Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trapejro

mam 21 lat i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość Trapejro

Witam wszystkich. Mam 21 lat i nigdy nie kochałem się z kobietą, a spowodowane to jest nie spotkaniem odpowiedniej partnerki. Nadeszły takie żałosne czasy, że trudno o tym mówić, wstyd. Dzisiejsze dziewczyny są dla mnie po prostu śmieszne. Na pewno nie wszystkie, ale większość i to znaczna. Nie są warte mojej uwagi. Czemu tak trudno o normalną dziewczynę? Teraz tylko plastik, kasa, samochody i dyskoteki. Dla wielu osób 21 letni prawiczek czy dziewica to choroba, kalectwo. Dla mnie to powód do dumy, i jezeli ktos wytrzymal tyle czasu, to znaczy, ze jest bardzo wartosciowy i inteligentny oraz zasluguje na prawdziwą milosc. Osoby ruchające się na zabawach w kiblach czy w innych tego typu miejscach nie wiedzą co to prawdziwa milosc, tylko im tak sie wydaje. Nie mam nic przeciwko osob uprawiającym seks z partnerami zyciowymi, ale jezeli ich sie zmienia co miesiąc czy dwa to juz nie jest partner i to nie jest milosc lecz chęc sprawienia sobie przyjemnosci, ale przez tą przyjemnosc traci w oczach mam nadzieję nie tylko moich. zapraszam do komentowania. odpowiem na wszystkie racjonalne pytania, a jezeli chcesz mnie obrazac lub pisac jakies glupoty to zastanów się nad tym i pograj w sapera na rozluznienie.

Gość Betineceklosensez
Panie, daj pan spokój.

Gość Trapejro
a ja mysle, ze oceniając ludzi nie znając ich daleko nie zajedziesz. i moim zdaniem o zyciu wiem duzo wiecej niz Ty.

Gość Trapejro
a to jest moj pierwzzy post w zyciu tego typu, chcialem tylko wiedziec co ludzie sądzą na ten temat, ale widzę ze debilizm sie rozszerza nieustannie

Gość chlopaczek
powud do dumy hm ciekawe a jaka ci to dume daje ?

Gość chlopaczek
powód

Gość trapejro
skad mozesz wiedziec ile ja znam dziewczyn. to jest po prostu smieszne to co piszesz. ja rozsmieszam Ciebie, Ty mnie wiec dobrze jest;] Ty znasz tylko kilka, a ja kilkadziesiąt. mialem wiele takich okazji i jestem dumny z tego ze z nich nie skorzystalem.

Gość trapejro
jestem też dumny ,że mójego analnego kwiatka oddałem Ryśkowi spod 4celi 😘 wystarczyło ,że schyliłem się po mydlo pod współnym prysznicem gdy odsiadywałem wyrok za napaść na staruszkę na przejśćiu w Kutnie 🖐️

Gość Klllert
Facet rozumiem ze jesteś rozchwytywany przez dziewczyny super atrakcyjny samiec, czyli masz DUŻY wybór i nie możesz znaleść swojej miłośći. Oj biedny Jest masa różnych dziewczyn porządnych nie porządnych a ty biedaczek nie możesz trafić. Sorry ale brzmisz bardziej w swoich postach jak sfrustrowany prawiczek któremu jakaś panna dała kosza a ty teraz wzywasz od laski od łatwych dziwek ze nie zasługują na Ciebie. To aż bębni z Twoich postów. I już widzęjak masz jedną okazję za drugą a ty biedny się wymigujesz i nie możesz znaleść żadnej fajnej dziewczyny pomimo swojego wielkiego seksapilu. Przyciągasz same szmaty czy co :D ? Ale powiem Cie że nawet dyskotekowa szmata musi mieć atrakcyjnego i pociągającego faceta żeby warto było się z nim zeszmacić, ona sama łowi i se wybiera.

Gość trapejro
czy ja napisalem ze jestem rozchwytywany czy cos takiego? taka jest natura polakow, ze od skrajnosci w skrajnosc. nie mam sily dyskutowac na takie tematy. i czy napisalem ze wszystkie dziewczyny to szmaty? najlepiej podchodzic tak jak Wy;] gratuluje;]

Gość trapejro
zaluje ze rozpocząłem tą dyskusję bo widze ze sie nie mylilem o zwariowanym swiecie. idzcie sie ruchac. pozdrawiam. niech Wam pojdzie na zdrowie ;)

Gość Twoja__Kochanka
ja uwazam ze jak nie znalazles tej jednej to poczekaj. zgadzam sie teraz to polowa dziewczyn to plastiki i wgl wkurzaja mnie takie puste lale. i glupie jest tez to ze faceci uganiaja sie za takimi pustakami co leca tylko na kase a nie widza prawdziwych dziewczyn ps. nie chcialo mi sie sprawdzac bledów

Gość Klllert
To zamiast użalać się nad sobą zacznij szukać, umawiaj się, szukaj przede wszystkim inteligentnych kobiet, bo takie są wartościowe na partnerki życiowe. I nie szukaj na siłę miłości bo się sam rozczarujesz. Miłość istnieje ale wpierw musi być porządanie i atrakcykność. Zaczniesz sam wkrótce odrózniać które partnerki nadają się tylko do seksu a które jako są wartościowe jako partnerki. A i są takie które nawet do seksu się nie nadają. Po za tym wartość kobiety to nie czy szybko czy nie pójdzie do łózka ale coś innego. Wiele kobiet zanim pójdzie przespać się z Tobą obawia się "czy nie jestem za łatwa", "czy nie weźmie mnie za szmatę itd" Nawet sobie nie wyobrażasz jakie nie raz toczą pojedynki w swoich głowach

Gość Twoja__Kochanka
Klllert z kad ty to niby wszystko wiesz ? hm ?

Gość Klllert
Wyczytałem na słupie ogłoszeniowym :P

Gość trapejro
nie wiem czemu tak jest, ze jezeli ktos jest prawiczkiem to od razu uwazany jest za mniej inteligentnego w sprawach sercowych. piszesz ze uzalam sie nad sobą, to chyba troche poleciales. szukam na sile milosci?- to chyba nie bylbym prawiczkiem. "zaczne wkrotce odrózniać które partnerki nadają się tylko do seksu a które jako są wartościowe jako partnerki. A i są takie które nawet do seksu się nie nadają.?" - odroznialem je w wieku 16 lat.

Gość Twoja__Kochanka
aha fajnie to widze że często tam musiałeś chodzić że zapamiętałes

Gość Klllert
"Klllert cho idziemy się ruchać" Chyba tylko to nam pozostaje :D

Gość Klllert
"aha fajnie to widze że często tam musiałeś chodzić że zapamiętałes" No jak powtarzałem jak mantrę to musiało w końcu w głowe wejść :P "nie wiem czemu tak jest, ze jezeli ktos jest prawiczkiem to od razu uwazany jest za mniej inteligentnego w sprawach sercowych. piszesz ze uzalam sie nad sobą, to chyba troche poleciales. szukam na sile milosci?- to chyba nie bylbym prawiczkiem. "zaczne wkrotce odrózniać które partnerki nadają się tylko do seksu a które jako są wartościowe jako partnerki. A i są takie które nawet do seksu się nie nadają.?" - odroznialem je w wieku 16 lat." To że jesteś mniej doświadczony w sprawach sercowych nie jest Twoją wada. Chodzi tylko o to żebyś zaczął się umawiać z dziewczynami i je poznawał, poznasz różne ale zapewniam Cie że będą też fajne ;)

Gość Laleczkaaa87
Klllert, Kant dupy dołączam się do tego ruchania waszego :D

Gość Klllert
To już mamy trójkąt :classic_cool:

Gość Twoja__Kochanka
''No jak powtarzałem jak mantrę to musiało w końcu w głowe wejść '' no musiało, musiało :P

Gość Laleczkaaa87
Będzie przyjemnie ^^ Autora tematu pewnie to zaboli bo on coś z tą przyjemnością nie halooo...... :P

Gość trapejro
mnie to nie boli. ja Wam nie bronie;] nie mam nic przeciwko seksu dla przyjemnosci, ja tylko tego nie preferuje ;)

Gość Klllert
będzie, będzie :D. Tylko autor już w ogóle sobie pomyśli ze jak to tak można 😭

Gość Legionista-1Bryg. Desantantowa
Miałem podobne (do pewnego momentu) problemy. Kiedyś (dawno temu) postanowiłem się wybrać na disco a tam wiadomo co się dzieje jakaś małolata zaczęła sie do mnie łasić, miałem już trochę zatankowane. Budzę się lezę w jakimś łóżku obok mnie ta dziewczyna brzydka jak murzyńska trędowata dupa. Ulotniłem się ale nie wiedziałem ze mi zrobiła wcześniej rewizje po kieszeniach...po 2 tygodniach telefon od ojca -będziesz tatusiem a córcia dopiero 17 lat ma! Wybieraj alimenty albo prokurator! A teraz może mi skoczyć... Później dowiedziałem się ze usidliła innego a dziecko i tak nie było moje ale nie żałuję byłem nikim teraz jestem zielonym gigantem chodzącym po ziemi z FAMAS-em. Nikt mi w Dżibuti kurwa nie poskoczy, kobiety aż się kleją do munduru musimy sobie nie raz torować drogę kolbami albo kopniakami. Pamiętam jak poszliśmy do portu i spotkaliśmy grupkę Niemców. Ani ja, ani moi kumple z patrolu: Węgier i 2 Ukraińców nie przepadamy za Hitlerowcami więc postanowiliśmy im dać nauczkę. Zostali przeszukani pod obecność narkotyków u dwóch dziewczyn znaleźliśmy podejrzane torebki z białą substancją (skąd się u nich wzięły nie pytajcie). Niemcy próbowali swoich sztuczek że nie wiedzą co to i tak dalej że są na pielgrzymce i tak dalej. Ale kobiety nam się spodobały więc nie zamierzaliśmy ich wypuszczać. Więc "pielgrzymi" spróbowali przekupstwa -wyciągnęli pieniądze, nie wiedzieli że Legioniście większego dyshonoru nie można uczynić. Węgier aż się wściekł zdiął karabin i wycelował w hitlerowca. Podeszłem do Niemek i powiedziałem " Panie jadą na posterunek do wyjaśnienia a reszta zostaje!" Po czym puściłem oko do dziewczyn - zrozumiały szelmy o co chodzi, z miejsca przestały się opierać. Niemcom rzekłem że panie pojadą na posterunek żeby złożyć zeznania jeśli wszystko będzie w porządku wrócą za 3 godziny jeśli nie proszę dzwonić n ten numer - dałem im numer do Węgra... Jeden Niemiec ze łzami w oczach próbował protestować i chciał jechać z nami - wykręciliśmy się brakiem miejsc w wozie "panie" już były w środku i chichotały. Oczywiście na posterunek nie pojechaliśmy tylko do hotelu. Ja sobie leżę Niemka a mnie skacze a Węgier podłączył się od tyłu, nagle telefon do Węgra- dzwoni Hitlerowiec. Żeby go uspokoić dał słuchawkę Niemce, przy tym wcale nie przerywaliśmy- nawet na chwilkę a ta mówi że "są dddobrze traktowane i zaaaraz wrócą żeby się nie maaartwił i na koniec że go kocha"..hehehe. Po gruntownym prawie 2h "przesłuchaniu" Dora i Marta jeszcze nam dały numery swoich telefonów jakbyśmy byli w Hanowerze żebyśmy się odezwali - a to dziwki z tych Niemek.... Jeśli nie boisz się wyzwań i nie masz w życiu celu zapisz się do "cudzoziemców" tam zrobią z ciebie mężczyznę choćbyś miał przypłacić to życiem lub zdrowiem.

Gość trapejro
Witam,Jestem zwykłym Polakiem i bardzo bym pragnął, żeby naród polski w końcu się przebudził.Myślę, że jedyną i być może już ostatnią szansą dla Polski i Polaków jest Janusz Korwin-Mikke.Myślę, że ludziom trzeba oprócz poglądów JKM przedstawić także, to kim są jego przeciwnicy, a jest to banda złodziei okradająca Polske i Polaków. Ludzie muszą uświadomić sobie to, że jest to mafia.Z linków poniżej dowiesz się prawdy o kandydatach, tego czego nie usłyszysz w mediach.Dlatego proponuje: rozsyłaj te linki do innych ludzi, znajomych, rodziny, żeby i oni poznali prawdę.Teczka Pana Bronisława Komorowskiegohttp://teczki.obserwowani.pl/8561.htmlTeczka Pana Andrzeja Olechowskiegohttp://teczki.obserwowani.pl/9606.htmlTeczka Pana Waldemara Pawlakahttp://teczki.obserwowani.pl/6314.htmlTeczka Pana Jarosława Kaczyńskiegohttp://teczki.obserwowani.pl/3254.htmlPozdrawiam serdecznie,Anonim.

Czlowieku masz poglady na zycie jak moja ex dziewica! Nic tylko pierdolnac nia o sciane za te jej poglady. Niech sobie trwa w tym swoim dziewictwie do konca zycia. Ty jak nie zmienisz pogldaow, to tez bedziesz dupa a mimo Twojej atrakcyjnosci (pisales, ze miales kilkadziesiat okazji pojsc z laskami do lozka, a nei poszedles) bedziesz mogl conajwyzej powalic gruche przed monitorem.

Gość ja tez chce dziewice