz ??

Gość rwbb
:-) a czy kierunki ktore studiujesz sa wlasnie tymi ktore Cie interesuja ?

Gość rwbb
hmm to zależy co dla kogo jest ciekawe,odpowiem z mojej perspektywy od iluś lat najwieksza uwage przykladam do tej duchowej strony i staram sie rozwijac w tym kierunku (hehe ciekawe co na to Tomek powie :-) )Materialne aspekty sa mniej atrakcyjne a to mialy byc ciekawostki :-),zapytalam o to czy interesuja Ciekierunki, ktore studiujesz,poniewaz nie cieprie beznadziejnego podejscia ,,studiuje byle co,, to taka strata czasu

Gość Tomek Kowal*
Nic złego nie powiem, Twój rozwój, Twoja sprawa :D Jeśli się rozwijasz- gratuluję :)

Gość Tomek Kowal*
Tradżedia- znów robię 10 rzeczy na raz i piszę z refleksem rozleniwionego leniwca :D

Gość rwbb
hehe to stwierdzenie bylo w formie zartu,prawda jest taka,ze co bys nie powiedzial ja i tak nadal bede robic swoje :-)

Gość Tomek Kowal*
Filologia celtycka- nawet nie wiedziałem, że jest taki kierunek :D Ciekawe, czy jest zapoznanie się z pismem runicznym :D

Gość Tomek Kowal*
Filologia henochiańska- to byłby dopiero kierunek :D

Gość rwbb
powiem wam, ze mnie,, nosi,, chyba coraz trudniej mi usiedzec w jednym miejscu, mam ochote gdzies jechac :-)caly dzien mam w glowie ten kawalek, kojaży mi sie z łąką i jazdą na rowerze po jakiejś malutenkiej zabitej dechami wsi

Gość Tomek Kowal*
Dziwaczne, ale - fajne!!!! ciak ciak- alllle nazwa :D

Gość Tomek Kowal*
Zatem- jedź, zwiedzaj wsie kryte eternitem, pij mleko prosto od krowy,wąchaj łąki i bezlistne mrówki łąkowe, żyj w skrzydłach motyli :) Jakoś poetycko mi wyszedł ten post :D :D

Gość rwbb
a bylam ciekawa czy Ci sie spodoba, no poetycko sie zrobilo,ale taki mam nastroj, no wlasnie to nie jest tak jedz,sa obowiazki no i chyba zapomnieliscie, ze ja tu jako jedyna jestem mamą :-)

Gość Tomek Kowal*
O matko- naprawdę? Ile latek ma Pociecha i jakiej jest płci?

Gość rwbb
hehe naprawde,to meżczyzna w powaznym wieku 7 lat

Gość Tomek Kowal*
Wow! Wiem, że to będzie faux pas- ale ile masz latek? Wiem, wiem, kobiet o wiek się...itd, nietakt i sromota, takie pytanie, ale nie znamy się, nie widzimy, a chciałbym wiedzieć, z jaką osobą rozmawiam :)) Ja swój wiek podałem na wstępie :) Tak w przybliżeniu :D Nie trzeba szczerze :D :D :D :D

Gość rwbb
ja swoj tez juz podawalam,to nie tajemnica,mam 27 wiec bylam (jestem) mloda mamą, byłam z gatunku takich jak ,,WY,,zero dzieci, a tutaj okazalo sie,ze jest na mnie inny plan,ale szczerze to ciesze sie, ze dziecko mam juz spore i samodzielne i wiecej dzieci juz nie bedzie,juz wyrobilam swoja norme:-)

Gość rwbb
jak widze jestes zaskoczony,ciekawe czy to zmienia Twoje dotychczasowe widzenie mojej postaci :-)

Gość Tomek Kowal*
Nie, czemu... Gdybyś okazała się transwestytą - psychopatycznym mordercą kotów, lub kimś podobnym, to tak :D To, czy ktoś ma dziecko/dzieci czy nie-niczego nie zmienia w moim postrzeganiu ludzi :) Ja nie mam i chyba nie będę mieć- i wcale nie czuję się lepszy ani gorszy od tych co mają.

Gość rwbb
sa takie stereotypy,ze jak ktos ma dziecko to ono staje sie jego jedynym celem zycia, w moim przypadku tak nie jest,moim obowiązkiem jest je kochac i dbac o nie,co oczywiście z wielka radoscia czynie, ale kazdy jest inywidualny i ja i dziecko i kazde z nas ma swoje sprawy, cele i priorytety ;-)