Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska29

doradzcie prosze jakis fajny lakier, ktotry szybko wysycha

Polecane posty

Gość miska29

i dlugo sie trzymie

Gość jkyhcnky
inglot :)

Gość hania1234
ja polecam rimell, niedawno odkryłam i są naprawde rewelka! duzy i szeroki pędzelek ulatwia malowanie. nie wiem jak z tym wysychaniem, mi sie zdaje ze standart ale za to bardzo długo sie trzyma :) Inglota nie polecam zdecydowanie - sciera sie i odpryskuje znacznie szybciej, a jest dosyc drogi :O calkiem niezle są tez z avonu - nie pamietam nazwy konkretnej ale tam w katalogu jest chyba jedna główna seria lakierów

Gość hania1234
dodam ze kiedy pomaluje pazurska jednym z ww lakierow i na to jakis utwardzacz to zmywam po jakims tygodniu nie dlatego że lakier sie sciera ale dlatego ze paznokcie rozną i przy skórkach głupio wygląda taki niepomalowany "półksiężyc" ;)

z inglota rowniez nie jestem zadowolona, odpryskuje blyskawicznie, mam tez salle hansen ale rownie szybko sie sciera i odpryskuje, a najbardziej zadowolona jestem z serii lakierow z rossmana chyba nazywa sie wibo ale moglam pokrecic, w kazdym razie kosztuja ok 5 zl :) jeszcze sie na nich nie zawiodlam, dlugo sie trzymaja, tylko gama kolorytyczna ograniczona

Gość miska29
nie bebczki, Inglota juz testowalam i nierownomiernie sie naklada, b trudno umalowac paznokcie do porzadku...

Rozwinęłam się w wypowiedzi, ale skasowało ;/ Używam ostatnio głównie lakierów "oczojebnych", ale jako bazę stosuje COLORAMA MAYBELLINE kolor raczej przezroczysty z brzoskwiniowymi drobinkami. Gdy maluje paznokcie u drugiej ręki, u pierwszej są już wyschnięte. Lakier jest dość rzadki i ma długi pędzelek, który ułatwia aplikację lakieru.

ja uwielbiam lakiery O.P.I wygodny pędzelek, świetna konsytencja, bardzo łatwo sie nimi maluje. Utrzymuje się do 5 dni, gdy inne lakiery na moich pazurach wytrzymuja max 2-3 dni

mi z inglota odłazi każdy lakier i odżywka a sally hansen jak skapnie na skórę to po prostu pali mnie jak jakiś kwas :( nie wiem co doradzić ,kiedyś miałam jakiś z rimmela ,margaret astor a nie wiem jak się ma miss porty i revlon ;) loreala ma szybko schnące ale odłazi .....trochę wolniej od inglota ale swojej ceny nie jest wart miałam kiedyś lakiery ze stanów od znajomej były świetne ,szybko wysychały i tydzień jak nic trzymały sie na paznokciach....ale Polska jest w unii więc są niedostępne(jakieś związki mają których się u nas nie stosuje albo zabronione są)