Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miamor

brzydkie plecy, blizny...

Polecane posty

Gość miamor

Mam blizny po pryszczach na plecach, takie ciemne plamki, co zrobić żeby wyrównać kolor skóry? Jakie maście peelingi a może potem solarium żeby nadac ładny kolor?

Gość jola_merta
Mysle ze tutaj powinien tym problemem zajac sie dermatolog. Ja moge polecic dobry gabinet ,który sie tym zajmuje i cenowo naprawde jest bardzo konkurencyjny do innych www.kos-med.pl/blizny-potradzikowe.php

ja proponuje Ci wybrać się do dermatologa (ewentualnie dobrej kosmetyczki) na serię zabiegów z kwasami. Sama miałam kiedyś blizny na plecach i byłam u dermatologa który kilka razy wykonywał mi peeling migdałowy. Później schodziła z nich skóra i blizny zeszły również :)

Gość do endo890
Ile placilas za taki zabieg ? I jak oni to licza ? Znaczy placi sie od blizny czy od obszaru ciala ? Jestem ciekawy bo mam dosc widoczne blizny (1 cm dlugosci, jest ich 5) na brzuchu po peracji laparoskopem ;/

ja byłam pare lat temu, ale z tego co pamiętam to płaciłam około 100zł, góra 150 i to było liczone od obszaru (w moim wypadku plecy). Z tym że ja miałam usuwane przebarwienia po trądziku. A co do typowych takich blizn po operacji to nie wiem czy można kwasami. Trzeba byłoby się dowiedzieć u dermatologa bo to jednak reakcja jakaś tam zachodzi i czuć podczas zabiegu takie swędzenie, szczypanie itp.

ale myślę, że na blizny po operacji (oczywiście już takie porządnie wygojone) mogłaby być dobra mikrodermabrazja