Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
ten fragment wykorzystam kiedyś przy pisaniu mojej nowej psychodelii, i promise: śniegu z błotem, błota, błota z budyniem, błota z sokiem malinowym, śniegu z budyniem, śniegu z sokiem... soku z błotem malinowym, malinowego śniegu z błotem budyniowym... ..krwi z budyniowym błotem i sliny z sokiem, śliny z krwią i mailnowym sneigiem...

Gość Tomek Kowal*
nie, raczej szalone zakończenie zwykłej historyjki.

Gość Tomek Kowal*
Tabletka - Bozia przestawała działać. Prezychodziła do mnie przytomność, stara dziwka. Czułam jej lepkie paluchy na szyi, jej metaliczny posmak w gardle Wizja gasła, kończyła się, wygotowywała w mojej krwi. trzeźwiałam, miasto zakładało na siebie starą, szarą, pancerną kapotę, pokutny wór- noc. Byłam zmarznieta, nie wiem, na ile godzin odpłynęłam na tej ławce. . NO NIE MOGĘ SIĘ POWSTRZYMAĆ CIERPIĘ NA NIEMOC TWÓRCZĄ- OD 13.11 NIE NAPISAŁEM ŻADNEGO NOWEGO TEKSTU DLATEGO ,,WYŻYWAM SIĘ " TUTAJ.

Gość Tomek Kowal*
BIedna Gddybym był obok- ogrzałbym Cię a pogodą? Śniegu po doopę, zima znów zaskoczyła drogowców, odśnieżałem auto i wyjazd przez kilkadziesiąt minut podczas NAWAŁNICY!!! i zmarzłem na sopel matko-.już dawno nie było mi tak zimno jak dziś ok, 11.00!!!!! A poza tym drogi są w choojowej kondycj, ledwie można przejechać poza miastem. kuwa. na wielkiego Jezusa to w durnej Polsce pieniądze są- a na odśnieżanie na cywilizowanym poziomie- skądże! nie ma! sorki za wulgaryzmy ale mało dzisiaj nie zamarzłem. A jeszcze wczoraj piłem zimne piwko! dziś biorę Septolete od gardła :(

Gość Tomek Kowal*
odśnieżałem, gdy zacinał lodowaty śnieg god damn it !!!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal*
Czytam Pudelka Leslie Nielsen nie żyje RIP :( lubiłem ,,Nagą broń" jak byłem dzieckiem w ogóle - przypadł mi do gustu taki absurdalny rodzaj poczucia humoru

Gość Tomek Kowal*
nie dzięki z mlekiem lubię płatki czekoladowe (Zwłaszcza kuleczki Nesquik- ale nie kupuję często, bo jakoś mi wstyd) a nie budyń Chocapic nie znoszę \:(

Gość Tomek Kowal*
nie robiłbym jaj z czyjejś śmierci no, chyba, że ze śmierci Kaczora, czy papcia Santo-subito :D (wiem, jestem wredny ateista)

Gość Tomek Kowal*
JA PIERDZIELĘ ARTYKUŁ Z ONET.PL: Najbardziej nieudolny ojciec w Wielkiej Brytanii, 25-letni Keith Macdonald, który ma już dziesięcioro dzieci, każde z inną kobietą, wkrótce zostanie ojcem po raz 14 - donosi portal dailymail.co.uk. Bezrobotny Keith Macdonald ma już ośmioro dzieci. Dwoje następnych wkrótce się urodzi. Jednak na tym nie koniec. Do Macdonalda zgłosiły się dwie nowe dziewczyny, które twierdzą, że są z nim w ciąży. Jedna z nich może mieć bliźniaki. Dodatkowo, jego była dziewczyna także sugeruje ciążę z Macdonaldem. Jeżeli doniesienia okażą się prawdziwe, Macdonald będzie ojcem 14 dzieci. Młody ojciec pierwsze dziecko spłodził, gdy miał 14 lat. Macdonald, pozostając bezrobotnym, dostaje wsparcie od państwa na utrzymanie swojego potomstwa. Także matki dzieci dostają różnego rodzaju świadczenia na dzieci. Utrzymanie dzieci młodego lekkoducha będzie kosztowało brytyjskich podatników ponad dwa miliony funtów, do momentu gdy jego potomstwo uzyska pełnoletność.

Gość Tomek Kowal*
bo są za głupi/ za bardzo wierzący by stosować prezerwatywy wierzą w cuda- jakieś kalendarzyki, gdzie łatwo o pomyłkę, boją się działań sprzecznych z wiarą, lub- CO NAJCZĘSTSZE- NIE PRZEJMUJĄ SIĘ ZABEZPIECZENIAMI, MAJĄ TO W DOOPIE, BĄDŹ LICZĄ, ŻE ZA KAŻDYM RAZEM IM SIĘ UDA.

Gość Tomek Kowal*
bo Brytyjki podobnie jak Niemki nie należą do urodziwych w zasadzie to uogólniając strasznie- są nieładne pierwsza fuuj, za gruba druga- przeciętna, może być trzecia- za gruba, ale wygląda na sympatyczną

Gość ja tez...
:)

Gość Tomek Kowal*
właśnie! zero ,,gumek"- bo to dzieło Rogatego!!!!!!!! Kobiety- jeśli widzicie, że partner w łóżku zakłada to świństwo- zerwijcie się z łóżka, wyrzućcie tego satanistę i zmówcie Nowennę do Matki Boskiej Antyprezerwatywowej!!! Trzeba sobie zaznaczać wszystko w kalendarzykach, obserwować śluz (gęstość) i mierzyć temperaturę ! To są metody naturalne, pochwalane przez rzymski, jezusowy, siatkobetonowy kościół katolicki!!! gumy to grzech!!!!! :D (sorki, jeśli kogos obraziłem)

Gość Tomek Kowal*
he he niech żyje Twoja powierzchowność ja nie mam ani jednego dresu siędzę w czarnych spodniach, czarnej koszuli i czarnych butach z rozpuszczonymi piórami może, gdybym ściął włosy i założył dres i zaczął ,,wyrywać lachony" na wiejskich zabawach byłbym ,,szczęśliwym " tatusiem 14 dzieci? tfu, splunąć przez lewe ramię bo jeszcze się sprawdzi!! :D

Gość Tomek Kowal*
wszystko robię nie tak jak trzeba właśnei zrobiłem sobie płatki ŚNIADANIOWE na KOLACJĘ :D

Gość Tomek Kowal*
no tak- siatkobetonowy jak ten wielki Jeszua z wyciągniętymi łapkami i złotą koroną na łepetynce sorki, nie gniewaj się ale - czemu tak mało?????? najwięcej dzieci urodziła nieznana z imienia żona Fiodora Wasilijewa - 69 bodajże w XIX wieku wiem, to przesada ale jakbyś zaczęła już teraz to do menopauzy mogłabyś śmiało powić 20 uroczych szkrabów. to jak-zgadazsz się? :D ja mogę być wujkiem.

Gość Tomek Kowal*
ja raz w życiu widziałem Prawdziwą Solarkę fujjj normalnie przybysz z innej planety z Brainless Planet no- też tak mam na ludzi z naszywkami i długimi hairami, na metali- nawet tych ,,kindermetali" - też patrzę jakoś życzliwiej :)

Gość Tomek Kowal*
ja zacznę prowadzić Kalendzarz Piwożłopa :D

Gość Tomek Kowal*
ale ona daje radę ta co grała Joannę d'Arc w Death of Love to chyba ta laska, która ,,spowiada się " Daniemu w ,,Forgive me father- i have sinned" i śpiewa partię ,,Love me and worship me I'll lavish you and ravish you fulfill all wishes and fetishes too...

Gość Tomek Kowal*
i- to miło, ze rozmawiacie o ..Kredkach" :D

Gość Tomek Kowal*
wiem, która, widzialem ten klip dziesiątki razy :D :D :D :D choć jest nieudany Tylko aktor grający Gillesqa de Rais daje radę achchchch to spojrzenie.....

Gość Tomek Kowal*
Masz super koleżankę Dani jest sweet (to nie jest komplement) jest bardzo niski i obecnie- pulchny ale ma za to niesamowity głos

Gość Tomek Kowal*
*Gillesa przez literówkę wyszło mi Gillesqa - zdrobnienie- jak dla jakiegoś pokemona

Gość Tomek Kowal*
te włosy to pewnie peruka w zamyśle klipu ona grała ,,czystą i nieskalaną Joannę d;Arc" - stąd taki wizerunek A że nie pasuje- zgadzam się, tak jak Czesiu Mozli nie pasuje do coveru Metaliki

Gość Tomek Kowal*
ale aktor grający Gillesa wymiata i ten przewrócony stół yebbb!!!!

Gość Tomek Kowal*
nie jest ładna

Gość Tomek Kowal*
nie szaeję na jej punkcie ale wolałbym ją niż milion pop-lasek