Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramzesik28

Zapotrzebowanie na korepetycje w wakacje z matematyki.

Polecane posty

Gość ramzesik28

Witam, Jestem magistrem matematyki. Z powodu nienormowanego czasu pracy postanowiłem dorobić sobie udzielając korepetycji z matematyki. Robiłem to w czasie studiów i tuż po nich i przyznam nieskromnie, że mam ku temu predyspozycje. Mam jednak pytanie czy w okresie wakacji jest na nie zapotrzebowanie. Za rok znów matura obowiązkowa z matematyki więc niektórzy może zechcą już w wakacje powtarzać materiał. Może rodzice się wypowiedzą...

Gość ramzesik28
ktos tu daje korepetycje :) ?

Gość matematyczka 18
ja udzielam korepetycji .. ale w wakacje to akurat mam wolne bo dzieciakom nie chce się uczyć w wakacje. wakacje służą odpoczynkowi a nie nauce... no ale moze ktos bedzie chcial ;) powodzenia

Gość ramzesik28
pytanie do matematyczki 18: a ile kosztuje u Ciebie godzina?? duzo masz chętnych??

Gość matematyczka 18
20 zł... mam 3 uczniów. dziewczynę w liceum i dwóch gimnazjalistów nie mam wykształcenia w tym kierunku :) to tylko zamiłowanie ;)

w sierpniu sa chyba poprawki wiec spore prawdopodobienstwo ze bedzie ktos pisal matme

Gość załamana brunchilda
w wakacje to chyba tylko studentom uczącym się do wrześniowych poprawek ;) ew. w sierpniu są chyba jakieś egz dla uczniów, którzy nie zdali... generalnie stawka zależy od miasta (wielkość), wykształcenia i doświadczenia korepetytora.

Gość ramzesik28
mysle ze doswiadczenie mam całkiem spore... 2-3 lata temu brałem 25h/h... teraz myśle 30-40/h

poprawki matury oczywiscie jesli nie skumales :P tym bardziej, ze matma byla obowiazkowa w tym roku

Gość aaa i jeszcze jedno
wątpię, by ktoś, kto chce zdawać na poziomie podstawowym maturę z matematyki brał korki i przygotowywał się już w wakacje :o trzeba liczyć raczej na tych z poziomu rozszerzonego :) jeśli jesteś po matmie i masz dośw. w udzielaniu korków, to taka stawka nie jest raczej wygórowana, ale jeśli mieszkasz w mieście, gdzie jest dużo studentów to możesz mieć problem ze znalezieniem uczniów...

Gość ramzesik28
jasne skumałem :) jednak tak jak czytałem w necie to właśnie z powodu obowiązkowej matury z matmematyki zapotrzebowanie jest olbrzymie w ciagu roku szkolnego - ceny korepetycji podobno wzrosły o 100% w porównaniu z rokiem ubiegłym... owszem znajda sie studenci ktorzy z dojazdem naucza za 15pln/h ale ja osobiscie dziecko bym na takie korepetycje nie skazywał... bez urazy do studentów bo tez sam kiedys nim byłem ale chyba na nauce nie ma co oszczedzac

Gość dfghdfhfhdgh
30 ok ale 40 to za dużo. Jestem tegoroczna maturzystka i chodzilam do studentki na korepetycje i powiem Ci, że uczniowie wola studentów niż nauczycieli ;) Mniejsza roznica wieku i latwiej sie dogadac.

Gość sa calkiem dobrzy studenci
ktorzy od pierwszego roku udzielaja korepetycji ;)

Gość ramzesik28
owszem mam swoje lata - 28:) ale nie jestem osoba pod krawatem jestem wyluzowany i łatwo nawiązuje kontakt z młodzieża :)

Gość dfghdfhfhdgh
Nie chodzi o to, ale jeżeli ktoś ma do wyboru studenta dającego korepetycje za 20 zł lub nauczyciela za 40 zł to pójdzie najpierw wypróbować studenta, jeżeli sie nie sprawdzi to dopiero wtedy pójdzie do Ciebie. Musisz zobaczyć jakie stawki są u Ciebie. :)

Gość ramzesik28
ktos tu daje korepetycje ?

Gość ramzesik28
halo??

Gość asassdsdsd
sdsdsdf

Gość MenOf
Z korepetycji zawsze można więcej wyciągnąć tylko trzeba wiedzieć jak to zrobić. Ja korzystałem z darmowych kursów online. W pamięć zapadł mi jeden z lepszych z nich ze strony www.korepetytorpro.pl

Gość Mr Math
Korepetycje w wakacje z matematyki to idealny sposób by nadrobić zaległości czy wyprzedzić innych w przygotowaniach do matury. Korepetycje przez internet to z kolei wygodne lekcje bez wychodzenia z domu. Zapraszam zatem na korepetycje z gwarantowanym sukcesem.

Gość Mr Math
Korepetycje w wakacje z matematyki to idealny sposób by nadrobić zaległości czy wyprzedzić innych w przygotowaniach do matury. Korepetycje przez internet to z kolei wygodne lekcje bez wychodzenia z domu. Zapraszam zatem na korepetycje z gwarantowanym sukcesem. Szukaj informacji pod adresem: www.arturwrobel.com

Gość gość
ty sam wez korepetycje z jezyka polskiego cymbale 'zapotrzebowanie na korepetycje z matematyki w wakacje' jak juz :o

Gość gość
Zobacz stronę www.krzysztofcywinski.pl Ten Pan opracował własną metodę nauczania szkolnej matematyki. Jest to nie tylko zmodyfikowana kolejność treści składających się na program nauczania, ale również zupełnie inny sposób jej prezentacji, z nowatorskim sposobem definiowania jej pojęć.

Gość gość
a czy ktoś z was uczęszczał do www.lekcjamatematyki.com? Jakie macie opinie? szukam kogoś sprawdzonego na korepetycje z matematyki w gdańsku lub okolicach