Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczółka123

Dwa imiona dla córki i dylema-POMOCY

Polecane posty

Gość pszczółka123

Pomocy,mieliśmy z partnerem ustalone imie dla córki-Kaja ale on wczoraj tzn tydzien przed terminem uswiadomił(!)sobie ze niezbyt pasuje do nazwiska-wg mnie pasuje jak ulał i zaproponował imie Zosia.Rozbroił mnie zmiana zdania ale postanowilam sie zastanowic-kochane co Wy myslicie,które imie ładniejsze,na każdy etap życia.Prosze o opinie!!!

Gość nie do reki
adne mi sie nie opdoba,ale jak juz to Kaja

Gość taaa jak wszystko inne
stawiam na zosie

Gość oba imiona beznadziejne
Kaja jak dla psa a Zosia? Zoska, bleah... dzieci w przedszkolu beda milay polewke czy to z tego czy z tego imienia. No a jako nastolatka to was i tak przeklnie. Zosiu kochaniue, Kaju kochanie. MASAKRA

Gość Problemalistyczna
Oba ładne. Ale Zosia ostatnio bardzo popularne :) Wybrałabym imię Kaja

Gość zadne lepiej wymyslcie
trzecie tak zeby wam obojgu sie podobalo . pojdzcie na kompromis - to najlepsze rozwiazanie

Gość Emil i Ida
Ja też stawiam na Kaję (!), bo Zoś jest teraz zatrzęsienie, jak kilka lat temu Wiktorii. W klasie będzie 5 Zoś, za to Kaja może być jedna. :)

a ja mam 6 m Zosie i wcale nie ma w tym okresie dużo Zosiek. Jak rodziłam i chodziłam do lekarza z córka to mówili, że teraz jest mało Zosinek i że to takie piekne imię. Ja nie miałam dylematu poprosut mała nazywa się po mojej kochanej babci

a Zosiu kochanie brzmi normalnie, dziennie tak do niej mówię i nie widzę nic dziwnego. Lepsze to niż Nikole, Sandra, Dżeski, Manuela i inne ... Mamy polskie imiona takie piekne. Kolejna córeczka (jeśli będzie )to będzie nazywała się Halinka lub Hanka

Zosia bym wybrała choć rzeczywiście dość popularne. U mnie na zawołanie kaja rzeczywiście przybiegły by i dzieci i psy! Ruskim targiem wybierzcie zgodnie 3 alternatywne imię!

Nie podoba mi się zadne z tych imion,ale jak już bym musiałą wybrać to wybrałabym Zosie

Gość Cheryll
Zosia zdecydowanie, Kaja kojarzy mi sie z psem