Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaa20lat

grozi mi ,że mnie uderzy

Polecane posty

Gość takajednaaaaaa20lat

Mój chłopak . Najpierw mi ubliżał dosc często, a teraz coraz częściej słyszę ,że jak się w koncu wścieknie to mi da w łeb to nie wytrzyma i mnie zbije itd. i mówi to całkiem poważnie. ja mu na to odpowiedzialam ,że tylko spróbuje to bedzie koniec z nami i mnie więcej nie zobaczy . a on ,, ale mi strata" ... od razu z nim zerwać? czy probować jeszcze rozmawiać ? co robić?

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
Nie wiem co ty przy nim jeszcze robisz?? Ja bym już dawno temu Panu podziękowała!!

Gość poczekaj, potem
już nic nie boli

ja się w ogóle dziwię jak można z kimś takim być, co ten człowiek sobą reprezentuje :O myślę że Twoje pytanie jest retoryczne

Gość noz do cholery jasnej
odrazu z miejsca mowie ,,palancie bic to sobie mozesz teraz konia bo zostajesz sam na sam z nim na wieczny odpoczynek''

Gość takajednaaaaaa20lat
wiem ,że już jak zaczął mi ubliżać powinnam go rzucić... ale wtedy jeszcze łudziłam się ,że sie ułoży między nami ,że to może przejściowe. ale myślę ,że jak go nie zostawię to mnie w koncu uderzy więc pewnie z nim zerwę .. już nie mam sily z nim być

Gość takajednaaaaaa20lat
no dobra, uderzył, ale tylko raz i w twarz

postaw sprawę jasno i konkretnie, powiedz że Cię nie szanuje i takie teksty to sobie może gadać do swoich kumpli a nie do swojej kobiety, z takimi trzeba krótko, myśli że zawsze będziesz u jego boku

Gość koleżka Leszka
dlatego tu się uzalasz, bo on jakiś niezdecydowany jest. i to Tobie podswiadomie przeszkadza dlatego " szukasz w chuju kości" gdyby Ci przypierdolił raz a dobrze to nie pisałabyś tu głupot

Gość takajednaaaaaa20lat
no właśnie nie wiem na co czekam :( kocham go chyba wiem ,ze to głupie...

Gość takajednaaaaaa20lat
up

Gość takajednaaaaaa20lat
powiedzcie coś jeszcze...

Gość elllloelooo
Uciekaj od niego jak najszybciej. Co czeka cię z taki człowiekiem? Chyba nie tak wymarzyłaś sobie przyszłość. ON SIĘ NIE ZMIENI.

skoro kryczal, teraz grozi, pozniej raz uderzy, a 2 lata po slubie, to bedzie cie bl za to, ze mu w robocie za ciezko bylo

Gość takajednaaaaaa20lat
macie rację... to i tak tylko jeden z problemów w naszym ,,związku"... miłosć jest ślepa bo spokojnie moglabym być z innym nawet obcy faceci nie raz mnie zaczepiają więc nie jestem na niego skazana. to nie ma przyszłości wiem.. i nie będę kolejną z kobiet maltretowanych przez meżazwystarczy ,że w dziecinstwie swoje przeszłam odnośnie przemocy. i tak dobrze mi idzie bo kiedyś bym rozpaczała kiedy byśmy sir rozstali teraz czuje ,że bym sobie dała z tym radę. już przez niego nie płacze itd jak kiedyś... wiem ,że bedę w stanie z nim zerwać

Gość gość
a może się przesłyszałaś? potem go rzucisz i będziesz żalować, zostaniesz starą panną, lepiej nie ryzykuj, a następnym razem nagraj na dyktafon