Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Urocze i milusie, serio. Normalna, żartobliwa rymowaneczka, która nawet nie stara sie pretendować do miana wielkiego dzieła- ot, zabawa, igraszka. Nie widzę w niej nic głupiego- sam tutaj na Kafe piszę takie jajcarskie rymowanki :D (może się nie znam, ale chyba pisze się kąpiel :D )

Gość Tomek Kowal*
To świetnie, lepiej zarazić kogoś muzyką, niż katarem :D Ja właściwie przestałem już słuchać black metalu- od kilku dni gra u mnie Sopor Aeternus. Kiedyś wrócę do Łeeeeeeeeee, ale teraz po prostu nie mam na to ochoty. Przesyt, od nadmiaru i świnia by sie porzigoła, robię sobie blackmetalową przerwę (co nie znaczy, ze wywalę czarne ciuchy, koszulki, kupię jasne ubrania, zetnę włosy )

Gość Tomek Kowal*
Pewnie, ze nie zetnę, coś Ty... To, że się zmęczyłem jednym rodzajem muzy nie znaczy, ze zmienię się w kogooś innego...

Gość Tomek Kowal*
Dobra, włączyłęm Anorexię Nervosę, wracam do świata łeeeee :D

Gość Tomek Kowal*
Stop włosowym obcinaczom!!! A wiesz, przykro jest obserwować ,,normalnienie" nastoletnich buntowników, ich krótkie włosy, brak dreadów, bródek, nieczarne ciuchy, niewyróżnianie się z tłumu... W imię czegooni to robią?? Why????????

Gość Tomek Kowal*
Właśnie- mylnie pojętego wydoroślenia i akceptacji Może boją się odrzucenia przez partnerów(partnmerki )

Gość Tomek Kowal*
Gdyby moja dziewczyna namawiała mnie do obcięcia włosów- postawiłbym sprawę ,,na ostrzu noża"- albo mnie akceptujesz takiego, jakim jestem, albo nie, żegnaj. Brutalne, ale prawdziwe- chodzi nie o głupie włosy, ale o tolerancję we związku. Jej brak jest brakiem szacunku dla drugiej osoby. Nie rozstałbym się z nikim z powodu włosów, ale z powodu nieakceptacji. Na szczęście nigdy tak się nie stało:)

Gość Tomek Kowal*
Czarne buziole, do zobaczenia...

Gość Tomek Kowal*
Tak... w kościółku... Prędzej mnie na solarium zobaczycie, albo na koncercie disco-polo, niż w kościółku :D Dopiero teraz wróciłem z miasta :) Spędziłem miły wieczór, niestety, na trzeźwo.. :( Ech, życie...

Gość Tomek Kowal*
To.. mój tekst? P{amiętałaś? :D Ja takie rymowaneczki jajcarskie wyrzucam z pamięci kilka chwil po ułożeniu :)

Gość tOmEk kOWaL**
cHyBa wYbiOrE siE nA zAĆmIeNiE.. ) ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ bEllA jeSt tAkA sŁitttT... 👄 cHyBa sIeM zaLofCiAłEm 👄 👄 👄 👄 👄

Gość Tomek Kowal*
Żartowałem, nudzi mi się :D

Gość Tomek Kowal*
Wypiłem dziś JEDNO PIWO (matko, gdzie te czasy, gdy nadużywałem alkoholu??????) Staczam się :D :D :D :D Ale wolę być ,,trzeźwiałkiem-smutaskiem " niż pracować na kacu :)

Gość Tomek Kowal*
Nie jestym brzidolym :( Jo tu nie brzidol :)

Gość Tomek Kowal*
Miłego wymoczenia :D

Gość rwbb
witam was :-) jednak wtedy wsiadlam na ten rower i pojechalam na wies co prawda tylko na dwa dni ale zawsze cos :-), a wy macie jakies wyjazdy w planach ?

Gość rwbb
,,laska wierzaca,ale fajna,,jakos mnie to rozbawilo

Gość Tomek Kowal*
Cześć- gratuluję spełnienia planu!!!!

Gość Tomek Kowal*
Dziewczyna może być wierząca, ale fajna, pod warunkiem, że w jej charakterze ,,fajna" góruje nad ,,wierząca"- nigdy na odwrót :D

Gość Tomek Kowal*
No to super- ja tylko 1 tak dla smaku :(

Gość Tomek Kowal*
Urocze prowo- ale to o zabójstwie to mi wpisał jakiś podzyw, nie ja... Ja staram się robić takie w miarę realistyczne ... :D

Gość Tomek Kowal*
jejciu- tę animację razem z klipem z młotami z ..the wall " puszczali do oporu na ,,Jedynce" w 1993/ albo 1994.... Pamiętam każdy kadr przez tyle lat... i te młoty idące i te maszynki do mięsa mielące wszystko... Zawalista animacja,...

Gość Tomek Kowal*
Cóż...budowa... Spróbowałabyś popracować fizycznie będąc na ciężkim kacu- odechciałoby Ci się pić alkohol na 10 dni przed planowanym wysiłkiem... :D Wolę tego uniknąć... Gó*wno prawda, żae na kaca najlepsza jest praca- to raczej żart :D Jest odwrotnie - najlepszy jest brak pracy i odpoczynek...

Gość Tomek Kowal*
Niech żyją ukwiecone Desperadki z kolorowymi busami i tatuażami :D

Gość Tomek Kowal*
Dzięks, brzmi wiarygodnie :D

Gość Tomek Kowal*
Założyłem poważny temat bez pokrycia w rzeczywistości :D Sam nie wiem po co- chyba dla jaj :D

Gość Tomek Kowal*
Sojunonde mujon brdaos .... :D Założyłem ten temat o gwałcie dla żartu :) Kafeterianki ,,łyknęły" przynętę Przepraszam, jesli to kogoś obraża :D Jedyny temat w całym necie, na którym jestem szczery- to ten, serio!!!! Nawet prawdziwe imię i nazwisko podałem... :D