Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwbb

CHCE MIEC TYLKO JEDNO DZIEKO

Polecane posty

Gość rwbb

CZY SA TU KOBIETY KTORYM JEDNO DZIECKO ZUPELNIE WYSTARCZA? A MOZE TAKIE KTORE ZALUJA ZE MAJA TYLKO JEDNO/?

Gość Deri3931
Ja jak na razie też planuję tylko jedno, ale zobaczymy jak to będzie. Wiele zależy od tego jakie to pierwsze będzie, bo jeśli będzie sprawiało duże problemy to raczej nie zdecyduję się na więcej.

Gość byle do przodu :)
Ja też planowałam tylko jedno , ale po 10 latach zmieniłam zdanie. Teraz nie załuje, ale wiecej juz nie chce.

mój syn ma 11 lat nigdy jak na razie nie sprawiał problemów a ja nie planowałam i nie planuje więcej dzieci sama jestem jedynaczka i dobrze mi z tym

Gość mallorca is waiting
Sama mam na razie 0, ale patrząc na wychuchanych, egoistycznych jedynaków wolałabym mieć co najmniej dwójkę. Co najmniej, bo sama mam tylko siostrę, która zresztą mieszka daleko i człowiek znowu jest sam na świecie, a znajomi to nie to samo co rodzina. Zazdroszczę tym, którzy mają 3 dzieci. W chwili obecnej to mój ideał, jeśli tylko zdrowie i finanse pozwolą. :)

nie szufladkuj jedynaków stereotypy w tym przypadku wcale sie nie sprawdzaja

a co do jedynaków obje z męzem jestesmy jedynymi dziecmi mamy mase znajomych i jakos nie narzekamy.... znam jedna laske co a 3 siostry a uwaza ze jej sie wszystko nalezy....

Gość mallorca is waiting
no a ja niestety trafiłam dwa razy na "jedynaków" i związki nie przetrwały, gdy okazało się, że muszę się dzielić moimi mężczyznami... jednym z jego mamą, a drugim z obojgiem rodziców, którzy "wiedzieli lepiej".