Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

Gość jak jesteście brzydkie
heheheh a gdzie pisz że ja jestem sama:D

W sumie to ja też wolałbym przeciętną bo przynajmniej nie trzeba być zazdrosnym idąc gdziekolwiek z dziewczyną i czując wzrok wszystkich facetów na Jej osobie :D Poza tym przeciętne dziewczyny są mniej pewne siebie i nie odbija im palma typu " wymienię sobie go bo mogę mieć każdego". Życie ...

no taa samotny bo ty nie spełniasz żadnych wymagań :D

Gość Piękna samotna.
Samotny, nie zgodzę się z tym

Zdjęcie-do-CV gupio gadasz ide stąd. pocieszaj sie.

i skąd wiesz że wszystkie piękjne są takie pewne siebie . jest dużo pieknych i mają więcej kompleksów od tych naprawdę brzydkich

Gość Piękna samotna.
Jestem pewna swoich wartości ale to nie znaczy że od razu chce wykorzystać faceta i aby był na moje rozkazy, i że 'go sobie mogę wymienić' jeśli z kimś jestem to jestem na poważnie, i tego samego oczekuje. Nie wykorzystuje urody jako swej broni, od tego mam głowę:)

Gość pieknaaaa777
to pierdolcie pasztety i rzygajcie po seksie, huj wam w dupe cioty

Gość Piękna samotna.
I masz rację. Ja mam kompleks z powodu swojego wzrostu, bo niestety jestem niska(161), więc nie jestem idealna i nie popadam w samouwielbienie

Gość Piękna samotna.
A jeśli wolisz mieć przeciętna kobietę dlatego że nie chcesz aby się inni za nia oglądali, to wtedy Ty się będziesz oglądać za piękniejszymi i marzył..z całym szacunkiem do przeciętnych kobiet.

oczywiście, że wiemy ze jesteśmy piękne, ale nie obnosimy tak swojej urody po ulicach jak pawie, bez przesady... może niektóre tak robią, ale to od charakteru przecież zależy a nie od samej urody

bo mając piękną kobietę, stale trzeba trzymać "rękę na pulsie", być czujnym, bo dookoła chłopy chcą udowodnić, że mogą mieć każdą i wystarczy chwila nieuwagi i po pięknej dziewczynie.....porwą ją w tany i zapomni o chłoptasiu co na nią czeka.... a z biegiem czasu, piękność zaczyna coraz więcej kosztować, fryzjer i tym podobne wynalazki.... a jak już złapie chłopa, to z pieknej, staje się zrzędliwa baba, co powie: mogłam mieć każdego ,a trafiła mi się taka dupa wołowa.....

Gość Piękna samotna.
Jak jesteście brzydkie- no właśnie, nie jest powiedziane że ładne kobiety od razu są głupie i puste, za to te brzydsze mądrzejsze. Owszem zdarzają się, ale nie wszystkie. Po prostu nie umiem zrozumieć czego się facet boi w pięknej kobiecie

Gość Boją się
bo to tchórze są i tak ich mamuśka wytresowała od małego- "synku- dobra żona to ta brzydka bo jest wierna i pracowita, a te ładne to tylko przed lustrem od rana do nocy" ...żal normalnie

Gość Boją się
bmblondyn pozdrów mamę :)🌼

Gość Boją się
albo inaczej... jak masz matkę ładną i zadbaną to takiej żony bedziesz szukał i odwrotnie... widziałam sprawdziłam i wszystko na temat :)

Gość pieknaaaa777
mówię ci stary spuścisz oko i już obciągamy innemu , przecież uwielbiamy ssać fiuty platfusom

Gość Boją się
no to jak miałeś nie ważne czy żyje czy nie. Chodzi o stereotypy.

Gość Piękna samotna.
Piękna kobieta kosztuje-chciałeś powiedzieć że kobieta która dba o siebie jest przekreśloma z góry? Bo wszystko kosztuje, mój drogi dlatego najlepiej się zapuścic? Ehh...faceci czasem rozsmieszacie

Gość julia22.............
Są samotne tylko jeśli nigdzie nie wychodzą ,albo są wybredne. Piękna kobieta bedzie wielu adoratorów w swoim życiu i wielu kandydatów na faceta. I ogolnie będzie miala powodzenie. Sorry ,ale nie wierzę w teksty,, jestem tak piekna ,że nikt do mnie nie startuje"

Gość Boją się
no taaaa.... woda mydło szmpon wszystko kasa, a teraz takie zycie ciężkie jezzzu ... normalnie masakra :o

bo sorry ,ale rzadko który pewny swojej wartości facet jak zobaczy piękną kobietę to pomyśli ,, nie to nie dal mnie za ładna jest" tylko bedzie chcial ją poderwać

Gość ona.......................
piękno to pojęcie względne ;) więc nie rozumiem czemu same nazywacie się PIĘKNYMI :D ok, możecie mieć świadomość, że do brzydkich nie należycie ale bez przesady.

Gość Boją się
"pewny swojej wartości" i tu się zgodzę.

ja wam powiem ,że nawet bylam odludkiem przez jakis czas , rzadko wychodziłam ,ale zawsze znaleźli się adoratorzy. np w szkole , na uczelni , nawet obcy na ulicy mnie zaczepiali . a jak zaczęłam wychodzić do ludzi to już zupełnie. moj facet jest nie raz bardzo zazdrosny o tych facetów bo do mnie piszą nie raz itd , ale mimo to ze mną jest

Gość Boją się
a to na siłę mamy sobie wmawiać że jesteśmy obleśne?

a i nie uważam się za piekną żeby nie było ,ale za ładną to na pewno. ale znam też piekne co nie moga się od facetow opedzic