Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Co Ty... to dziś się zaczęło i dziś się kończy... Temat Jolki ciągnie się tylko dla tego, że się maksymalnie ujawniłem- łącznie z imieniem, nazwiskiem, linkiem do blogaska, spowiedziami, co robiłem poprzedniego dnia etc. Nie da się kłamać przez miesiąc obcej 0sobie- bo... po co??? Gdybym miał być nieszczery- nie pisałbym z Tobą już dawno temu...

Gość Tomek Kowal*
idę Goodnightować, baj, baj, niech Ci się Morrisonowie i Anny Varney przyśnią, pijący razem z Tobą w odreklamionym busiku :) Dobrze Ci... Nic nie budujesz.... Echh...

Gość Tomek Kowal*
Dobra, mogę zostać do 23 :D

Gość Tomek Kowal*
Mógłbym kłamać przez nawet 800 stron, wciskać jakieś ciemnoty- ale po co??? Tak miło nam się rozmawia- po co brukać to kłamstwami???? Nie lepiej się trochę otworzyć i popisać szczerze?? Przy Was nie muszę niczego udawać- nawet nie muszę wpisywać ,,ksywy", nicku"- po prostu wpisuję swoje imię i nazwisko :)

Gość Tomek Kowal*
Fajnie, że spotkały się dwie, równie wolne osoby...

Gość Tomek Kowal*
Dobra : :D

Gość Tomek Kowal*
No, szkoda... :) Z Tobą to nawet rzigonie byłoby piękne ... :)

Gość Tomek Kowal*
Miliard razy bardziej wolę rzigoć z wyzwoloną i fajną nastolatką, niż modlić się z samym Papieżem... Lepiej z Tobą rzigoć, niż słuchać Radia Maryja, czy Jarka Kczyńskiego...

Gość Tomek Kowal*
Ja od razu podałem swój prawdziwy wiek I wszystko było prawie o.k :D Nie musisz się postarzać, ani odmładzać- możesz mieć 11, lub 111 lat - jesteś mądra i lubię z Tobą pisać- Twój wiek nie robi tu żadnej różnicy. Nawet, gdybyś miała 105 lat- pisałbym z Tobą..

Gość Tomek Kowal*
Ja mam 14, przyznam, ze dałaś się nabrać na tę postać Tomka Kowala :) Tak naprawdę mam na imię XXKlaudusiaczekXX i mam 15 lateQ mOShNa mNiE sP)oTQaĆ nA fOtCe pEeL :) LoFfFfFcIaM Vasss....

Gość Tomek Kowal*
Nie chcę nikomu rzigoć, najwyżej Jarkowi K., albo Giertychowi , ale to niemożliiwe (szkoda, że nie jestem z WaWy) Chcesz link do tego arcydzieła kinematografii polskiej ?? :D http://www.youtube.com/watch?v=EkSuPgCJVP4

Gość Tomek Kowal*
Kurde- pokemoniaste pismo jest naprawdę zabawne w użyciu!!!! Ale fajnie mi się pisało, serio :)

Gość Tomek Kowal*
Kurde- zasnąłem wczoraj bez pożegnania, nawet nie wyłączając komputera :) Ale mnie zomgło- głupie 4 piwka mocne :) Jeśli piszę bez sensu- jestem pijany Jeśli rymuję głupoty- jestem raczej trzeźwy, robię to dla jaj Jeśli trolluję na Kafe- jestem podpity :D Ale te komplementy były szczere, serio.

Gość Tomek Kowal*
Z tego miejsca chciałbym zapewnić, że współczuję wszystkim zgwałconym osobom, prowokacja była jedynie żartem, bez jakiejkolwiek próby ośmieszenia ,,ciężaru gatunkowego" tego przestępstwa. Po prostu znów wykorzystałem do prowo kontrowersyjne ,,narzędzie" (tak jak wcześniej-zdjęcia zwłok ludzi, małpy, czy zdeformowanego dziecka). Jesli ktoś się poczuł urażony- pardon. Po prostu prowo miało zabrzmieć poważnie i realistycznie.

Gość deperado_
Serio? :D Ja to powtarzam często, we wszystkie swoje powiedzonka wplatam Bonza :D 100% już wróciłaś?

Gość Tomek Kowal*
Witajcie, Piękne Panie :)

Gość Tomek Kowal*
Fajnie, a Tobie ?

Gość Tomek Kowal*
Nawet ładna melodia :)

Gość Tomek Kowal*
Znów piszę jak rozleniwiony leniwiec..

Gość Tomek Kowal*
Nie wiem, przykro mi, że nie możesz... Ja mogę :)

Gość Tomek Kowal*
zwłoczki, flaczki albo padlinka leżąca na chodniku i wesoło się rozkładająca Kurde- dobre na tekst piosenki!!! :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
trzeba być naprawdę dziwnym, aby sobie zrobić tuleje w wardze... okaleczenie, nie ozdoba... :(

Gość Tomek Kowal*
Ale to zostało przez Ciebie tak milusio ujęte, że brakuje tam jeszcze gnijących Jonasków i Hani Montani :) Wymyśliłem kiedyś- Lovegrind :)

Gość Tomek Kowal*
Napisz plisss :)

Gość Tomek Kowal*
dobra-cześć :)

Gość Tomek Kowal*
Kurde- telepatia ??? :D Ja też jestem :)