Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Ten blog jest żałosny, przeczytaj kawałek. To jakiś bilans ile razy w tyg. uprawia seks i kiedy ma dni płodne. W dodatku każde zdanie kończy wielokropkiem. Rozumiem - chce sobie poprowadzić pamiętnik. Ale dlaczego pokazuje te swoje monotematyczne opowiadanka wszystkim na tym forum? Pewnei jeśli tylko to przeczyta, napisze tak : "nie podoba ci się to nie czytaj!" :D

Ten bus jest w znakomitym stanie technicznym i wizualnym, a ma ponad 50 lat na pewno, tak mi go szkoda, mógłby być z niego lepszy użytek :)

Gość Tomek Kowal
Fakt, żałosne jest pisanie o swoim życiu seksualnym :) Żal mi takich panienek :D Ja dzis, po 10 mocnych piwkach założyłem swój drugi blog- ze słabymi wierszami, które nie kwalifikują się na Blog Poezji Anormalnej" Blog ,,Gnilne wiersze"- jest jako pierwsze w Google ;) :) ;)

Gość Tomek Kowal
Pisać w necie, ile razy ma się dni płodne??????????? Żałosna dziewczyna.......

Gość Tomek Kowal
Oj, , wybrałem taką oprawę bloga , aby było jak najwidoczniej, a STYL BYŁ DRUGORZĘDNĄ SPRAWĄ :) wszystkie blogi w czarnym stylu, METALOWYM mają cholernie nieczytelny tekst, WIĘC MNIE NIE INTERESUJĄ :) :)

Gość Tomek Kowal
Na Gnilnej Poezji będę publikować nieudane teksty z lat 2009- 2010 :)

Gość Tomek Kowal
Znaczy... gnilne wiersze... Gnilna Poezja " to wcześniejszy projekt, już skasowny :D :D :D :D :D

Rozumiem, tylko mówię, że bym się nie domyśliła. "Przepych" jak na tym blogu takiej dziwczyny z naszej klasy, nie wiem czy pamiętasz - gdzie się włączała jakaś głupawa piosenka i wszedzie coś się błyszczało - jest rozpraszający.

Gość Tomek Kowal
tak, ,,innym laskom skacze gul", czy coś podobnego :D :D :D Żałosne.. Ja postanowiłem ,,uwolnić z szuflady" swoje nieudane teksty- i założć dla nich odrębny blog :D

Gość Tomek Kowal
i już popełniłem literówkę w neologiźmie- ,,umarłem w przedniebie" Hi hi hi- ale jestem... jak Smurf Ciamajda ... :D

Widać, że bardzo słowotwórczy jesteś, fajnie. Podobająi się awangardowe wiersze futurystów, wszystkie słowa nabierają nowych znaczeń i są pozrastane w ciekawy sposób...

Gość Tomek Kowal
Ja kocham słowoskleizm, lirykolepstwo i neologizmowanie :D

Gość Tomek Kowal
Oj..... dawno i nie prawda... Teraz pracuję nad wierszem o totalnym, hippicznym wyzwoleniu- Rasa Hippiczna 2- hi ihi hi hi hi hi hi :D

Gość Tomek Kowal
Desperado- a kojarzysz portal Nieszuflada?

Gość Tomek Kowal
Bo wiesz ja tam nie piszę, Nieszuflada to jest potral dla raczej Poetów przez duze Pe :D Albo dla chamskich buców, którzy lubią poniżać młodychamatorów Ja bardzo lubię Korneliusa Kornela- to mój mistrz. Wpisz w Google- ,, Nieszuflada Kornelius Kornel" To mój master- chciałbym tak pisać, jak On :)))) KORNELIUS- PISZESZ śWIENIE!!!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal
On ma na imię Romek i jest URDZONY W 1978 R :) Znalazłem na innej stronce- mój dżinius :D Uwielbiem Jego teksty :D

Gość Tomek Kowal
Desperado- możesz nie lubić poezji w ogóle, ale , proszę, nie obrażaj Korenliusa Kornela...Plis.... To jest mój poetycki IDOL .... Uwielbiam JEGO teksty, jestem JEGO wielkim fanem.... Chciałbym pisać tak jak ON...

Gość Tomek Kowal
Kornelius chyba cholernie nie zna Angielskiego.,.. tak, jak ja... Ale mimo to pisze fajne wiersze To mój idol..

Gość Tomek Kowal
Jeśli ktoś obrazi jego wiersze- god damn him!