Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem Emo i mam dość życia

Mam dość życia

Polecane posty

Gość Jestem Emo i mam dość życia

Mam 16 lat, mam dość życia. Nikt mnie rozumie, nikt nawet nie stara się mnie zrozumieć. Moje życie jest takie beznadziejne. Tkwię w tym gównianym kraju i wegetuję. Mam dość żałosnych polaczków którzy tylko potrafią się obśmiewać i krytykować innych. Często słyszę śmiechy za plecami i wyzwiska. A to z racji przynależności mojej do subkultury Emo. Emo to wspaniała subkultura, jestem dobrym człowiekiem a polaczki nawet nie chcą nas zrozumieć. Chciałabym stąd wyjechać. Oglądam często amerykańskie filmy dla młodzieży. Tam życie jest inny. Ludzie są inni. Są otwarci i tolerancyjni, nie tak jak polaczki katole zacofane które by najchętniej spaliły na stosie takich jak ja bo inaczej wyglądamy. Polaczki to banda kretynów wierzących w jakieś głupawe średniowieczne bajki i hołdujących tym średniowiecznym zabobonom. Każdy kto jest inny niż oni jest gorszy, te ścierwa powinno się pozamykać w jakichś obozach koncentracyjnych jak żydów Hitler zamykał. Banda zabobonnych idiotów. Unia Europejska powinna stworzyć obozy zagłady dla takich katoli polaczków żeby nie zatruwali życia ludziom o innych światopoglądach i stylu życia niż oni, np gejom, lesbijkom, muzułmanom, emo czy ateistom. Powinna być tolerancja, ludzie powinni się szanować, nie powinno być miejsca w świecie dla tych obesranych katoli polaczków. Niestety oni są wszędzie i odbierają mi siłę do życia. Chciała bym mieszkać w Kalifornii. Tam życie jest piękne. Ludzie są tolerancyjni, nie ma katoli polaczków, a ta piękna ziemia Kalifornijska - nie to co żałosna i śmieszna polska. Kalifornia jest piękna, nie to co polska - chyba najpaskudniejszy kraj na świecie. To piękno polski to największy kit jak kiedykolwiek słyszałam. Przecież te niby góry są żałosne w porównaniu do pięknych Alp, albo to żałosne morze które przy wspaniałym Morzu Śródziemnym wygląda na jakieś bajoro zasyfione, a mazury to już w ogóle największy badziew - wiocha dla wieśniaków haha. Naprawdę nie mam już siły. Z racji na wiek nie mogę się wyrwać z tego gówna, muszę tu tkwić jeszcze 2 lata zanim skończę 18 lat i będę mogła wyjechać do Londynu, a jak zrobię karierę to sobie kupię willę w Kalifornii - tylko marzenia trzymają mnie jeszcze przy życiu.

Gość izolatorka
Ciebie trzymają marzenia, a mnie nie wiem co :O Nigdy emo nie byłam, ale też mam dość.

Gość Eligiusz Niewiadomski
0/10 denne prowo, przegadane, nie wciąga do dyskusji-postaraj się lepiej

śmiać się czy płakać z głupoty autorki, emo, czy to nazwa strusia?????

hehe lubię to! co racja to racja pozdrawiam Cię autorko!

ciezkow zyciu byc emo. nikt cie nei chce wysmiewac. nikt cie nie wkurza. ubrania w praniu blakna.

a Ameryka to taki raj na ziemi? Kalifornia, osuszone bagna, pełne jakichś aligatorów, jeszcze by ci ten malowany łeb z kolczykami obgryzł.....Ameryka, Stany jeden z najbardziej nietolerancyjnych krajów na świecie....głupia smarkulo z cielęcym rozumem, w Stanch, ze swoją głupotą nie przeżyłabyś nawet dnia......

ciekawe skad poczucie w ludziach ze gdzie indziej zawsze jest lepiej. czasem warto uciec i rzeczywiscie jest lepiej. ale wystarczy kilkadziesiat, kilkaset kilometrow dalej. jednak wiekszosc ludzi nawet po takiej ucieczce tworzy wokol siebie bagno w jakim byli wczesniej

naduzywasz slowa "polaczki" ktorego nienawidze i poprzez ktore lekcewazaco i bez szacunku wyrazasz sie o swoich rodakach i o swoim kraju. jak ci tu tak zle to won to ameryki. za pare lat kiedy dorosniesz to bedzie ci wstyd ze tak pisalas,jestes jeszcze dzieckiem ktoremu sie w dupie poprzewracalo. w dodatku EMO..;/ zalamka,powiedz mi dziecko drogie w czym ta "subkultura" jest tak wspaniala? jakie macie zalozenia, zasady?> bo widzac przedstawicieli waszego dziwnego gatunku odnosze wrazenie ze waszym jedynym zalozeniem jest tylko idiotyczny nienaturalny wyglad. idz sie potnij,bedzie jednego debila mniej.

wlasnie najgorsi za granica sa ci co mowia na swoich polaczki. naprawde mi wstyd za takich. za granica prubowalem zawsze przedstawiac polske jako fajny kraj. opowiadalem roznice, jakie polacy maja problemy i co mogli by zmienic. ale nigdy nie obrazalem swoich rodakow. bo drogie emo, mozesz zyc 40 lat w usa, a i tak bedziesz polka.