Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 24

Mój mąż mna sie nie interesował! a teraz jest odwrotnie DLACZEGO?

Polecane posty

Gość smutna 24

Witam mam taki mały problem moj mąż sie mna nie interesowal tzn jak sie ubieram itd nie zwracal na to uwagi dziwne :/ A teraz jest calkiem odwrotnie od pewnego czasu zwraca uwage na mnie mowi ze sie stroje zaczelam na solarium chodzic zlosci go :/ przeciez jestem kobieta i to nie stara mam 24 lata jestem mloda kiedy bede dbala o siebie na stare lata:/ ogólnie zrobił sie dziwny jak nie odbiore tel np bo jestem na solarium czy za pozno dojde i p0rzestanie dzwonic to zaraz gada ze z kims jestem czy cos w tym stylu :( dlaczego tak jest : (????????? ostatnio duzo wspomina o naszej sasiadce :/ nawet mi powiedzial ze jej buty nie pasowaly do ubioru:/ moze on ma kogos? co o tym myslicie

Gość ja chcę Kraków
jest znanym mykologiem, a mi wyrosły muchomory na cipce :)

Gość Agna40
wiesz moze byc duzo wytłumaczen na ten temat ! Może jest bardzo zazdrosny o ciebie a wczesniej nie byl bo jak napisalas zaczelas na solarium chodzic:) moze poczul jakies zagrozenie !A z ta sąsiadką o ja by mój mąż tak poiwiedzial o tych butach odrazu z liscia bym go potraktowala-jak zwraca uwage na takie cos to cos jest nie tak widocznie :/ POZDRAWIAM Z ŁODZI