Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcia sie pytaa

Nie widze sensu mojego zycia?

Polecane posty

Gość marcia sie pytaa

Wszystko sie wali.Nigdy niebylo w moim zyciu zle jak jest teraz.Samotnie wychowuje dziecko.Nie pracuje jak narazie.Utrzymuje sie z zasilku i alimentow. Nie jestem w stanie dac mojemu dziecku wszystkiego czego potrzebuje.Ale przeciez miloscia ja nie nakramie. Nie mamy nikogo.Brak wsparcia ,poczucia bezpieczenstwa dobija mnie.Jak zyc?Jak podniesc sie i isc do przodu?????

Gość afrodytaaaaaaaa
Mam nadzieję że Ci się uda... Postaraj się nie myśleć negatywnie....Postaraj się poszukać pracy otworzyć się do ludzi... Najważniejsza chyba teraz jest dla Was praca i później będzie już łatwiej :*

Gość marcia sie pytaa
Nie mam mozliwoscijak narazie pojscdopracy .Cozdzieckiem?niania niw stac mnie, zlobek zalezy czy przyjma.Rodzice nie zyja.Mieszakmy same.A ostatnio przyszlo mi ponaglenie do zaplaty za mieszkanie i tak sie boje.Nie mam kasy zeby zaplcic.Nie jem nie spie.boje sie co czeka mnie nastepnego dnia.Ja nie dlugo zwraiuje.Gdyby,m mieszkala w wiekszym miesice moze bylo by mi latwiej a mieszkam w takie dziurze.

Gość Zbyszko nie z Bogdanca
Przykro mi, ale kiedy facet Tobie mowil ze sama miłościa nie nakarmisz to pewnie nie sluchałaś.

Gość marcia sie pytaa
Mam ochote zasnac i nigdy juz sie nie obudzic.Maa jest taka kochana ale ja nie dam jej nic.Moze znajda sie ludzie ktorzy ja pokochaja i stworza dla niej normalny dom i rodzine.

Gość marcia sie pytaa

skorzystaj z pomocy w twoim miescie. To nie wstyd poprosic o pomoc skoro liczy sie dobro dziecka. Napewno pomoga tobie i dziecku dadza cos do jedzenia a za reszte pieniedzy kupisz to co potrzebne wystarczy popytac

Gość marcia sie pytaa
Nic mi sie nie nalezy,Mam wedlug nich za duzy dochod.

Gość dyuikl,mn vcyuikm,
i

Gość gość
Najwazniejsze zeby odnalesc w zyciu to co sie lubi to co nas interesuje i zeby w domu nie siedziec. Czlowiek jako zwierze potrzebuje duzo ruchu, jezeli organizm ci mowi jest zle czas na zmiane. Nic sie nie zmieni od myslena trzeba dzialac! Aktywnosc przede wszystkim. Abym to zrozumiała musiałam zamówić oczyszczenie aury ze strony http://energiaduchowa.pl pozwoliło mi to zrzucić z siebie bagaż niemiłych wspomnień i zacząć me życie od nowa.