Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrria

Jak wam się podoba ta suknia? POMOCY, do niedzieli muszę dać odpowiedź!

Polecane posty

Gość jest poprostu piękna
elegancka, delikatna, szykowna z drugiej strony skromna, poprostu śliczna

Bardzo ładna. Szczególnie że nie robicie wesela, więc suknia balowa by trochę nie pasowała:-) Śliczne ma te aplikacje na ramiączkach i pod biustem. Ja bym radziła się dobrze do niej opalić, wtedy pokaże prawdziwą urodę.

Gość Arrria
Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie! No i za stylizacje :) Myślę, że się zdecyduję, bo nie mogę o niczym innym mysleć :) Ale dalsze opinie mile widziane!

Gość Arrria
Podbijam

Gość Suknia śliczna, jak
na ciebie dobra, to bierz, a i cena przystępna. Takie "koszule nocne" kosztują i 3000. Bez welonu, jak wyżej dziewczyny podały Sliczne upięcia włosów. Suknia ślubna nie musi być beza i nawalona pierdołami, widzę że nadal są poglądy typu za skromna. Ta suknia to jedna z ładniejszych jakie widziałam, klasyczna, prosta i elegancka. Na pewno będziesz ślicznie wyglądać.

Gość marakeshka
Rzadko kiedy na kafe same komplementy :D Suknia śliczna, ja bym takiej nie mogła mieć, bo mam za mały biust :) Ale jak Twoja figurka jest podobna do tej pani ze zdjęcia to będzie super!

Marakeshka - dla mniejszego biustu koszule nocne też się znajdą ;)

Gość marakeshka
Na szczęście znalazłam już tę wymarzoną (i akurat nie koszulę nocną :P). Zasadniczo suknie tego typu nigdy mi się specjalnie nie podobały, ale ta, którą przedstawiła autorka ma to "coś" :D

Gość slenero
szkoda że ja już po ślubie , cudna ta suknia , wreszcie widzę ją na normalnej dziewczynie nie na szczudłowj modelce :) :)

Gość baba z mopem
boska suknia , naprawdę :)

Gość sipsi
to jest suknia która na fotkach za 30 lat będzie wyglądała równie imponująco i nie powstydzisz się jej

Gość sedano
bedziesz wygladała jak rasowa księżna :)

Przepiękna ta sukienka, a świecidełka dodają jej tylko uroku. Moja też będzie prosta, skromna, bez koła. Muszę przyznać, że poprzednia właścicielka idealnie dobrała bukiet

Gość kasii
piękna naprawde

Gość asdasdasdasda
śliczna cudowna skromna:) uwielbiam takie:) naprawde chyba piękniejszej nie widzialam:) ale mi się podoba;)

Gość aciena21
nie jest zła:) ale ja bym jej sobie ie kupiła , troche nie mój styl

Gość elllloelooo
jest przepiękna i jeszcze ta cena:) Ja bym się nie zastanawiała:)

Gość kalina malina
suknia jest piekna.rzeczywiście ramionka przykryj do koscioła czyms delikatnym np koronkowym bolerkiem.Swiecidełka są śliczne.mysle ze jezeli chodzi o fryzure do tej sukni to jakas na styl greckiej bogini czyli lekko upięte włoski,wypuszczone z jednej strony na boku,Do waszej uroczystości pasuje idealnie

Gość Olega
przesliczna!!!! gdybym drugi raz wychodziła za mąż to wlasnie taka bym wybrala:)

Gość można rybę pokropić
łądna sukienka, ale jak masz pupę lub okrągłę bioderka - daru sobie.

Gość Arrria
Nie mam "bioder" za to mam spory biust i brzuszek, który ta suknia super zakrywa... :)

Gość Arrria
Dziewczyny zdecydowałam się :) W końcu same komplementy przeczytałam (no może oprócz "koszuli nocnej"). Własnie dzwoniłam do właścicielki i w poniedziałek/wtorek ją odbieram. Utargowałam 750 zł :) Jak tylko będę ją miała zrobię zdjęcia i Wam pokażę. Jeszcze raz dzięki za wszystkie opinie, które tylko utwierdziły mnie że jest sliczna :) Kolejne (krytyczne również) mile widziane...

Gość nie do reki
fajan sukienka, chcoiaz ja osobisce za skormnymi nie przepadami ,lubie takie bardzie ekstrawaganckie ,ale z jakiegos powodu ta mi sie bardzio ale to bardzo podoba..... wg mnie super. no chyba ze jestes niska to z leksza bedzie klops, mozesz wygladac jakbys byla w ciazy ,ale jakl masz tam minimum 170 cm to baaaaaajka.

Gość Arrria
Nie mam 170 cm, a 165 cm. Ale dziewczyna na tym zdjęciu też jest niziutka, bo ma jedynie 157 cm wzrostu, a nie wygląda jakby była w ciąży.

Gość nie do reki
157?!?!?!?!? a mi wyglada na wysoka.... eee to moze porzadnie uszyta ta sukienka bo w wiekszosci wlasnie w takich zle jest uszyta''talia i wtedy wyglada jakby sie mialao brzuszek,,,... no wiec ty bedziesz wygladac jeszcze lepiej...co robisz z wlosami?

Gość Arrria
kurcze szukam takiego zdjęcia z fryzurą, która mi się podobała, ,ale nie mogę znaleźć. Myślałam o włosach częściowo upiętych (lekko) a częściowo "puszczonych" lokach z jakąś ozdobą. Trudno mi to wytłumaczyć...