Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krfhmxio

Widzieliście dzisiaj informacje na polsacie? Film ze smoileńska

Polecane posty

Gość krfhmxio

Chodzi o ten głośny film ze smoleńska na którym słychać strzały. Tłumaczyli go i faktycznie wynika że ktos tam strzelał. Film bada abw

Gość Igor Dimitrov
Ja też o tym wiedziałem, bo sam do nich strzelałem :classic_cool:

Gość amino zupy ze smakiem
co sądzicie o tym filmie

Gość fubu1992
Wreszcie ktoś to zbadał! Ja już wiedziałam że tak było! Teraz zacznie sie Kambodża! A Ty Dimitrov się lecz , zero jakiegos dystansu do sprawy... zal...

a co tu mozna sądzić?jesli wierzycie w to co wam mowi polski , rosyjski rząd to zycze powodzenia. nigdy nie poznamy prawdy bo na pewno nie jest tak jak nam wmawiają...

Gość odezwa do Polaki
Polaki głosujcie na Komorowskiego , trzeba ratować Polskie przed kaczyzmem

Odezwa Nie głosujcie na komora, bo nasz kraj będzie bufoniasty !

Gość Bronisław Maria Komorowski
głosujcie na mnie :classic_cool:

Dzisiaj czytałam informację, że strzelał BOR, który czekał na lotnisku na prezydenta i jako pierwszy pojawił się na miejscu, ponoć strzelali do Rosjan i nie chcieli wydać ciała prezydenta które zlokalizowali po wszytym w marynarkę czipie. Ciekawe dlaczego, skoro tak było, Polska nie wypowiedziała się na ten temat tylko najpierw puszczali informacje o tym że sprawdzają autentyczność filmu, później że analizują dźwięki? Nie wiedzieli kto strzelał? Dają do myślenia również zdjęcia na których widać rosyjskich żołnierzy wymieniających zaraz po katastrofie żarówki w lampach przed pasem startowym.

Gość Seraphine90
Ja tam nie wierzę w takie bzdury! Do kogo niby mieli strzelać skoro wszystko się rozpadło w jednej chwili? Jak już dochodzi do takiej katastrofy to człowiek nie ma szans na przeżycie. Siła uderzenia była tak mocna, tak niesamowita prędkość, że wszyscy stracili przytomność, a później ich porozrywało. Nikt tam nie strzelał, no chyba że do szczątek!

Gość anyżówka cynamonowa
a nie boicie się, że smoleńsk to tylko czubek góry lodowej? że usunięto niewygodnych dla rosji, by ich miejsce zajęli służalcze rosji pionki? że grozi nam powrót do rosyjskiej hegemonii pod przykrywką demokracji?

Gość Seraphine90
Obawiasz się kolejnej Polski Ludowej?

Gość anyżówka cynamonowa
Nie dosłownie, ale w pewnym sensie- tak. I tak myślę, że zamiast izolować się od rosji będziemy coraz bardziej od tego dzikiego kraju zależni.

Gość seraphine90 jakas ty glupia
nie pisz juz nic lepiej idiotko:O

Gość anyżówka cynamonowa
Możemy nawet nie zdawać sobie sprawy z przyczyn i skutków smoleńska. O ile ktoś tak, jak ja zakłada, że to nie był tylko wypadek.

Gość zgryżliwy
pierdolona polska. martwią się kilkudziesięcioma pasożytami , którzy zdechli w Smoleńsku a wystarczy , że deszcz dwa pada juz powódz jest bo od lat rozkrada się ten kraj. nie remontuje wałów , nie ma pieniędzy na leczenie nawet dzieci. a chuje bizantyjski pochówek zrobili. na koszt czyj?przynajmniej o te pare osób luzniej się zrobiło

Człowieku czy ty sobie zdajesz sprawe co ty piszesz??????????????????????? Zginęła podstawa narodu, elita która coś znaczyła Serio ale ja będę zgryźliwa Dobrze by było jak by ludzi z Twoim podejściem się wybiło Polska była by bardzie patriotyczna i było by luźniej od tego smrodu!!1

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>