Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakaa

WPADKI, WPADKI, WPADKI...

Polecane posty

Gość Bonie wytrzymam
to lepiej juz urodzic i zabic jak to sie u nas zdarza coraz czesciej hmmm albo urodzic i oddac jestem ciekawa powiedz mezowi kochanie mamy 1200 i 4 osoby do wyzywienia jestem w 3 ciazy pewnie bedzie wielka radosc juz to widze a potem jesc kit z okien i tlumaczyc dziecku mamusia cie urodzila dziekuj mi za to kazdego dnia a to ze jest glodne truno miloscia je wyrzywisz

Gość takie rzeczyy
Jak ktoś nie ma za co dziecka utrzymać to niech seks uprawia z glowa. Skrobanka też kosztuje, tak sie sklada ;) Na pewno mniej niz skuteczne zabezpieczenie, ale jak ktoś jest bezmyslny to potem strzela wpadkę za wpadką i się skrobie, bo przecież "nie ma za co dziecka utrzymać " :D Jak ktoś zamierza dziecko urodzić i zabić, to jasne że lepiej żeby dokonał aborcji. Ale jestem zdania, że lepiej się zabezpieczać niż podejmować takie decyzje. Na prawdę skuteczne zabezpieczanie sie i myslenie nie boli :)

Gość popieraaaaaammmmmmmm
haha jak ktos ma 1200 zl na cala rodzine to skad wezmie na skrobanke ? haha na gumy nie stac, ale na aborcje tak haha padlam

Gość przepraaszam bardzo
ale co ma ta ważna bezsensowna dyskusja do pytania zadanego przez autorkę tematu?????

Gość malusia misisisa
Więc po jakiego grzyba ktoś zaczal o aborcji skoro autorka pytala o ANTYKONCEPCJE a nie adopcje

Gość ciezarowka30
Nie ma czegos takiego jak wpadka. Kazdy swiadomie wybiera czy sie zabezpieczyc czy nie. Wypadki kiedy anty zawiodlo to jakies b rzadkie wyypadki (jest zreszta antykoncepcja awaryjna na np pekniety kondom). Jestem bardzo roztrzepana a przez 10 lat nie zapomnialam 1 tabletki!! a po odstawieniu ciaza na zamowienie

Gość etbhtebeenb
Tak się ma, że dla niektórych aborcja to antykoncepcja. Jako jedyna 100% skuteczna

"Co do aborcji, dla mnie osoba ktora tego dokonuje jest tchórzem, ktory boi sie odpowiedzialnosci za wlasne czyny i tyle. Ale niech sobie robi co chce, nie moje cialo, nie moje sumienie. Ja poczucie odpowiedzialnosci mam za to co robię." Ale się uśmiałam :D:D:D:D:D:D Będę klepać biedę z dzieckiem, zrobię z siebie inkubator i oddam je , utrudnię sobie życie, stracę marzenia itp. itd, bo ważniejsza jest odpowiedzialność? :D:D:D:D To jest głupota i brak realizmu. Dokonując aborcji pozbywam się ciężaru i uławiam sobie życie. ODPOWIEDZIALNOŚĆ... :D:D:D:D:D

Gość Michał Zaradny
Witam Jeżeli przytrafi się Wam tzw. "wpadka", pamiętajcie, że istnieje jeszcze antykoncepcja awaryjna po stosunku. Tabletkę taką należy przyjąć do 72h po niezabezpieczonym stosunku, jednak jej skuteczność z czasem maleje. Więcej na ten temat znajdziecie na www.wpadka.pl, a w razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możecie skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Owszem wpadki się zdarzają. Ale jeśli się definitywnie nie chce dzieci to można podwiązać jajowody albo zrobić wazektomię. Czy to nie lepsze niż aborcja? Więc nie rozumiem tych kobiet, które piszą że kategorycznie dzieci nie chciały a mimo to wpadły. Widać nie pomyślały o tym, jak być bezpłodną na sto procent.