Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Pytanie głównie do facetów

Polecane posty

Zauważyłam,że mój facet i pewnie kazdy facet tak ma, że jesli jądra mu sie nie napełnią nasieniem to nie dojdzie chocbym nie wiem jak sie starała. Faceci powiedzcie mi co trzeba zrobic zeby jadra się napełniły nasieniem?? Jak wczoraj próbowałam facetowi zrobic dobrze a nie miał jąder napełnionych to nie było o tym mowy,a za jakis czas jak juz się napełniły to doszedł bez problemu.

Gość sawex
Pierwswze słysze?Przespałaś lekcje biologi. sperma jest w najądrzach a jadra produkują plemniki i niczym się nie napełniają

co Ty opowiadasz?? Przeciez widziałam ze wczesniej były puste a pozniej bardzo napięte więc czym to było spowodowane ?? moze mi wytłumaczysz??

Gość sawex
Jak mogłaś widzieć co jest w jajkach. Weż sobie książke i poczytaj a nie pisz głupot

Kadzidełko -> podczas podniecenia jadra się "powiększają" bo więcej krwi przez nie przepływa

Kadzidełko " Faceci powiedzcie mi co trzeba zrobic zeby jadra się napełniły nasieniem?? " Sa dwa wypróbowane sposoby. 1. Mężczyzna już bardzo długo kocha się z niezwykle namiętną i wygimnastykowaną blondynką. Zmęczony i spragniony przeprasza ją na chwilę i wychodzi do kuchni. W lodówce jest tylko mleko. Nalewa sobie szklankę i zaczyna pić. Czuje jednak, że jego kogucik jest rozgrzany niemal do czerwoności, aby więc sobie ulżyć, wkłada go na chwilę do szklanki z mlekiem. W tym samym momencie wchodzi blondynka. - Ach, a ja zawsze zastanawiałam się, jak wy go napełniacie. 2. porozmawiaj ze starszymi "jak to sie robi", zrób się na bóstwo i przestań zawracać sobie głowę pierdołami.

Jądra pełne, a to dobre :) W takim razie twoj facet jak juz nei ma nasienia, to ma wydmuszki

Gość jakis typ
co za pierdoly;p faktycznie troche przydalo by ci sie poczytac ksiazek... nie wiem jak inni ale jak sie spuszcze to potrzebuje ok. 20min. zeby znow byl twardy. znacznie ciezej jest mi pozniej dojsc ale tez idzie...

poczytać, porozmawiać i przestać wierzyć w te pierdoły w stopce rodem z kiepskiego romansidła. "...Bo miłość prawdziwa obdarza, nasyca i sama siebie daje temu,którego kocha. Miłość szuka wzajemności, dlatego jest nieśmiała i cicha. Nie narzuca się, nie zaczepia, nie zachęca, gdyż pragnie dla swej prawości uczuć równie szczerej odpowiedzi. Miłość oczekuje z nadzieją, że zauważona zostanie. I chociaż czyni wszystko dla dobra ukochanej osoby działa w tajemnicy, by wzajemności nie wymusić Miłość pragnie miłości, daje więc pełną wolność wyboru osobie umiłowanej. Miłość nie zadaje bólu. Miłość ból ukochanej osoby pragnie przejąć na siebie. "

Gość stary a jeszcze może
a tam, ja tam mam zawsze pełny miech.....