Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problematyczka...

Kredyt bez pracy

Polecane posty

Gość Problematyczka...

Witam, chciałabym wziąć kredyt na niewielką sumę (ok. 800zł) jednak nie mam umowy o pracę, ale posiadam pewne dochody jak np. kiesoznkowe od rodziców, co powzoliłoby mi spłacić taki kredyt w dwa miesiące.. Szukałam i niby jest wiele haseł "Kredyt na dowód" i "Kredyt bez zaświadczeń" ale jak przychodzi co do czego to jednak chcą tych zaświadczeń.. Czy znacie bank który da pożyczke/kredyt na sam dowód? Bardzo mi zależy na Waszej pomocy! Pozdrawiam.

Gość I ja..
Przyłączam się do pytania..

Gość witka łokuciewska
provident :P doslownie tylko chca dowod

Gość CzakaLAKA
Problematyczka, proponuję Ci założyć konto w banku. Jeśli będziesz miała regularne wpływy, to będziesz mogła wystąpić o debet. Może i 300-500zl, ale lepsze to, niż zaciąganie pożyczek u lichwiarzy. Gdzie będziesz musiała spłacić dwa razy tyle. Ryzykowna sprawa. Ale jeśli masz palącą sytuację- idz do Providenta. Chociaz tam procenty są ogrooomne.

Gość Problematyczka...
Ale na ich stronie widzę, że pisze: Mam ukończone 18 lat. Posiadam regularne dochody. Mam stały adres zamieszkania. " Czy na pewno nie chcą nic oprócz dowodu.. ? Te odsetki nie grają takiej roli...

Gość CzakaLAKA
I tak zaufasz przypdkowemu gościowi z Internetu? Już lepszy Provident

Gość Problematyczka...
ALe to jest na stronie providenta...

Gość qwertowa panna
ale oni się tylko pytają gdzie pracujesz ... powiedz ze na czarno gdzieś oni tego nie sprawdzają ... nawet nie dzwonią ... mój kolega pracuje w Providencie wiec mówi ze oni tego nie sprawdzają !!!

Gość CzakaLAKA
to przepraszam, nie zaglądałam na tę stronę. Faktycznie chcą tylko dowód osobisty. Tylko radzę, żebyś wzięła opcję- spłacanie na ich konto.. Bo tak będzie co tydz ktoś pukał do Twoich drzwi i będziesz uzależniona od tych wizyt ;/ i rodzice się dowiedzą. Nie daj się wkręcić, że jak na konto, to pieniądze otryzmasz pozniej, Poczekasz kilka dni. A nie będzie jakiś dziadek biegał do Ciebie

Gość Problematyczka...
To myslicie ze dadza mi bez problemu.. ?