Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek1020

Jestem bezradna, potrzebuję rady ...

Polecane posty

Gość motylek1020

Witam proszę o pomoc bo nie radzę sobie już sama z tym co mnie spotkało. 3 miesiące temu w nagłym wypadku zginęła tragicznie moja ukochana prawdziwa i jedyna przyjaciółka. Jej odejście było dla mnie prawdziwym szokiem. Kocham ją bardzo całym sercem i jeszcze nie pozbierałam się po tej stracie. Nenia, bo tak na nią mówiliśmy pozostawiła po sobie wspaniałe wspomnienia i pustkę której nic nie jest w stanie wypełnić. Była ona w stałym związku (trzyletnim) z moim, kolegą i rówieśnikiem. Nenia była z nim bardzo szczęśliwa i wiem że on świata poza nią nie widział. Śmierć mojej przyjaciółki a swojej ukochanej widział na własne oczy ponieważ był świadkiem wypadku... Jakieś trzy czy cztery tygodnie temu nawiązaliśmy bliższy kontakt. Piszemy ze sobą i rozmawiamy o bardzo osobistych sprawach. Wspominamy Nenię i umieramy z tęsknoty za nią:'-( Nigdy nie pomyślałabym że między mną a nim zaistnieje taka sytuacja. Znam go od dziecka ale nigdy nie patrzyłam na niego w ten sposób. Wiem że on też jest sam tym zdziwiony. Nieśmiało stwierdzam że z dnia na dzień staje się on dla mnie kimś ważnym. Boję się tego bo nie wiem jak to się ma w stosunku do mojej zmarłej "siostrzyczki". Ja nigdy nie byłam w poważnym związku i ona sama mówiła często że potrzebuję kogoś kto by mnie kochał. Zawsze wolałam krótkie i burzliwe znajomości ale teraz to już sama nie wiem proszę o radę....

Gość elemętka wyborcza w mini
a masz chociaż gram tłuszczu z tego , że zdechła ta niby twoja psiapsiółka?

"Nieśmiało stwierdzam że z dnia na dzień staje się on dla mnie kimś ważnym. Boję się tego bo nie wiem jak to się ma w stosunku do mojej zmarłej "siostrzyczki"" jemu to powiedz nie nam

Gość nicości ty jesteś jedyna
Taa... to musiała być prawdziwa przyjaźń i prawdziwa miłość .. :D