Siłówka 0 Napisano Maj 14, 2010 Bardzo mądry artykuł odpowiadający na większość odchudzaniowych problemów: http://www.sfd.pl/Odchudzanie_%C5%81opatologicznie%2C_czyli_odpowiedzi_na_najcz%C4%99%C5%9Bciej__zadawane_przez_kobiety-t585708.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Maj 14, 2010 zakladaj temat tak czesto jak brock :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siłówka 0 Napisano Maj 14, 2010 :D myślisz, że to coś da? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Maj 14, 2010 za trudne pytania zadajesz :P a Ty kto, bo sie nie znamy? :D czyzbys 'silowala'? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siłówka 0 Napisano Maj 14, 2010 Na razie z siłowania to mi tylko nick został i hobbystyczne czytanie sfd :( A na kafe to już hohoho i jeszcze trochę nie zaglądałam, więc raczej normalne, że się nie znamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siłówka 0 Napisano Maj 14, 2010 A nie, moment :) ja Cię kojarzę, jak jeszcze parę nicków piszących tu z sensem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Maj 14, 2010 a to jakas kontuzja? :( witamy ponownie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Maj 14, 2010 no Kochana, to teraz tak jakbysmy sie znaly cale wieki...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siłówka 0 Napisano Maj 14, 2010 Wypadek :( Pokiereszowanie naprawialne i bez skutków na dłużej na szczęście, ale wykluczenie z większości sportów mam na długo (dlatego teraz głównie dział odchudzanie mnie interesuje :D). Ty przerzucasz żelastwo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Maj 14, 2010 Wspolczuje :( ... a co mozesz teraz robic? ..na dlugo ale z szansa powrotu? ;) Ja sie zakochalam w silowaniu ... na ten moment w domu macham ale juz mi malo i tak czekam na wolny czas w grafiku, by silke wcisnac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siłówka 0 Napisano Maj 15, 2010 Od niedawna mogę lekko na dół - rowerek, spacery, orbitrek (samo machanie nogami), przysiady bez obciążenia. Odpada na razie cokolwiek angażującego staw barkowy, nawet basen... Ciężary (czytaj: kolorowe hantelki, bo po takiej przerwie od tego będę znowu zaczynać) najwcześniej za pół roku :( a też kocham, i to te duże: przed wypadkiem dobijałam do 100 kg w przysiadzie i 60 na płaskiej, w klubie byłam maskotką-kuriozum (pewnie znasz te spojrzenia ;D ). Nic, znikam pospać bo rytm dobowy mi się też posypał - jak ćwiczyłam popołudniami to miałam potem powera i mogłam siedzieć do 3 nad ranem, a teraz po 23 padam. Buziaki i dziurawego grafiku życzę, bo czas na siłkę musi być ;) PS.Wrrr... skąd tu się wzięła CAPTCHA i czemu mnie wylogowuje? Popsuli kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Maj 15, 2010 Silowko, glowa mi opadla na klawisze z wrazenia! ... o zobacz HEJFFKRMGOSWKLEAE :D Kochana, wytrzymasz :) wazne zebys byla w pelni zdrowa ... dogonisz mnie szybciej niz CI sie wydaje, bo ja to na poczatku 'kariery' dopiero ... w porownaniu z Toba :P ...jeny, i niech no jakas owieczka napisze o przyroscie po skakance ;] Borsuku, przedstawicielu rasy silniejszej.. z cala uprzejmoscia :P.. naskrob z jakimi gabarytami przysiadujesz ... bo na klate, 100, to pewnie na kciukach podrzucasz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siłówka 0 Napisano Maj 15, 2010 To raczej Ty mnie dogonisz i przegonisz, zanim ja się za te różowe hantelki będę mogła złapać ;D Do takich rezultatów to już raczej nie wrócę, choćby dlatego, że nawet jak będę miała błogosławieństwo lekarzy to się pewnie będę podświadomie bała o te moje pokiereszowane stawy ;) Kto to jest Borsuk? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Maj 15, 2010 czesc Silko ;) ..no dzieki za ten jogurt .. :D a Ty na masie jakos bylas czy od tak sobie przysiadywalas ze stowka? :P A Borsuka pewnie kojarzysz z bardzo sensownych wpisow :) Widac, nie chce sie chwalic ...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siłówka 0 Napisano Maj 15, 2010 Na masie (no, głównie, bywały okresy redukcyjne przed wakacjami ;) ), i priorytetem była tylna część ciała ;), a na to mi najlepiej działały właśnie ciężkie przysiady i martwy. Ty teraz robisz masówkę, wycinkę czy rekreacyjnie? :) Borsuka już znalazłam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Maj 15, 2010 Mnie do masy daleko :) ... daze do malego %BF ulokowanego w biuscie :P:P MC jest moim ulubiencem :P ...jak poslady sciaga, ahh :P Silko, ja juz sie wypucowalam i lece spac ... mam nadzieje, ze bedziesz sie czesto pojawiac, bo duzo spraw mamy do omowienia :D Milych snow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedTruth 0 Napisano Maj 16, 2010 czesc i czolem siemana z rana :D Po prawie nieprzespanej nocy, wstalam Ci ja z nowymi pomyslami na zycie i pytaniami do Ciebie :P Zaczne od tego, czy jestes gotowa ? :D (oczywisce, gdy ktores poruszy doglebnie Twoje osobiste rejony ..czy to wyznania kulturowe i tym podobne..smialo pisz- spadaj Naked albo wal sie Naked...;):P ) 1. Stawy - bralas cos ? Wiadomo, ze czym silniejsze miesnie, tym sa bardziej odciazone ale zeby je umocnic trza cos robic i stad moje pytanie :) Podobno galaretki sa ok ale jest tez glukozamina ... ( co do sily nog - ostatnio zorientowalam sie, ze w tramwaju nie musze sie trzymac porczy :D ) 2. Bardzo bylas 'wyrosnieta' po tych masach? :) 2a. Ile masz lat? ...aaaaa sprawdze, jak to jest z tym poruszaniem osobistych kwestii :P 3. Czy u Ciebie tez taki ziab na zewnetrznym ?:-0 Wczoraj mialam isc poHIITowac (probowalas kiedys? genialny jest - wypluwasz sie, doprowadzasz do wrzenia, mdlejesz ...po to by pozniej jeden banan 'zalatwil sprawe' :D) ale nie poszlam w obawie o rozedme..no ale dzisiaj to w bonusie przemoczenie daja :| badz co badz, kusi mnie i nie wiem czy nie smigne w tym deszczu :P .... dooooobra Silko , dam CI spokoj na ten moment :P do spisania ;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agguńka84 0 Napisano Maj 16, 2010 Hej:) Widzę, że bardzo fajny topik Siłówko założyłaś:) Z Naked znamy się już od jakiegoś czasu. Aktualnie leczę kontuzję kolana, więc ze sportu zostałam wykluczona - na jakieś 8 tyg, niestety:/ To dla mnie duży ból, bo byłam bardzo aktywna. Interesuje mnie odchudzanie w sensie zmniejszenia % BF, no i wyrzeźbienia sylwetki (przy szczuplej górze, a za to pełnych udach i "boczkach" ubytek masy ciałą nie da pożądanego efektu). Popełniałam mnóstwo błędów; najpierw było to drastyczne ograniczanie węgli i kalorii, następnie przesadzałam z ćwiczeniami (zwłaszcza aerobami). Kiedy już nabrałam przekonania do siłowych, trafiła mi się na nartach ta cholerna kontuzja.. Na razie żyję sobie bez frustracji i staram się spacerować. Oczywiście ćwiczenia silowe pozostają w centrum mojego zainteresowania;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agguńka84 0 Napisano Maj 16, 2010 Tylko z tymi treningami za bardzo nie rozumiem...Jednego dnia robimy A, a drugiego B? I jak wychodzi tam osiem treningów...? Ta orteza na nodze pozbawia chyba mój mózg dopływu krwi:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agguńka84 0 Napisano Maj 16, 2010 Kurczę teraz widzę, że przesadzałam z nabiałem, jednocześnie ograniczając węgle...Kocham mleko i nie potrafię bez niego żyć, ale zamiast np. razowca z wędliną na potęgę żarłam serki wiejskie, homo itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach