Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaatram

wakacje z chłopakiem kontra rodzice

Polecane posty

Gość martaatram

Witam Forumowiczki:) mam mały problem. Mam 19 lat i jestem od roku ze swoim chłopakiem. Chcielbyśmy wyjechać razem nad morze na wakacje, ale probemem są moi rodzice- nie wyobrażają sobie wspólnego wyjazdu. Rozumiem, że się martwią ale nigdy nie dałam im powodu do niepokoju mój chłopak jest odpowiedzialny bardzo go lubią. Wszyscy nasi znajomi nie maja takich problemów. W związku z tym chcialałbym się Was poradzic jak porozmawiać z rodzicami i co zrobi. Proszę o rady:)

Gość Falski
I tak się będziesz bzykać

Gość martaatram
Czy ktoś rozsądny i normalny mogłby udzielić mi jakiejś rady?

ależ twoi rodzice mają rację... gdyby każdy rodzic tak wychowywał swoje dzieci, to byłoby cudownie :)

Ja pierwszy raz pojechałam z moim Ł na wakacje gdy miałam 20 lat czyli rok temu :) Dodam,ze bylismy wtedy 3 lata ze sobą. Więc moze jeszcze rok poczekacie ?:)

Gość martaatram
no właśnie mam 19lat od roku erazem chłopak jest odpowiedzialny miły i uważają go za swojego przyszłego zięcia wrecz a nie mozemy razem wyjechac i spac w jednym łóżku bo moi rodzice myslą że zajdę w ciążę albo co gorsze bede wogole wspolzyc!! ehh nie wiem co robic

mi się wydaje ze tu nie chodzi o to że ona za młoda czy cus ale jareccy sie boją że dziewucha sie uczy jeszcze a tu z wakacji w ciąży przyjedzie moim zdanie jeżeli masz za co sama sie z facetem utrzymać w razie co to cała na przód jedz spokojnie a nie potem rodzice ci będą dziecko wychowywać

Gość martaatram
o ciąży nie ma mowy:) biorę tabletki anty:) a uczyć się chcemy oboje bo wiemy ze od tego zalezy nasza przyszlosc najpierw studia praca dom pieniądze dzieci na koncu.