Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trapejro

mam 21 lat i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość a ja 30 i sie nie chwale

Gość babcia kaczanowska
joł tyż a mom już ponad 60 roków nie nerwuj sie synecku, jeszcze mosz czas, kiedyś spotkosz jakos fajną strziga i łona zrobi z ciebie chopa

Gość pacz
jestes delikatym hipokryta, sam nie chcesz byc oceniany, od razu sie bronisz przed napadami w stylu wcale nie jestem przegrany bo jestem prawiczkiem, a sam oceniasz ludzi, którzy podjeli inne decyzje niz ty i ten sex uprawiaja. Twoja wolna wola, widocznie nie umiesz szukac normalnych kobiet, albo mieszkasz tam gdzie takich nie ma. Jakos u mnie kobiety, ktore lubia sex i sex uprawiaja nie chodza od razu na solare czy nie pieprza sie z obcymi w kiblach. wszyscy macie jakis problem. moje zdanie jest takie: przesada w kazda strone jest niezdrowa. nie pochwalam uprawiania sexu bardzo swobodnego, ale nie uwazam by dobrym wyjsciem bylo jestem 50 dziewica i jestem z tego dumna, niech kazdy robi jak lubi, ale mysli o przyszlosci bo wszystko ma konsekwencje...chcesz byc dziewica do slubu to nie zdradzaj meza czy zony po slubie, chcesz uprawiac sex z wieloma partnerami musisz byc cierpliwy bo bedziesz zawsze oceniany.