Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherinnnn

Kto zna dobrze angielski, proszę o krótkie streszczenie...

Polecane posty

Gość Katherinnnn

To tekst o rodzaju Ziemskich Aniołów Walk In, czyli Schodzących, ale nie wiem o co tu dokłanie chodzi. Z tego co zrozumiałam, to są dwie Dusze, i że taki człowiek może mieć przebłyski pamięci z dalekiej przeszłości. Ale nie wiem co to znaczy, że jest stępujący, i jak to możliwe, że człowiek może mieć dwie Dusze i w jakim celu, i czy to oznacza dla tego człowieka, czy ktoś może mi to krótko opowiedzieć po spojrzeniu na te teksty? Proszę... Q: What is a walk-in experience? A: This is where two individual souls have agreed to switch places. The first soul has gone as far as it can in its development and is ready to move on. The soul that has taken its place will serve in a different capacity than before. Normally, permission has been granted in order for this to take place. Another way to call the experience is soul transference. Q: How do I know if it has happened to me? A. You usually feel totally different. You will not necessarily recognize the people around you. You may have lapses of memory of the other occupant and will not be able to recognize the reason you came. It is usually quite a shock to the body especially if this has happened due to a car accident, operation, or a very long illness. You will feel somewhat estranged from everyone around you though you retain the memories of your body's past history. After all, you are a totally different entity. Q: What happens to the other soul? A. The other soul continues on its journey, either to be together with a loved one or be sent to another place to continue learning. They will at this point in time not be back here. I drugi, dłuższy tekst, ale chodzi mi tylko o małe streszczenie o co ogólnie chodzi: http://www.greatdreams.com/walkhow.htm

Gość Uboot
To jakaś głupota o zamianie dusz.jedna się rozwija i wyprowadza. Na jej miejsce przychodzi druga, która musi działać w innym zakresie. Jak będziesz miała zaniki pamięci i przestaniesz rozpoznawać ludzi to znaczy, ze Cię to spotkało.

Gość Katherinnnn
Już nie strasz ;), tak z grubsza czytalam o tych duszach.. Dzięki.

Gość Uboot
Nie straszę. Co gorsza , ta pierwsza dusza będzie sobie podróżowała, albo się dalej uczyła/rozwijała.

Gość Katherinnnn
No właśnie to brzmi niepokojąco, czyli ten człowiek żyje tak naprawdę bez swojej Duszy? A co jeśli już ta druga Dusza spełni swojej zadanie?

Gość Uboot
Czy nie lepiej poczytać coś pożytecznego? Jakąś fizykę kwantową, albo coś podobnego?

"Krótką historię czasu" polecam.