Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtines

Antykoncepcja co wybrac ?

Polecane posty

Gość xtines

Witam wszystkich serdecznie , mam 21 lat i pewien prob lem bralam 3 lata tabltki antykoncepcyjne i sex byl super - dla mojego chlopaka a dla mnie katorga , wstred zero podniecenia i wogole wszystko mnie draznilo po mimo okolo5 roznych typow tabletek , zucilam tabletki 2 miesiace temu i jest o niebo lepiej tzn 80% czasu chce mi sie sexu i podczas jest znacznie lepiej , ale sexu jest duzo mniej gdyz moj chlopak ma uczulenie na prezerwatywy i nie jest zbyt chetny do stosunku . Czy jest jaka kolwiek mozliwosc nie chormonalnej natykoncepcji ? poniewaz na stosunek przerywany nie zdecydujemy sie . Pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na wiadomosci

Gość aldona7897
Poczytaj o lady comp i pearly, tylko od razu ostrzegam - to spory wydatek, ale skutecznosć niemal jak przy tabletkach a hormonów zero.

Gość xtines
prawde mowiac jestem w stanie duzo wydac aby wkoncu moj sex byl ok

Gość aldona7897
Oto link do topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3199957 ja właśnie rzuciłam tabsy - zero libido i chęci do życia i przymierzam się do zakupu pearly. Coprawda jeśli chcesz tylko bez prezerwatywy, to nie zawsze można, ale przynajmniej jeśli już jest zielone światło to można korzystać na całego ;)

Gość Ol.ga
Mogę zgodizć się z Aldoną, spróbuj "perły", kosztuje trochę to fakt, ale zawsze można poszperać za jakimś tanim punktem, tanią apteką. Ja lady-comp kupuję sobie w taniej aptece juventy w łódzkiej manufakturze, jest tam taniej niż w innych miejscach, a że całość trochę kosztuje to różnice w cenie kilku-kilkunastu procent dają spore oszczędności.