Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Charlotte300392

możliwe ze ona zaszła w ciążę?

Polecane posty

A więc tak - moja koleżanka ma taki problem. Dziś jest drugi dzień po okresie ( dwa dni temu się jej skończył ) i uprawiała seks z chłopakiem niestety :/ pękła im gumka... Chłopak jest niemalże w 100 % pewny, że wyjął członka zanim nastąpił wytrysk. Teraz ona bardzo boi się, że jest w ciąży. Moje pytanie brzmi : CZY SĄ DUŻE SZANSE NA CIĄŻĘ W TYM WYPADKU?? Dodam że jej cykl trwa 31 dni i okres ma regularnie.

Gość ddsds
raczej nie bo 2 dni po okresie ma dni niepłodne, niech sobie sprawdzi wpisując w google: kalkulator dni płodnych

Gość hfhfyh
może niech biegnie do gina po tabletki 'PO' :-) po co ma się stresować niepotrzebnie do następnej miesiączki ;-)

Gość hfhfyh
hmmm w takim razie Ty siętym nie przejmuj. Bardzo dobrze jej doradziłaś- jeśli będzie w ciąży- co jest mało prawdopodobne, ale jednak, to już na własne życzenie. Pozdrawiam

Gość ddsds
bo ludzie myślą że to tak hopsiup i jest ciąża. też tak miałm, tez nam pękła gumka i też się martwiłam, a pózniej jak planowaliśmy dziecko, to się z tego śmiałam, tak to jest jak się za sex bierze a się podstawowych informacji nie zna jak dni płodne i niepłodne, ale nie potępiam, sama tak miałam. Myślę że niepotrzebnie by wydała kase na tabletke, naje się strachu to następnym razem będzie uważać:)

Gość hfhfyh
i teraz po tym co napisałaś 90% małolat zestresowanych ew wpadką pomyślą, że nie warto iść po tabletkę ;-) bo przecież na pewno nie zajdę.. przecież dni płodne u każdej kobiety nie są od dnia x do y zawsze bez zmian.. mogą się przesuwać itp.. SZANSA zawsze JEST! a dziecko to nie pryszcz więc warto dmuchać na zimne..

miejmy nadzieję, ze małolaty, cokolwiek to znaczy, bo sama mam 18 lat tego nie przeczytają a ja wiem o co chodziło dziewczynie ktora sie wypowiedziala :)

Gość hfhfyh
miałam na myśli coś poniżej 18 z racje tego, że u nich z wiedzą itp różnie i potem będą sobie wmawiać, że one na pewno nie zaszły no bo to mało możliwe nawet jeśli będą uprawiały sex bez gumki w środku cyklu ;| lepiej niech się nauczą że trzeba dmuchać na zimne ;) to moje skromne zdanie