Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa.agjpmtmjd.agjgtpm.

kocham cie

Polecane posty

Gość aaa.agjpmtmjd.agjgtpm.

... ale nie wolno mi do ciebie napisac. Zastanawiam sie co u ciebie. Czy wszystko juz sobie poukladales, czy nadal sie motasz w zyciu. Wierze ze dasz sobie z tym wszystkim rade i znajdziesz spelnienie w zyciu. Chce zebys byl szczesliwy.. Nauczyles mnie wiele, wiesz. Nie bylabym ta osoba co dzis jestem gdyby nie ty. Wiele tez zrozumialam dopiero po fakcie. Ciekawe czy tez czasem myslisz o mnie. Ja nigdy nie zapomne. Ale staram sie 'zyc dalej'.

chciałbym zeby moja eks doszła do takich refleksji po tym jak sie zachowała.

Gość a ja żeby mój ex
chociaż o mnie sobie przypomniał, że istnieję

Gość S e d e s e e O r y g i n a l
Wzruszajace... :classic_cool:

Gość 7777766666
Nie staraj sie zyc dalej tylko wroc do mnie .Razem damy rade i pokonamy wszelkie bariery , rozstanie wiele mnie nauczylo i teraz inaczej patrze na swiat.Nie ma dnia zeby o Tobie nie myslal, kazdego ranka wyrywa mnie ze snu koszmar, patrze na lewa strona i Ciebie nie ma , nie lezysz juz kolo mnie jak dawniej .W pokoju pustka mimo tych wszystkich rzeczy ktore razem nagromadzilismy przez te piekne pare lat.Dzis bez Ciebie nie "dzis" nie istnieje.Tesknie,kocham, prosze Cie wroc.Na zawsze Twoj .

Gość wewnętrzna pustka
nie ma cie a wciąż jesteś obok, w moich myślach, marzeniach, tęsknocie.Bardzo mi ciebie brakuje.Wiem że nie wrócisz, czas mnie w tym utwierdza,zabrałeś mi moje marzenia, ale nie umrę,muszę tylko uzbroić się w cierpliwość,swoje wycierpieć,żałuje tylko że zburzyłeś mój spokój,zamotałeś w życiu i zabawiłeś uczuciami,to boli.