Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amalletta

oziębła kobieta

Polecane posty

Gość monlogiusz
trzeba było po pijaku qpy nie jeść pedale

Gość monlogiusz
i zaczęło się w końcu ! Won PEDAŁY !

Gość monlogiusz
ty suko ssaj mi wacka

Gość monlogiusz
ale ze mnie pedał

Gość to is
Niekiedy możemy być wyzyskiwani zarówno przez grupy ludzi, jak i przez pojedynczych osobników. Każda organizacja zajmująca się zbieraniem funduszy, dla przykładu: fundacja dobroczynna, rada gminy, organizacja religijna lub bractwo itd., skrupulatnie wybiera osobę biegłą w wywoływaniu u innych poczucia winy na swojego prezesa, aby nakłaniał nas do otwierania najpierw serc, a następnie portfeli przed nim - przyjmującym akt "dobrej woli" - nigdy nie wspominając, że w wielu wypadkach owi osobnicy nie poświęcają bezinteresownie swojego czasu, ale wyciągają niezłą pensję za swe "szlachetne czyny" Są mistrzami w graniu na sympatii i względach ludzi odpowiedzialnych. Jak często widzimy małe dzieci wysyłane przez tych obłudnych Faginów w celu bezbolesnego wyciągnięcia datków od uprzejmych. Któż mógłby oprzeć się niewinnemu czarowi dziecka?

Gość amalletta
witam to is, wolę cię zdecydowanie pod nickiem innym niż mój :D Pytanie brzmi: i co z tego? przed chwila weszłam na bloga: http://www.nowakadriana.blog.interia.pl/ miło się czta, że dziewczyna która pół roku temu prosiła o wsparcie dzić cieszy się z udanej operacji.. Dla takich momentów, można się kilka razy sfrajerzyć dając cwaniaczkom. To wpisane ryzyko ;)

Gość amalletta
lubie retrospekcję, więc wróciłam do topiku aby go obejrzeć na zimno... motywacje, zalety i ułomności lubią wtedy wylexć na wierzch ;)