Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
To już nie jest debilizm. To anty-mózgizm.

Gość Tomek Kowal
Nie potępiam ich jako ludzi, ale te dziary uważam za szczytowy przejaw głupoty.

Gość Tomek Kowal
No, jedna czaszka, jeden Tribal -wzorek i jeden demonik ziejący płomyczkami :) :)

Gość Tomek Kowal
Dość o mnie- a Ty, zrobisz sobie jakieś? Planujesz na przyszłość??

Takie są przyjemne dla oka, nie to co lady gaga albo penis, jak można sobie wytatuowac penisa? To jest takie głupie, że aż śmieszne.

Nie wiem, kiedyś chciałam. Musiałabym się nad tym porządnie zastanowić, bo to mi zostanie już do końca życia a na swoje ciało patrzeć muszę więc nie chciałabym się z nim czuć źle. A że się innym nie spodoba to akurat mniej ważne :) Co się odezwę o tatuażach przy kolegach ze szkoły ( którzy są w większości przykładem braku tolerancji - jak ten zjadacz mojej dróżdżówki) oburzają się, że nie chcieli by mieć nigdy dziewczyny z tatuażem i że to jest brzydkie. Owszem, wytatuowany penis na ramieniu piękny nie jest, ale martwi mnie takie podejście...

Gość Tomek Kowal
Martwi? Tu trzeba ręce załamywać nad ich głupotą! To jeszcze cholerne dzieci, skoro tak myślą! Przecież to sprawa zupełnie bez znaczenia, można nie chcieć mieć dziewczyny upośledzonej, o poparzonej twarzy, kryminalistki, chorej psychicznie, monstrualnie otyłej, kalekiej czy koszmarnie brzydkiej. Ale DZIARA?????????????????????????????? To ma kogoś przekreślać?????????????? Jeśli ktoś tak pojmuje bycie w związku- to znak, że nie dorósł do czegkolwiek. Tak myślą tylko gimnazjalisci, w liceum- nie wypada :).

Gość Tomek Kowal
A chrzań go, olej, to nie jest człowiek Twojego pokroju. Do pięt Ci nie dorasta.

Olewam to co mówi, choć zawsze go słucham i próbuję trochę nawracać. Ale nie mów, że mi do pięt nie dorasta, ja go szanuję jak i każdego człowieka, nie będę nigdy od nikogo lepsza.

Gość Tomek Kowal
Na pewno jesteś- bardziej otwarta, pewnie sympatyczniejsza. Nie wzywam oczywiście do nietolerancji, wywyższania się, po prostu, byś nie zaprzątała sobie nim głowy, pewnie nie warto.

Gość Tomek Kowal
Dobrze, miło się rozmawiało, ale idę powdychać spaliny- nie byłem dzisiaj jeszcze w ogóle na dworze. Muszę zaliczyc jakiś minispacer, do zobaczenia :)

Mnie naprawde mało obchodzi to co mi mówi :) Już dawno bym się inaczej zachowywała, jeśli by mi zależało na czyjejś opinii. Tak tylko o nim wspominam, bo jest nietolerancyjny. Co dziwne, zdarza mu się przezywać innych od "pedałów" a jego najlepsza przyjaciółką, z którą non stop się trzyma jest ta moja lesbijka :) Która go szturcha i strofuje za każdym razem, gdy coś takiego powie :) Pocieszni sa w sumie, choć czasem mnie już załamuje swoim chamstwem to w głębi duszy go lubię :)

Gość Tomek Kowal
Dziękuję :)

Gość TomekKowal
Raczej rozprężenie, poluzowanie więzów, odkrawacenie, puszczenie cugli :)

Gość TomekKowal
Dziękuję po raz wtóry :)

Gość Tomek Kowal
ups- zżarło mi spację między imieniem, a nazwiskiem :) :) :)

Już muszę pzrestać gadać o tym, zrobiłam się monotematyczna :) Jakaś buźka wkleiła się do linku zamiast dwukropka i litery D, to znak, żeby już ochłonąć :classic_cool:

Gość Tomek Kowal
Gadaj, gadaj- im więcej Ty gadasz, tym mniej ja gadam- a też lubię :)

Gość Tomek Kowal
:D Dzięki, ja niewiedziałem, jak zrobić taką buźkę, zawsze robiłem tylko takie - :)

Gość Tomek Kowal
* nie wiedziałem

Nie lubię gadać o czymś, co pewnie nie jest interesujące dla wszystkich stron rozmowy :) Lepszy temat to alkohol, albo muzyka, tatuaże :) 55 letni tyłek Angusa chyba nie obchodzi 24 letniego Tomka Kowala :D

Gość Tomek Kowal
Wolę 55 letni tyłek Angusa, niż wszystkie pop i hiphopowe tyłki świata, niż wszystkie tyłki didżejów, country-śpiewaków, raperów, discopolowców itd.