Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfd

Do posiadaczy telefonu Nokia 7230 !!!

Polecane posty

Gość dfdfdfdfd

Ile trzyma Wam bateria w tym telefonie???

Gość nokia podaje czas
czuwania 370 godzin to w praktyce jest do 3 dni delikatnego uzywania

Gość Isskierka
Mnie trzyma 1,5 dnia.

Gość 1,5 dnia le przy jakim
uzytkowaniu?? jaki czas rozmowm,, ile smsów, jakis internet?? jakies gry?

Gość Isskierka
tylko rozmowy ok 6-7 godzin

Gość az 6-7 godzin???
To fantastyczny wynik:D lepszy niz producent podaje :classic_cool: Ja bym sie cieszył z takiego telefonu :D

Gość dfdfdfdfd
mi ten telefon trzyma dwa dni ;./ czy moge do niego kupic jakas mocniejsza baterie? smiech na sali jakis, poprzednia nokia potrafila mi trzymac spokojnie 4-5 dni

Gość az 6-7 godzin???
kazdy nowy telefon tak ma, jak sie miało telefon ze słabym wyswietlaczem to i trzymal dluzej. Sa telefony ktore przy takim uzyaniu po kilku godzinach by padly. To dobry wynik na serio

Gość jak telefon trzyma
6 godzin rozmow?? WOW!

Gość az 6-7 godzin???
a mocniejszej baterii nie kupisz, oryginalna ma poj 860 mAh. tylko nie wierz w to co na allegro podaja ze pojemnosc baterii wynosi np 1500. To znaczy że by musiala byc dwa razy grubsza od orginalnej :D

Gość dfdfdfdfd
mój chlopak ma dotykowa nokia 5230 i potrafil mu trzymac 4 dni. 7230 więcej ciągnie?

Gość dfdfdfdfd
ale jezeli chodzi o wyswietlacz to co macie konkretnie na mysli ? jasnosc kolory ? poprzednio mialam nokie 5310 xpress music i długo trzymała właśnie...

Gość az 6-7 godzin???
5310 ma wyświetlacz 2 cale a 7230 2,4 cala. z reguły większy wyświetlacz ciągnie więcej prądu

Gość dfdfdfdfd
a moze mi sie poprostu takie egzemplarz trafil z taka bateria? :D naprawde rozczarowalam sie :(

Gość az 6-7 godzin???
Nie, większość noki ma słabe baterie. To nie te czasy sprzed kilku lat gdzie telefony były proste i zuzywały mało baterii.

Gość az 6-7 godzin???
trzeba było sobie kupić E52 . tam jest bateria o poj 1500 mAh, tam ze 4 dni by pochodził telefon przy takim uzywaniu :classic_cool:

Gość az 6-7 godzin???
7230 na papierze ma całkiem dobra baterie :D Podaja 370 godzin czuwania, pomysl sobie ze sa nokie gdzie podaja 200 godzin :classic_cool: czyli 2 razy krocej :D

Gość dfdfdfdfd
wczoraj ładowałam baterie mialam 4 kreski dzisiaj juz tylko dwie a prawie w ogole nigdzie nie dzwoniłam.. i to mnie denerwuje

Gość dfdfdfdfd
w ogole gdy kupilam telefon. rozladowala sie na maksa. podlaczylam ja do ladowania i na wylaczonym telefonie ladowalam 12h. zrobilam tak trzy razy, bo tak mi powiedziala babka w plusie. I czy dobrze zrobilam? Czytalam ze z tymi typami baterii juz sie tak nie robi.. Tzn jedni pisza tak a drudzy inaczej i juz sama nie wiem :/

Gość gfsdgsd
Bateria BL-4CT, litowo-jonowa, czyli mozna bylo ładowac te 12 godzin, nie powinna sie zepsuc od tego.

Gość katrolina
nigdy wcześniej nie miałam rozsuwanego telefonu, jakoś zawsze byłam trochę uprzedzona, nokia 7230 spodobała mi się i rozważam zakup tego telefonu, mam kilka pytań, które chciałam zadać po przeczytaniu opinii na temat tego telefonu: -czy telefon rzeczywiście ma problemy z zasięgiem? - czy pisanie smsów sprawia jakiś problem, czy jest wygodne? - czy są problemy z zestawem głośnomówiącym? - czy tylna obudowa trzeszczy?

Gość bbbeata
chcę tylko powiedzieć , ze pisanie sms sprawia wielkie problemy!!! 1 znak polski zajmuje 91 znakow!!!!!!!!!! poza tym telefon automatycznie zmienia sms na mms przy dluzszej wiadomosci.poza tym nie ma czegos takiego jak "kopie robocze" .do tego odtwarzacz mp3 zepsul sie po 2 tygodniach...juz trzeci raz oddaje telefon do reklamacji...:/ szok

Jak wydarlas stary temat to Ci jedno powiem: ja tez mam ten model i nie narzekam jak narazie. Owszem co do pisania sms-ow mam to samo, ale mam tez nokie 6700 i jest to samo! Nie ma kopi roboczych ale jest archiwum a to jest to samo, bo mozna sobie zapisywac co np. pasuje. Baterie laduje co 3 dni jezeli uzywam tylko do rozmow.

Gość Komoorki.pl
Myślę że wszystko jest kwestią naszych oczekiwań oraz budżetu jaki posiadamy an zakup telefonu. Sam posiadam Nokie i jestem z niej bardzo zadowolony,mogę polecić. NA naszej stronie jest szeroki wybór telefonów www.Komoorki.pl