Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Ale za jakiś czas-świadomość, że pomaghałem w budowie własnego domu- prajslessss....

Gość Tomek Kowal*
przecież pisownicałem, że nie zarobkowuję, jeno na własnownicy budorobnej zapierRobię. Dla KowaloTomka pustakuje domiskowca :D

Gość Tomek Kowal*
Nie ścinaj!!!! Bo odnajdę Cię po Ip- przyjadę, zakradnę się- i dokleję ! :D :D Długie włosy są super... Ja wolę nic nie robić mając kudłaty łeb, niż zapier... mając czuprynę. Włosy pocą się, więc je myję codziennie (nie wyobrażam sobie budowlańca w dredach). Ile mi zostało- ciężko powiedzieć- stan lekkopółśredni. Nie surowy, ale zimy byś tam nie przeżyła. Czasami robię za kierowcę rozklekotanego Poloneza Trucka i wożę piździpsy, regipsy, podłużnice, ościeżnice i inne -pice. A jak nie ma Złomo-Trucka to za materiałowóz robi mój Dziadek Passat z hakiem :(

Gość Tomek Kowal*
Tak, jassne- przy piętnastym piętrze starcilśmy rachubę... Podobno dziadek Gerwazy kazał domurować jeszcze pięćdziesiąt kondygnacji- ale nikomu nie chce się tego liczyć... Aha- do dziś nie znaleziono pana Adama, który poszedł na 1290 piętro i zaginął bez wieści... Mija już czwarty rok, odkąd zaczęliśmy go szukać, więc wysoce prawdopodobne jest, że na około 122 piętrze znajdziemy jego szkielet....

Gość Tomek Kowal*
Dobra, sorki- żartowałem, mój dom ma się dobrze... Ale zobacz ten dokument- w Barcelonie koleś od 50 lat SAM BUDUJE KATEDRĘ!!!! Wiem, że nie skończy jej za swojego życia, że po jego śmierci ludzie rozbiorą to cudo ( zostało postawione z najsłabszych, najniegodziwszych materiałów, jakie wpadły w łapy pany budowniczemu, lub zostały znalezione na śmietniku), ale mimo wszystko- szacun, szacun!!!!!!! Pan jest moim mistzrzem - jeśli chodzi o wytrwałość! http://www.youtube.com/watch?v=yQGAsikORI4

Gość Tomek Kowal*
Kurfa, moim zdaniem po śmierci pana budowniczego państwo powinno zabezpieczyć obiekt, wykonać prowizoryczny dach i za opłatą udostępniać go zwiedzającym... Zyski za zrobienie dachu zwróciłyby się w ciągu 5 lat... Boszszszszsz... Jeden koleś chciał zbudować całą katedrę... Jego budynek- próba warta będzie uwiecznienia na trwałe, na następne stulecia... Jeśli jacyś cwele to zburzą za parę lat ,,,bo strop zagraża zarwaniem", miast go remontować- przepadnie wielkie życiowe dzieło wizjonera-marzyciela, dzieło nierealne, acz piękne.

Gość Tomek Kowal*
W Polsce pan Kazimierczak chciał postawić nowożytny zamek w Łapalicach http://www.opuszczone.com/galerie/lapalice/index.php Ale przyznacie- to nie to samo- co katedra zbudowana przez 50 lat rękoma 1-góra 4 ludzi.... Jeśli ci madrytcy debile z Rady Miasta po śmierci Starszego Pana podejmą decyzję o rozbiórce dzieła jego życia- osobiście pojadę i napluję im w twarz. To jest przypadek bez precedensu- too dzieło wymaga konserwacji bez względu na obecny stan zachowania. Zgadzacie się?

Gość Tomek Kowal*
Wizjoner-szaleniec barceloński budował z materiałów-śmieci, fakt. Ale jeślli potomni zburzą to, miast zachować wszelkimi dostępnymi metodami- zrobą krzywdę nie jemu, nie jego budowli, ale całej myśli ludzkiej,. technicznej i wizjonerskiej. To nie jest budynek, ani pomnik. To jest dzieło żył, rąk, potu i pracy. Kur.wa-ale bym chciał, by ten niezwykły budynek był zachowany. W końcu ten facet poświęcił mu całe życie- zburzyć go- to tak jak Go zabić!!!

Gość Morbidd noisee
Witam. Gości tu u was dyżurny kopropsychofan glen b(enton)z Deicide?:D:D:D:D

Gość Tomek Kowal*
Jeśli po śmierci Pomysłodawcy gdziekolwiek w Polsce pojawi się petycja o ocalenie Amatroskiej barcelońskiej Katedry- poprę ją!!! To nic, że to jest g...wno, nie budynek-i nie postoi 500 lat- zachowajcie to ludzie, to jest krew, pot i marzenia Wielkigo Człowieka... Szacun...

Gość Tomek Kowal*
ja marzę o zamieszkaniu w rosnącym domku, ale boję się, czy to nie skończy się na planach...

Gość Tomek Kowal*
żegnajcie zatem. Mieszkanie ze starymi jest wg mnieniczym w porównaniu z mieszkaineim w samotności...

Gość Tomek Kowal*
jestem Panem Spaloności Pleców i Panem Pustakowości w Starości Volkswageności- najwyżej :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
żegnajcie dziś - i mnie miejcie mi za złe, że nie planuje wyprowadzki od Starych- po co?????????? Mam piwo, kompa, stałe łacze, tv-z którego nie korzystam, sedes, samochód, szczoteczkę do zębów, radio-z którego nie korzystam- i milion innych spraw i przedmiotów do zabrania i przygód do opowiedzenia. Jestem alko-domatoro-internautą i finito :( :( :(

Gość Tomek Kowal*
Nadodatkiusz jestem pogiętusikiem osobowoWypaczonym z metaloskłonnościami do burzumienia vargowego. :D

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Teraz fura do 20 tysięcy i konto na eNKeju to podstawa jak kiedyś pikolaki, spodnie w kancik czy flanela lub rekinek!

Gość BLONDYNA w czarnym AUDI ;)
masakra ;/ z takiego nic nie będzie

Gość Tomek Kowal*
Pani magister Halino- ja też przekonuję strusie do różowych rynien, ale jak na razie tyranozaury nie noszą podkolanówek. Jeśli będzie pani podniecona kaloszami dziadka Augusta z Wągrowca- proszę nasmarować nosidełko na bobry tłuszczem z grzałek starego, radzieckiego odkurzacza.

Gość Tomek Kowal*
Nie będę, bo od gąskowania w jedwabiach mokra pachwina salowej Zofii zaczyna zdradzać objawy nieprzygotowania do matury z Religii.

Gość Tomek Kowal*
idziesz? Szkoda... Serio...

Gość Tomek Kowal*
cześć Sto Procent

Gość Tomek Kowal*
Słucham siarskiego Merlina Mensonika :) :) Jakoś od dłuższego czasu rzadko mam ochotę na black. Ale to jest ładne, słitaśne, melodyjkowate i uroczniusie :) http://www.youtube.com/watch?v=akJ5IxB-kq8

Gość Tomek Kowal*
no, chyba tak :) Ale za to pisać mam ochotę zawsze. Znaczy- pisać swoje teksty jak i pisać z Wami, of course.

Gość Tomek Kowal*
To zapuść coś z jutjuba. Kombii przez dwa ,,i"-podwójna, podstarzała żenada.

Gość lukas548
Ja tez pije ale tylko wódę i browce po winie wątroba śiada

Gość Tomek Kowal*
Luka- na zdrówko! Ludzie słuchają teraz tylko papki w stylu: Oł-bejbe bejbe oł- fil maj muw fil maj badi fil maj rydym dens ol najt, kent stap ! aj łona fil ja dens in da klab Właśnie napisałem kolejny hit :D

Gość Tomek Kowal*
niech pije, jak lubi :D

Gość Tomek Kowal*
wiem, bejbe :) U nas na siłcce kolegom podoba się, jak rymuję.

Gość Tomek Kowal*
żartowałem

Gość Tomek Kowal*
nie mam kolegów, poza jednym starym kozłem, cco go stryj Walidąb z Łysej Góry przywlókł. Bestyja z niego harda, ale wierna, psia jucha. Zapalić lubi, szachy rogiem przesunie a i gorzałeczki nie odmówi... Ech, ilem z nim dni przenocował w bacówce pasąc renifery...