Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Wszyscy maja spoko wozy z mojej dawnej klasy :D Wszyscy mają komórki- normą jest już 7, 8 telefon w życiu- ja nie miałem żadnego Wszyscy ślą ,,eski"- ja nie wysłąłem żadnego przez 24 lata żywota Wszyscy mają kolorowe ciuchy- ja czarne, na ogół stare Wszyscy mają długoletnich partnerów/partnerki, niektóre dziewczyny -mężów, a nawet dzieci ja- nie ma już przez jakiś czas nikogo Gdybym nie był dudeistą to bym się tym przejmował :D Ale - mam to co najważniejsze ALKOHOL!!!!!!! Dziś jest juz za późno, ale jutro- grande nayebnka. A co!

Gość Tomek Kowal*
chyba jestem z innego, bardziej luzackiego swiata :D

Gość Tomek Kowal*
mój infraświat to trochę horrorpsychodelia- jak w ,,Sweet dreams" Mansona :) Choć przyznaję- olewam wszystko, czym inni by się zamartwiali

Gość Tomek Kowal*
Według Ciebie chyba nie jestem ,,lamusem"? Choć wiem, że inni by mnie tak postrzegali

Gość Tomek Kowal*
haha- dobre! Ja lubiłem wkooorwiać na maxa panią od angielskiego Znajdowałem w tym chorą satysfakcję :) Przykład- kazała napisać ogłoszenie po angielsku, o tym, że zostwailiśmy (zapomnieliśmy) na dworcu walizkę- i prosimy znalazcę o kontakt. Trzeba było też napisać, co mieliśmy w tej walizce (wedle uznania) No to ja napisałem, że zostawiłem walizkę ,,with the rotten cat inside" :D Klasa się śmiała, a ona spytała, czy nie muszę odwiedzić psychiatry :D :D Do dziś się z tego śmieję.

Gość Tomek Kowal*
nie musisz :)

Gość Tomek Kowal*
kochaaaaaaaaaaam patrzećm, jak nieuświadomione ludki dziwią się, z przerażeniem że NIGDY NIE MIALEM KOMÓRKI. Nigdy?????????????????? :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
masz taką małą siostrzyczkę? Pamiętam, że pisałaś, że masz jakieś maleńkie rodzeństwo, fakt :) Spoko siostra :) Może wyrośnie na metalówę? :)

Gość Tomek Kowal*
heah!!!!!!!!!! Świetnei! Dobrze, że dołączyła do Czarnych zastępów! :D

Gość Tomek Kowal*
dość o dzieciach.

Gość Tomek Kowal*
Również urocze. jak sweet dreams Chcę władać tobą i cię wykorzystać Chcę znać co w tobie (Szept) podnosi twoją głowę, rusza się Nie daje zasnąć twojej glowie, rusza się Podnosi twoją głowę, ruszasz się Nie daje zasnąć twojej glowie, rusza się Podnosi twoją głowę, rusza się Nie daje zasnąć twojej glowie, rusza się Rusza się!

Gość Tomek Kowal*
kochałem tę robotę... Ech, może kiedyś się najmę do podobnej.. Od biedy mogę cerować worki dla kangurów, wyszywać pacyfy na ogonach wielorybów czy pracować przy maszynie do spawania łosi.

Gość Tomek Kowal*
mogę jeszcze być ginekologiem kałamarnic, tynkować karaluchy, robić sztalugi do rozwieszania i malowania psów, mogę uczyć dynie i buraki geometrii nieeuklidesowej, strzyc nietoperze i tatuować krety. :D

Gość Tomek Kowal*
ja jutro piję niezmiennie - beer Albo.. kupię szmpana-sikacza po 6,80 (nie znalazłem tańszego!)

Gość Tomek Kowal*
mam ochotę na alkohol koniec złowrogiej abstynencji wytrwałem 3 dni

Gość Tomek Kowal*
kupuję szampana jutro przysięga cukierasa! Wypije całego z butelki

Gość Tomek Kowal*
jestem śmieciem- pohańbiłem się moim nikczemnym przebrzydłym planem- chcialem NIEPIĆ TYDZIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Na szczęście powróciłem do zdrowego rozsądku i muszę się nawalić.

Gość Tomek Kowal*
Dobrze! niech nasze upijenie połączy na s w jedno-nietrzeźwe ciało astralne- Dudo -Tomko-Desperadkę :)

Gość Tomek Kowal*
Oststnio jako hobby pisuję krótkie tekściki na kanwie pomysłu ,,Karakonów" Bruno Shulza. Pomysł nieoryginalny, ale tworzę dziesiątki takich historyjek. Ot, tak dla jaj. Kiedy spotkałem go pierwszy raz był jeszcze martwym królikiem- leżał na łące rozwleczony przez bezpańskie psy. Później zszyli go, założył garnitur. Spotkaliśmy się na przyjęciu z okazji 20-lecia naszej firmy. Potem odleciał. niektórzy widzieli go na pocztówce z Afryki jako niską murzynkę Podobno jest w ciąży. i już nie pachnie trawą.

Gość Tomek Kowal*
splunięcie?

Gość Tomek Kowal*
aha- to wbicie widelca OD 6.17- a nie w tej jednej sekundzie muszę czytać ze zrozumieniem Twoje posty :D :D

Gość Tomek Kowal*
lubie pisać też inne- całkowicie odrealnione.

Gość Tomek Kowal*
Na przykład historię młodej dziewczyny, ktora przez pół roku pisuje na jednym ze znanych forów internertowych z pewnym wyluzowanym kolesiem. Piszą tak, piszą prawie codziennie, wymieniają poglądy na temat muzyki, zesopłów i ogólnie - wszystkiego. Ale ona nie wie, że on tak naprawdę jest ośmiornicą.

Gość Tomek Kowal*
W mojej ukochanej powieści Krzysztofa Karaska ,,Wiosna i demony" ostatni rodział zaczyna się tak: ,,Pewnego wiosennego dnia student Tadeusz B. spostrzegł, ze stał się nosem". Pisuję podobne psychodelie.

Gość Tomek Kowal*
nieee, kasuję je kilka godzin po napisaniu. Ot, takie wprawki. Ale kilka swoich obszernych opowiadań, np ,,Synestezja"- mam u siebie na dysku. Nie publikuję ich nigdzie. no- i jest jeszcze jajcarska, niedokończona parodia powieści S-F pt ,,Vaticanorium" pewnie kiedyś to pokasuję-ale na razie niech leży,.

Gość Tomek Kowal*
nie wiem, czy na Blogu Poezji Anormalnej da się zrobić jakieś zakładki? pewnie nie, ale nie jestem informatykiem.

Gość Tomek Kowal*
da się ale może za pół roku tak zrobię na razie niech to leży