Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
FAkt, Ty JUZ studiujesz... Kurde, dziś znów nie moge się upiś :(

Gość Tomek Kowal*
Cześć- Despearado mam nadzieję, że Ci przeszły smutki...

Gość Tomek Kowal*
Kiedy życie Cię przerasta wyłącz kompa idź do miasta na rynkowe impry świetne wnet Ci czas przeminie pięknie słuchaj grania, są koncerty na starówce czas jest piękny nie powinno ci się nudzić kiedy spotkasz innych ludzi obyś tylko nie zahaczył o spęd głupi i ,,buraczy" mijaj z dala skinów, gnojów NAZI i innych dewotów siądź na ławce między mądrymi wtedy wszystko będziesz kminić :D

Gość Tomek Kowal*
Wiem, wiem, powinno być ,,na miasto"- ale jakoś mi się nie zgrało :) :) :)

Gość Tomek Kowal*
Dobra, trochę stereotypowo podszedłem do sprawy :) Ale właśnie te środowiska wrzucają wszystkich ciemnoskórych, długowłosych czy pacyfistów- jako ,,pedałów"- więc nie będzie skandalu, jak potraktuję w durnej rymowance wszystkich skinów jako ludzi nietolerancyjnych :D :D

Gość Tomek Kowal*
ojej... A co ci zrobił ten facet....?

Gość Tomek Kowal*
No dobra, dajmy spokój skinom, niech robią co chcą... A co do kolesia ooooooooooooooo kurrrrrwaaaaa............ Co za debillll :( :( :( :( :( :( To jakiś niewyżyty menel- żul??? Bo jeśli nie- to ciężki, niekontrolowany napaleniec... Matko, coś takiego powiedzeć dziewczynie... a też jestem mężczyzną i wiem, że tylko niewyżyte ogry, półmózgi byłyby zdolne do czegoś takiego... Unikaj go, bo to może być dobry materiał na gwałciciela...

Gość Tomek Kowal*
Każdy NORMALNY facet powinien kontrolować to, co mówi, zwłaszcza do dziewczyny... Może to jakiś ,,przymuł" - no wiesz, koleś lekko nie w formie intelektualnej?? Bo tylko to go usprawiedliwia... :D

Gość Tomek Kowal*
To jeszcze gorzej!!! Myślałem, że to jakiś stary, pomarszczony, bezdomny menel, któremu jest obojętne, co ludzie o nim myślą, przepił życie i może teraz na haju powiedzieć młodej dziewczynie na cały głos, co chce z nią robić, i wszyscy skwitują to pobłażliwym śmiechem... Znam, kilku takich z widzenia- nawed Straż Miejska ich nie ściąga z ławek- biedni, zarośnięci, wiecznie sini na twarzach 60-latkowie ze starówki, śpiący w bramach i proszą o 1 zł... Jeśli tak mówi młody facet- żall..pewnie ma coś z psychiką... :( :( Ale się stoczył....

Gość Tomek Kowal*
A co do stóp- to niegroźny fetyszyzm :) (tak czytałem w wikipedii )

Gość Tomek Kowal*
*nawet

Gość Tomek Kowal*
kurde!!!! punki za czyste nie chodzą??? to pluń na nich, można być wyzwolonym od władzy, ale nie od proszku, mydła i wody!!! Umyć ich!!! Ja- trochę-black-metal chodzę idealnie czysty, dla mnie dyshonorem byłoby się gdzieś pokazać brudnym :( Gorszego obciachu już nie ma- możesz slłuchać disco- polo, możesz ubierać się na różowo-jeśli lubisz, ale jeśli chodzisz brudny- jesteś SYFEM. Nic dodać, nic ująć. Brud- to nie element subkultury- to usprawiedliwienie dla swojej ,,małości"

Gość Tomek Kowal*
jak za młoda, jak za młoda???? 6, 7, 8 lat- to norma, co nie? 60 lat różnicy- jak w przypadku Łapickiego- to patologia i przesada :) Każdy powinien dobierać sobie partnerów we w miarę podobnym wieku- 10 lt różnicy to już znaczny wynik, ale 7??????? Nieeeee.... przesadzasz, to nie jest strszna różnica wieku...

Gość Tomek Kowal*
nie myją się 3 dni- milusio :D

Gość Tomek Kowal*
pewnie!!! może spotkasz jakiegoś miłego 24-latka??? :D

Gość Tomek Kowal*
To dobrze, bo szokiem dla mnie było, gdy moja znajoma rocznik 1990 uznała na poważnie, że jestem dla niej nawet TEORETYCZNIE za stary, bo ONA nie lubi STARYCH FACETÓW... :D :D :D :D :D :D szok..... (teraz jest podobno z kolesiem z 1992 rocznika- widać, że lubi młodszych...) Ale to był szok, gdy całkiem w żartach- usłyszałem, że jestem stary...

Gość Tomek Kowal*
Właśnie!!! Nie chciałbym dziewczyny 10 lat młodszej- nie jestem NONKONFORMISTĄ :D :D

Gość Tomek Kowal*
WŁAŚNIE!!!!!!! GDZIE ZNAJDĘ ZROZUMIENIE?????????????????? NA KAFETERII, ROZMAWIAJĄC Z DESPERADO !!! D :D :D :D :

Gość Tomek Kowal*
za 10 minut wracam :)

Gość Tomek Kowal*
jestem :)

Gość Tomek Kowal*
make love not war!!!

Gość darmowa porada
Za komuny to by pał dostał na grzbiet! Nie pracuje Tomaszek to i niech nie żre! Arbeit macht frei!

Gość Tomek Kowal*
Dzięx, darmowa podo :D :D :D :D A traktorek milusi :)

Gość Tomek Kowal*
Cześć, Desperado Tu zobacz jeszcze gorszy Dzik- masakra, maska, silnik- i nic więcej dyszlo- trakror :) http://www.retrotraktor.pl/artykuly/c308/2.jpg To jedna z najgorszych maszyn, jakie widziałem, totalnie minimalistyczna do pracy na roli, gdzie trzeba sprzętu o sporej mocy :) :) Jeszcze do niego powinni dodać grzebienie- do orania :)

Gość Tomek Kowal*
Zawalista chatka :) Masz pole???

Gość Tomek Kowal*
Ja bym się bał takim jeździć z obawy przed totalnymwyśmianiem :) A ten skecz - super