Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrria

Jak wam się podoba ta suknia? POMOCY, do niedzieli muszę dać odpowiedź!

Polecane posty

ogolnie nie podobaja mi sie swiecidelka itp ale jakos calkiem ladna ta sukienka

Gość Arrria
My nie planujemy wesela, więc do samego kościoła i na uroczysty obiad chyba taka skromna będzie w sam raz?

Gość lokatka
jak najbardziej :)

Gość Arrria
Dzięki za opinie, czekam na następne :)

Gość mammamiapomidore
Jak masz odpowiednią figurę, to bierz :) Delikatna, a jednocześnie kobieca, ubiera, a nie przebiera.

Gość Arrria
Jeśli o to chodzi, to sukienka na mnie idealnie leży... a cena tez niezła, bo 800 zł wynegocjowałam.

Gość :))))))))
piękna, naprawdę. tylko ja bym jednak przemyślała coś na ramiona do tego kościoła, delikatnie przykryć.

Gość cfzczsczsczs
no cóż ja bym takiej nie ubrała bo figury przede wszystki nie mam ale troche jak koszula nocna wygląda

A czujesz, że to "ta"? To bierz. Ja swoją wybierałam całe 20 minut. I też mam prostą w kroju sukienkę, z nieco innym typem kamieni :)

ojej śliczna :) chyba rzadko komu udaje się sprzedac suknię slubna, Pani ze zdjecia bedzie zadowolona ! :P a Ty poźniej wklej, jak będziesz się w niej prezentować już :) ok?:D

Gość ten poniżej nie ma racji
śliczna jest! pomimo tych świecidełek ma skromny charakter. jeśli masz do niej figurę - jasne, że bierz! no i wszystkiego dobrego an nowej drodze życia :)

ale za to piękna koszula nocna :P Ja na przykład nie wybrałabym sukni na kole czy z drapowaniami. Ludzie mają różne gusta i guściki (i bardzo dobrze). Podoba mi się wysmakowana elegancja, prostota i świeżość.

Gość Arrria
Ok, jak się zdecyduję, to na pewno wkleję zdjęcia... Czy czuję, że to ta? To w sumie pierwsza, która mi się spodobała i dzisiaj miałam ją na sobie całe 5 minut... no i ni emogę o niej zapomnieć. Ale zastanawiam się, czy nie powinnam poprzymierzać innych... czy to możliwe że od razu trafiłam na "tę jedyną: :)

Tak jak wspomniałam - wybrałam "koszulę nocną" w 20 minut. W sumie przymierzyłam może z 5 sukien. Do innych salonów poszłam dla przyzwoitości, a i tak wróciłam po "swoją".

Gość nie jestem stylistką
Sukienka bardzo ładna :) lekka, ale nie ascetyczna. Za to welony ze zdjęć nie obraź się, wysłałabym na drzewo - wiszą jak smętne ściereczki, i jeszcze to obszycie żyłką... Do tej suni w ogóle nei dodawałabym welonu, tylko włosy upięte w fale a'la lata 30-te spięłabym klamra ze strasami podobnymi do tych naszytych na sukni. Bukiet - nieduży, prościutki. I tyle mojego wymądrzania ;)

Gość Arrria
Mnie się welony w ogóle za bardzo nie podobają.. Jak mi dzisiaj teraźniejsza właścicielka sukni takowy upięła, myślałam, że padnę ze śmiechu, jak się zobaczyłam :) Więc welonowi do tej sukni mówię nie :)

Cześć "niestylistko" :) Arrria - oto parę przykładów ozdób w stylu art deco. Można znaleźć jeszcze ładniejsze: http://www.etsy.com/listing/42490344/ooak-vintage-art-nouveau-rhinestone-hair?ref=sr_gallery_31&ga_search_query=art+deco+hair&ga_search_type=all&ga_page=&includes=title http://www.etsy.com/listing/46042471/vintage-art-deco-floral-rhinestone-hair?ref=sr_gallery_30&ga_search_query=art+deco+hair&ga_search_type=all&ga_page=&includes=title http://www.etsy.com/listing/45115018/reserved-for-gcattane-stunning-art-deco?ref=sr_gallery_6&ga_search_query=art+deco+hair&ga_search_type=all&ga_page=2&includes=title http://www.etsy.com/listing/43651184/ooak-vintage-art-nouveaudeco-rhinestone?ref=sr_gallery_29&ga_search_query=art+deco+hair&ga_search_type=all&ga_page=6&includes=title

Gość Arrria
Śliczne te ozdoby, dzięki za linki!

Gość Arrria
To na włosy śliczne :) Woalka mi jakoś chyba nie odpowiada, chociaż ciekawy pomysł.

Gość nie jestem stylistką
hush - alez cudeńka znalazłaś, piękne!!! i bardzo stylowe :) teraz tylko fryzurkę a'la Jean Harlow: http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00035/Jean_Harlow_35528s.jpg podpiąć z jednej strony takim strasowym grzebyczkiem i będzie cud miód & orzeszki :) w bukieci eposzlabym w pełną ascezę - siedem średniodlugich białych róż związanych srebrnawą wstążką z organzy, i już, plus smaleńkie wkrętki w uszy (kamyczki mamy już na głowie) i ciut wyrazistsza bransoletka już mi się buzia cieszy :)

Arrria - jak widzisz, suknię musisz kupić ;)

Gość Arrria
czyli jednym słowem podoba Wam się kreacja? :) uciekam spać! Dobranoc i dzięki!

Podoba, podoba, poza tym masz już załatwioną całą stylizację ;) Dobranoc!

Gość zuzu909
jak pasuje do Twojej figury to sukienka hmm idealna. jest piekna!! kiedy ja taka założe ;d

Gość angela_k30
suknia bardzo ładna, jeśli Ci się podoba, to nie zastanawiaj się :) oczywiście bez welonu :)

Gość kochająca Tatry
ładna suknia ale mało ślubna,myślę że taką równie dobrze mogła by założyć jakaś zaproszona na wesele osoba