Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dalej?

Zranione uczucie...- piosenka o zranionym uczuciu

Polecane posty

Gość co dalej?

ktoś na kim mi bardzo zalezało,dla kogo żyłam,dzieki komu czułam sie kimś, dzieki któremu poczxułam sie akceptowana taką jaka jestem...dzieki niemu stałąm sie z pesymisty optymista,cieszyłam sie zkazdej błahostki,a z porażek sie smiałąm...a tu nagle tak bez powodu kontakt sie urwał..skonczyło sie...to wsyztsko na czym mi naprawde zalezało,rozburzyło sie jak domek kart...znudiząłm sie mu..i znowu jestem sama...i znowu stałąm sie ta sama osobą,staąłm sie pesymistka,która popada w depresję... Błagam was,wyślijcie mi jakies smutne pisoenki o zranionej miłosci:(

Gość tym razem pomarańcza
kancelaria-zabiorę cię

Gość taylor switf
you're not sorry

a po co Ci smutne piosenki? On dał Ci wiarę, nadzieję. Nie zaprzepaść tego. Zachowaj to w sobie. On odszedł ale zostawił Ci wielki dar: Wiarę w siebie.

Gość co dalej?
wszytsko co mi dał,zabrał ze sobą koncząc to wsyztsko co było:( nie ma już tej wiary w siebie,nie ma już tej radosci..nie ma nic...nic,nic,nic,nic,nic!!!!!!!!!!!!!!;(;(;(;(

Gość kasia27041989
Jak sama wiesz spotkaliśmy sie przypadkiem to był zwyczajny, słoneczny, ciepły dzień Chcieliśmy potem, chcieliśmy potem razem być ty snułaś plany: na wieki już razem my Gorące usta twe obsypane w pocałunki jak mroczne niebo gdy zapada zmierzch Było tak dobrze, tak blisko było ciało twe ja uwielbiałem obok ciebie budzić się Jeszcze pamiętam chwile kiedy ja i ty w śnieżnej pościeli przytulamy się Lecz nie wiem jak, co ,kiedy no i gdzie w którym momencie zjawiła ona się Ciebie nie było, wzywał cię rodzinny krąg a gdy wróciłaś zastałaś mnie razem z nią Widziałem łzy które raniły także mnie i zimny głos odpychał ciągle mnie... Przepraszasz mnie za miłośc która kończy się przepraszasz za zranione serce moje Wiesz że nigdy nie odzyskasz mnie na zawsze już beze mnie będziesz ty. Biegłem za tobą, tak bardzo chciałem złapać cię powiedzieć coś co może przyćmić chwile złe Wbiegam na peron,nie widzę ciebie nigdzie już pociąg odjechał,rozmyły się moje sny Rozmyte sny, zburzony cały świat ja jestem sam i sama jesteś ty gdzieś tam Patrzę na niebo co kryje słodkie usta twe ja nie zapomnę, ja nie zapomnę nigdy cię Oglądam teraz nasze stare fotografie wspomnieniem jestem w tych pięknych, słonecznych dniach wszędzie dokoła, dokoła jeszcze zapach twój w białej pościeli widzę ciebie znów Może to chore ale żałuję ja przepraszam że zabrałem ci twój cenny czas Wiem teraz że nie godzien byłem ciebie przepraszam ja, przepraszam dziś ciebie.... eh... sliczna pioseneczka...P

Gość co dalej?
Nie byliśmy razem...on nie chce byc z żadną dziewczyna...ale obiecywał mi duzo rzeczy,był człowiekiem przy którym czułam sie bezpiecznie,czuły i delikatny,dowcipny..ahhh:( kiedy tylko z nim rozmawiałam,traciłam rachube czasu, każda rozmowa nim była tak wazna,był dla mnei taki czuły,wprowadził do mojego życia wiele wartosci... a tu nagle pewngo dnia nie wiem dlaczego nie odzywa sie do mnie,chociaz mi mówił,ze rozmowy z emna sa mu bardzo potrzebne etc.. nie pisze nie dzwoni...

Gość co dalej?
jeszcze jakies propozycje?

Gość your love is my drug
kilianski i kayah - prócz Ciebie nic:)

Gość jak tak czytam o Twojej
sytuacji to czuję, że opisujesz moją. Jest bardzo podobna. On dał mi wszystko, podniósł mnie z kolan i nauczył szczęścia i tego jak żyć. Później wszystko zabrał i zerwał przyjaźń. Też nie chce mieć dziewczyny, nie wiem dlaczego. Kocham go już ze 3 lat. Pierwsze miesiące po rozstaniu ratowałam się muzyką ale to było tak ciężkie dla mnie, że z bólu nie mogłam rano nawet umyć zębów. Chyba wtedy umarłam. kocham to : http://klemens93.wrzuta.pl/audio/05cG1H9fY96/happysad_-_dluga_droga_w_dol

Gość co dalej?
Do jak tak czytam o Twojej: W takim razie wiem co czujesz:(