Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mvvvvvvv

DZIEWCZYNY,PRAWDA ŻE PATRZYCIE NA WYGLĄD A NIE CHARAKTER...

Polecane posty

Gość mvvvvvvv

?

Gość nie prawda ale...
Nie prawda, ze dziewczyny patrzą tylko na wygląd. Charakter to podstawa ale idzie przeważnie na drugi plan w poznawaniu się. Najpierw cechy wyglądu się liczą,potem charakter oczywiście. Ale jeśli charakter nie odpowiada to nie wiadomo jak facet będzie przystojny to nic to nie da.

Gość mvvvvvvv
no własnie ale zawsze jednak góruje wygląd

żeby poznać charakter najpierw musi przyciągnąć wygląd. To dość oczywiste. Jakkolwiek kiedy charakter okazuje się 'do bani' to nawet powalający wygląd nie jest w stanie przywiązać.

Gość nie prawda ale...
Wyobraź sobie ze jesteś z mega ładną laską która ma siano w głowie i jej charakter totalnie cię wkurza...ale jest ładna. Był byś z taką dziewczyną w związku ??

Wiadome jest, że jak pierwszy raz się kogoś widzi, to nie wiemy od razu jaki dana osoba ma charakter, chyba że jesteśmy wróżkami :-)

Gość Skromnie i poważnie
Patrzę na wygląd i charakter. Jedno bez drugiego nie może istnieć dla mnie.

Gość ascfvgbhnm
Skromnie i poważnie Patrzę na wygląd i charakter. Jedno bez drugiego nie może istnieć dla mnie.] moge sie podpisac... znam chlopaka, poznalam go przez net, fajny, zabwny, inteligentny, swietny kumpel i w ogole cud miod maliny ...a teraz przypadkiem w sumie trafilam na jego zdjecie i kompletnie nie jest w moim typie :( wiem, ze jakkolwiek bym nie uwielbiala jego towarzystwa nic wiecej z tego nie wyjdzie bo mnie kompletnie nie pociaga i nie potrafie sie do tego ani zmusic ani przekonac.

Gość Skromnie i poważnie
moge byc z brzydkim chlopakiem, ale mam taki problem ze nie czuje chemii i z sexu nici, ale najwazniejsza jest milosc, no i moglabym sie poswiecic, tylko wiem, ze ow facet by tego nie chcial i na pewno by czul, ze mnie nie pociaga

Gość Skromnie i poważnie
jakby byl zajebisty to pieprzyc chemie :)