Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pedagogy

Opiekunka do dziecka

Polecane posty

Studentka II roku pedagogiki poszukuje pracy jako opiekunka do dziecka/dzieci na okres lipiec-sierpień na terenie miasta X. Mam doświadczenie, opiekowałam sie trójka chłopców w wieku rok, 3 i 5 lat. Nie mam nałogów. Czy przyjęlibyście kogoś takiego do opieki nad dzieckiem?

Gość yhtgtu
zależy od tego ile chcesz za godzinę i czy z dojazdem do dziecka czy dziecko mieliby ci wozic, poza tym to co napisałaś to zbyt mało żeby jednoznacznie odpowiedziec tak lub nie - wczesniej wymagana jest rozmowa z taka kandydatka

Dojazd na mój koszt a za godzine by mi wystarczyło ok7-8 zł. Ale to tez zalezne od liczby godzin. Jezeli bym spokojnie zarobila w tej pracy 600 zl to bym sie zgodzila.

Gość yhtgtu
chodzło mi o to czy ty bedziesz dojezdzac do dziecka czy oni wozic dziecko do twojego domu, poza tym to tez zalezy od miasta, wiadomo nie mozna kosztowo porownywac Spytkowa z Warszawa

Gość cenę masz konkurencyjną
więc może bym Cię zatrudniła, ale oczywiście po rozmowie.

Gość klaudiapavel
ja pracuje jako opiekunka do dziecka. Zarabiam 1500zl + nadgodziny i dodatkowe podziekowanie za drobne porzadki domowe = 2000zł. Mam do dyspozycji samochod pracodawcy, mam ubepieczenie i naprawde sie ciesze sie z tej pracy :)

No ja bym dojezdzała do dziecka. W sumie szukam pracy w której zarobie tyle aby wystarczylo mi na zaplacenie stancji(200 zł) i na przezycie miesiaca :) moze ktos odpowie na moje ogloszenie( ale nie to tutaj:))