Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajjaajjag

pytanko do pan...kolezanki faceta

Polecane posty

Gość jajajjaajjag

powiedzcie do jakiej granicy macie tolerancje dla swojego faceta, meza???Jesli mialby kolezanke za ktora wy nie przepadacie ( z roznych powodow, np zazdrosc, obawa ze cos miedzy nimi moze byc czy po prostu brak sympatii do niej) a on by sie z nia i tak spotykal mimo twoich uwag, potem spotykal sie w tajemnicy przed toba i by to skrzetnie ukrywal, przychodzilaby do niego jak ciebie by nie bylo w domu, albo umawialiby sie na miescie, na pizze czy gdzies, to czy akceptowalybyscie to???Czy dalibyscie wybor facetow: ja albo ona?Co wy na to wogole???On by twierdzil ze ja tylko lubi i nie chce zrywac tej znajomosci bo ty tak sobie zyczysz....

Gość twarda marianna
to co opisujesz jest nie do przyjecia. chyba że to nasza wspolna, długoletnia kolezanka. zatem ja ją tez znam. ale te wypady sam na sam pizzza? no chyba, ze omawiają prezent dla mnie:) Facet ma byc męski. A nie byc przyjaciółką tysiąca kobiet.

Gość Blekit Oka
No ja bym nie pozwoliła na takie zachowanie. Możesz się swego faceta zapytac co by zrobił gdyby ... to ty miała takiego przyjaciela że wszędzie z nim byś chodziła co on na to??

Gość nie akceptuje
prawdziwy meski mezczyzna nie potrzebuje podbudowywac sie podejrzanymi kolezankami