Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krka nanana

21 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

chcę seksu. nie czuję się ani dumna ani zawstydzona, po prostu do tej pory o tym nie myślałam, ale natura to natura i nie ma co doszukiwać się w tym jakichś szczególnych moralności.. problem to znaleźć odpowiedniego faceta.. jakoś na brak zainteresowania nie narzekam, ale faceci są głupi

Gość Sedesee Oryginal z LDZ POLESIE
Niestety... przegralas zycie :classic_cool:🖐️

Gość moja chujoza
bosz, co za problem masz :O skoro faceci są za głupi, rozdziewicz się sztucznym penem, przynajmniej zrobisz to z kimś "mądrym" :O

Gość moja chujoza
gupia, kup se w sex-shopie takiego :O

Gość Cytrynka_22
Hmm wiesz rozumiem Cie, kiedys bylam w podobnej sytuacji, i zrobilam to z kims, wydawalo mi sie ze jest ok, zalezy mu na mnie... no ale wydawalo mi sie ;) zalezalo mu na czyms innym... Mam swoj I raz za soba ale nie bylo to jakies wyjatkowe czy cos... poprostu normalne... Jesli sie do tego spieszysz i chcesz miec to za soba to zawsze kogos znajdziesz... ale wiesz czasem lepiej troszke poczekac na odpowiednia osobe ;)

"natura to natura i nie ma co doszukiwać się w tym jakichś szczególnych moralności.. " ten fragment mnie rozbroił :D myślałam, że dla osób w Twoim wieku liczy się raczej na uczucie niż zaspokojenie żądz :) poza tym natura naturą a i trochę oleju w głowie się przydaje, zwłaszcza gdy jesteś w związku ;)

Gość samotny podróznik
też mam 21 lat jestem ze śląska i też chce seksu. Ale jakoś nie poznałem w ostatnich kilku latach, jakiejś wartościowej dziewczyny. Czekam i suzkam dalej. Pozdrawiam

Gość hgjlghgjkhlgkbg
ja też mam tyle lat nie jestem dzewicą straciłam 2 lata temu to ja "wskoczyłam" mu do lózka a potem wcale sie nie spotykalismy, hmm czy byl tym odpowiednim? oczywiscie a dlaczego nie? podobał mi sie, wcale nie musiałam go kochac, ta cala gadanina zee trzeba to przezyc z tym jedynym bo pierwszy raz to do konca zycia sie pamieta itd bzdury bzdury i tyle strasznie przesadzone.