Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umrę jako prawiczek

Dlaczego kobiety preferują doświadczonych facetów

Polecane posty

Gość dziwny facet zły facet
Jasne. Jak podrywasz tylo puste lale, co inwestują po tysiąc złotych miesięcznie w wygląd, to chcą, żeby sę im inwestycja zwróciła;) Nie maż się!

Gość Umrę jako prawiczek
Jak je stać to niech inwestują. Sam wydaję dużo kasy na swój wygląd

Gość Umrę jako prawiczek
Ile można być prawiczkiem

Gość Juyeyeyeyye
Kazdy byl prawiczkiem :) nie ma facetow, ktorzy nimi nie byli ;P Kiedys dawno, dawno temu moja 1 eks dziewczyna stwierdzila, ze jest prawiczką.

Gość Umrę jako prawiczek
Ale większość facetów traci prawictwo przed dwudziestym rokiem życia

Gość Juyeyeyeyye
Taaak, skad wiesz ? Na kafe badania naukowe zrobiles :D Ogarnij sie i zrob cos z zyciem.

Gość Umrę jako prawiczek
Nic nie zrobię z życiem, bo zawsze byłem olewany przez kobiety

Gość Juyeyeyeyye
BUhahahhaha rozwaliles mnie:D. To nie ich wina tylko Twojej postawy. Dopóki dopóty bedziesz zwalal wine za Twoje niepowodzenia na innych zamiast zmieniac siebie i swoje zycie to nie znajdziesz nikogo. To jest cos w rodzaju samospelniajacej sie przepowiedni. Skoro Ty sam w sibie nie wierzysz to dlaczego kobieta ma wierzyc w Ciebie?

Gość Umrę jako prawiczek
Robiłem wiele, ale to nic nie da. Jak ktoś ma mieć powodzenie to ma już dziewczyny jako nastolatek. Ja się atrakcyjny nie stanę, mimo że dbam o siebie

Gość Juyeyeyeyye
Robiles wiele.... zlych rzeczy i to Ciebie zdemotywowalo i mozesz teraz wylaczyckompa nie czytac tego co Ci chce wyperswadowac, ale mozesz tez to przeczytac i sprobowac zmienic cos w swoim zyciu. Napewno nie interesuje Cie to co chce Ci pwiedziec i jednoczesnie zastanawiasz sie czy jednak tego nie przeczytac skoro moze pomoc, ale moze przejdzmy do istoty sprawy. JESLI COS CO ROBISZ NIE DZIALA ZROB COS INNEGO, dokladnie tak. Pewnie dzialales na zasadzie takiego schematu: np. Jestem mily -> nie dziala to na nia wiec jestem jeszcze bvardziej mily, a a nia to jeszcze bardziej nie dziala w koncu uznales, ze zwiazki nie sa Ci pisane, wszedles tu i potwierdziles na sile swoje przekonania czytajac wypowiedzi innych ludzi (zasada dowodu spoleczego). Atrakcyjnosc to nie tylko wyglad, ale przede wszystkim to jaki Ty sie czujesz dla siebie i mozesz teraz wylaczyc komputer, odpisac mi broniac tego jaki Jestes beznadziejny, ale mozesz tez sprobowac cos zmienic i nie wiem co chcesz robic, napewno nie chcesz wybrac 3 propozycje, zgadza sie ?

Gość Umrę jako prawiczek
Ile można się zmieniać. Nawet jak dostałem dobrą pracę to nic nie pomogło

Gość Juyeyeyeyye
Nie rozumiesz, ze tu nie chodzi o prace samochod czy mieszkanie, a o Twoja postawe? Najwieksza bolaczka facetow jest to, ze nie dopuszczaja do siebie mysli, ze kobiety kochaja nas za to jakimi Jestesmy, ale zeby one wiedzialy jacy Jestesmy musimy im to POKAZAC i nie mozemy pokazywac masek, a swoje PRAWDZIWE JA.

Gość Umrę jako prawiczek
Sama postawa nic nie da, jak facet nic sobą nie reprezentuje

Gość doświadczonych--
????????? :D Bardziej nam zależy na normalnych, ale tych ze świecą szukać... Karykatury owszem trafiają się, szkoda, że tylko pokroju Leppera - w pysku mocni...

Gość Juyeyeyeyye
Postawa bardzo wiele daje wlasnie przez nia prezentujesz sie tak jak chcesz byc postrzegany.

Gość Umrę jako prawiczek
Normalni, czyli doświadczeni

Dlaczego normalni mężczyźni preferują doświadczone kobiety? To proste. Kiedy masz ochotę coś zjeść, wolisz skorzystać z usług doświadczonej kucharki. Nie rajcuje Cię traktowanie ciebie jak królika doświadczalnego, przy którym taka niedoświadczona kucharka uczy się przyrządzać posiłki. Jesteś głodny i po prostu masz ochotę zjeść coś dobrego. :P

Gość Umrę jako prawiczek
Teraz chłopaki przestają być prawiczkami w gimnazjum

Gość prawiczek przestan o tym mysle
c i zajmij sie szukaniem dziewczyny :classic_cool:

Gość na co kobiecie
prawiczek

Gość kobiety lubią ruchaczy

Gość racja prawiczku