Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsd

Moja kobiet jest

Polecane posty

Gość dsdsdsd

juz dla mnie nieatrakcyjna, wciaz chodzi w rozciagnietych koszulach i pizamach, kiedys to sie chociaz przebierala w fikusna bielizne od czasu do czasu a teraz?? no ja nie wiem... w sumie ladna jest, ale zaniedbana.

Gość endrrrrjuuuuu
tragedia :-O

Gość htheth
Zapytaj siebie czy chciałbyś codziennie robić sobie manicure, depilować całe ciało, zakładać niewygodną bieliznę i odpowiedz uczciwie. Potem oceniaj innych.

Gość dsdsdsd
Ostatnio to już w ogóle przesadziła, przyszła do łóżka w stroju płetwonurka... a ja przecież od zawsze jej powtarzam, że nie pociągają mnie owoce morza :( jakis pomysł macie jak ją zmienić?

Gość Dzibka000000
nie to ty sie zmien ciesz sie zyciem bo wy nie dostrzegacie tego co bycie chceli a na juz tak to pasuje ubieramy sie w czym nam wygodnie ale wy szukacie idealu wiecznie a tak byc wiecznie nie moze

Dzibka0000 Jeśli kobieta wymaga ode mnie, to i ja wymagam od niej. Dobrze wie z kim się wiąże i jakie są jego oczekiwania. Jeśli po jakimś czasie przestaje się starać, tzn że jej już nie zależy i tak naprawdę oszukiwała wcześniej, ubierając się w seksowną bieliznę, a tak naprawdę tylko czekała, aż będzie mogła dać sobie z tym spokój.