Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krtfl

chcę wrócić ale i nie chcę...

Polecane posty

Gość krtfl

po 2 latach związku rozstałam się z chłopakiem mamy 2 córki (2latka i pół roczku) ja nic mu nie mówiąc wyjechałam do holandii do rodziców wiem że to nie w porządku wobec niego ale on też święty nie był.....nigdy go nie było zawsze koledzy ważniejsi a ja z córką na ręku i z drugą w brzuszku zasówałam i szukałam go gdzie tym razem siedzi....nie raz rozmawiałam nie raz się kłóciłam nie raz płakałam....zostawiłam go....a jednak coś mnie boli jednak go kocham mimo że to drań...on jest tutaj w holandii mam z nim kontakt od 2 dni niewiem co robić....on chce się spotkać...czy powinnam wrócić czy dać sobie spokój?

Gość ania z wichrowego wzgorza
no wiesz.. nikt ci tu tego nie powie.. ja sadze, ze wrocisz.. postarajcie sie naprawic wasz zwiazek, jest przeciez o co walczyc..porozmawiajcie..

Gość krtfl
boję się że on będzie taki jak wcześniej że się nie zmienił że nie doceni rodziny boje się że będę żałować

Gość seba62
"czy powinnam wrócić czy dać sobie spokój?" Co chcesz abym Ci napisał ?

Spotkaj sie musi Cie dotknąc kara za nie powiedzienie o wyjezdzie. To ze on robil jak robil nie znaczy ze Ty musialas tak postąpić. Glupie baby.

Gość krtfl
seba62 napisz co tym sądzisz....

Gość krtfl
kafeteriusz85 takie teksty zostaw dla siebie pewnie jesteś dzieckiem które dorwało się do neta i pisze byle co

spotkaj sie z nim i pogadaj, nie wiesz o co mu chodzi, macie razem dzieci... Dla ciebie jest on draniem, ale dla nich ojcem! Prezynajmniej nie zabraniaj im sie ze soba widywac! Nie musisz byc z nim@!

Gość krtfl
ależ ja mu nie zabraniam widywać dzieci jestem z nim umówiona na jutro zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość seba62
"jednak go kocham mimo że to drań" hmm... "nic mu nie mówiąc wyjechałam do holandii do rodziców" dobrze,że zdajesz sobie sprawę z tego co zrobiłaś :) "mam z nim kontakt od 2 dni" lepiej późno niż wcale ! "on chce się spotkać" No to dobrze,bo macie sobie wiele do wyjaśnienia. "czy powinnam wrócić czy dać sobie spokój" wrócić? do kogo?do czego? dokąd ? Domyślam się,że chodzi Ci o powrót do ojca Twoich dzieci. Najpierw musisz się z nim spotkac, spokojnie porozmawiac, ustalic pewne zasady dotyczące córek. To,że on chce się z Tobą spotkac nie oznacza od razu że chce być z Tobą ! Ochłoń, za dużo emocji w Tobie.

Gość krtfl
racja spotkanie jeszcze nic nie znaczy...żałuję że to zrobiłam chociaż z drugiej strony to dzieki temu mogłam spojrzeć na wszystko z dystansem bez nerwów....wiem że przesadziłam mogłam to rozegrać inaczej to była pochopna decyzja do tego podpuścili mnie rodzice oni go nienawidzą....ja go kocham dalej mi na nim zależy ale wstyd mi po tym wszystkim mówić mu o tym...niewiem jak to zrobić....może powinnam dać mu spokój...chyba dość nabroiłam.

Gość krtfl
nie przyszedł....znowu mnie oszukał teraz już wiem że nawet jeśli chciał wrócić to i tak nie warto