Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZNIESMACZONNAAA

gratka dla PEDOFILI !!

Polecane posty

Gość ZNIESMACZONNAAA

nie mam dzieci ale mnie ten występ zniesmaczył :o 7-letnie dziewczynki wyglądające jak pussycat dolls i wykonujące ruchy rodem z czarnych teledysków :o :o http://www.onet.tv/kontrowersyjny-wystep-7-latek,6765863,1,klip.html# Dzieci jeszcze głupie i maja mozgi wyprane przez tv ale jakim CUDEM POZWOLILI NA TO ICH RODZICE??

Gość ja jak miałam w nocy
zniesmaczona, ale gratka dla pedofilów jest wszędzie, na naszej klasie, na fotoblogach, pod szkołami, a nawet w sklepie, nawet nie wiesz, że go mijasz, napatrzy się na malucha lub cyknie mu z ukrycia fotkę, a potem się trzepie, nic na to nie poradzisz...czego oczy nie widzą tego sercu nie żal - znasz takie powiedzenie? a co do rodziców, no cóż, pozostawię bez komentarza...

Gość ZNIESMACZONNAAA
na pedofili nic sie nie poradzi byli i beda ale dziwie się rodzicom ze na takie coś pozwolili :o

tzn to jest jakieś szkolne przedstawienie tak? sądzę, że stroje nieco skąpe, ale tak to dziewczyny wymiatają, mają ogromny talent, super się ruszają, nie widzę w tym seksu "dla dorosłych"...taki seks jest w teledyskach lady gagi, madonny, britney czy ostatnio aguilery...

wiesz, to jest ich pasja, mają talent, podejrzewam, że kiedyś zainteresowani takimi programami obejrzą je w amerykańskim you can dance, nawalać takie piruety w wieku 7lat i zapamiętywać takie układy to już ponadprzeciętność, wiesz, gdyby nie te stroje i czasem ruszenie pupą nie byłoby w tym nic złego...zobacz na komenty pod filmikiem, większości ludzi to nie szokuje

Gość vgbgrbh
a nie mogły pokazać tego talentu w innym równie trudnym i widowiskowym ale mniej erotycznym układzie?? myśl kobieto! nikt nie mówi, że wcale mają nie tańczyć

Gość -----------------
taki seks jest w teledyskach lady gagi, madonny, britney czy ostatnio aguilery I one maja 7 lat!!! Slicznie tancza ale stroje moglyby miec mniej wyzywajace,nie kazdy patrzy zachwyconym okiem matki i rodziny, zgadzam sie z Toba autorko ale tylko pod wzgledem ubioru dziewczynek :)

Gość xxxxxxyyy
Jak poprzedniczki - dziewczynki slicznie tancza tylko stroje nadmiernie rozebrane, choc w sumie nic szczegolnie wyzywajacego wtym tez nie bylo - jak dla mnie - pedofilem nie jestem wiec trudno mi ocenic.

mam mieszane uczucia..dziewczynki świetnie się ruszają - i tutaj mój zachwyt się kończy