Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to dzieci

co za gnojek!!!(szkoda, że przystojny...)

Polecane posty

Gość faceci to dzieci

napisałam do gościa, króry mi się podoba wiadomość. odpisał w bardzo sympatyczny sposób - odpisałam na tę wiadomość i już nie odpisał. minęły 3 dni, wiem że przeczytał. ;) nie wiem, czy napisałam coś niestosownego, głupiego, żałosnego?! czy mam się wstydzić, albo żałować że napisalam?! myśle sobie, że to zwykły palant, bez szacunku do innych ludzi. niech spie.rdala.

Gość faceci to dzieci
poprzeklinam sobie na tego tzwela. głoopi chooj bez klasy, skończony kretyn! yebany cioool!!!

Gość a co napisałas?

Gość ło matkoooo
Ty teraz zachowujesz się jak dziecko. Po pierwsze jeśli by mu zależało to juz dawno by odpisał, a nawet napisał pierwszy. Po drugie jeśli Ci juz nie odpisał to olej dziada bo widocznie nie jest wart. Tego kwiata to pół świata a trzy czwarte gówno warte więc musi być ostra selekcja. Wbij sobie to do głowy!

Gość faceci to dzieci
napisał w bardzo grzeczny, życzliwy i miły sposób. wiem, że gdyby mu zależało, to napisałby pierwszy ale mam odwage zagadywać facetów, widocznie niepotrzebnie tym razem.. zazwyczaj moją odwage brano jako ogromny atut i przebojowość.. może w tym przypadku ta cecha mu się nie podoba... :o

Gość ło matkoooo
Może myśli sobie, że do wszystkich kolesi tak zagadujesz i to mu się nie spodobało.