Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylekkkk

MĘŻCZYZNA STARSZY OD KOBIETY O 14 LAT???

Polecane posty

Gość Pasuję tutaj
No widzisz dla Ciebie jestem małolatką, oceniasz mnie,choc mnie nie znasz. Każdy związek jest inny.

Gość mądra małolatka
a czemu do czasu? przecież między nami jest wspaniale...kocham go,a on kocha mnie...zdaje sobie sprawe z tego że kiedys różnica bedzie bardziej widoczna..ale sie ty mnie przejmuje bo mamy takie same zainteresowania,a z reszta on wyglada jakby miał 20 lat i tak tez sie czuje...a na starosc bede mu parzyc herbate i bujac mu fotel bo jest moja miłoscia i pokazał mi co jest w życiu naprawde wazne..;) Jest wyjatkowy i tak zostanie...;0

Gość gluygy
hhaha, zabawne, ze naiwne malolaty mysla, ze to one sa gora, a facet powie pare milych slowek, kupi pare rzeczy i ma zapewnione codzienne obciaganko przez mlodke, i kto tu lepiej na takim "zwiazku" wychodzi?:D:D

Gość mądra małolatka
gluygy ale błyszczysz głupotą...;) żal Ci że Ciebie pewnie nikt nie chce...;) Pomysl sobie ze nie podstawa naszego związku jet dobra zabawa razem,spedzanie wolnego czasu,spacery,a nie seks i obciąganie...ale po co ja to pisz skoro ty jesteś za pusty i głupi żeby to pojac....dla ciebie zwiazek to tylko seks mylisz się!!! ja mam 18 lat i to rozumniem a ty pewnie siedzisz w domu sam i ci sie jebie z nudów w głowie dlatego podchodzisz do sprawy w tak naegatywny sposób...ale szczeże?? KOMPLETNIE MNIE TWOJE ZDANIE NIE INTERESUJE

Gość musu
Pokaż fote tego dziadka

Gość za duza roznica
nie wypali

Gość mądra małolatka
Jejku każdy się czepia jak zep psiego ogona....że nie wypali,ze to że tamto...skąd wy to wiecie cooo?pytam skąd to wiecie

Gość krotkoza
madra-> ja jestem z moim facetem juz 6 lat, po slubie... mysle, ze to czy zwiazek wypali zwiazane jest raczej z podobnym usposobieniem,temperamentem, swiatopogladem itd anizeli z wiekiem... powodzenia!:)

Gość musu
mądra małolatka - czy ty jesteś autorką tego tematu ? NIE ! to wypad ode mnie! Ja pisze do Motylekkkk:p

Gość A ja jestem z 13 lat starszym
Tak naprawdę to zależy od podejścia ludzi, ich dojrzałości, czy mają ze sobą coś wspólnego, zainteresowania, czy dobrze w ogóle czują się w swoim towarzystwie. Mój facet akurat sam wokół mnie biega, gotuje, pierze, sprząta, nie robi to dla niego problemów (i kto się lepiej ustawił?:P). Ale nie o to chodzi. Najważniejsze, że dobrze czujemy się w swoim towarzystwie. Czasem dobrze, jak można z kimś siedzieć godzinami i milczeć, a mimo to się nie nudzimy i jest wspaniale:) Na swoje zdrowie też jakoś nie narzeka, zresztą obydwoje nie przepadamy za jakimś strasznie aktywnym wypoczynkiem, więc większych problemów nie mamy w tych sprawach:)

młodki, wierzące ze miłośc wszystko zwycięży starsze realistki w bajkę powyżej nie wierzące, radze posłuchać badziej doświadczonych zyciowo ;) temat uwazam za zakończony buzaki

Gość gość
Ja21 mój 35

Gość gość
Ja mam 21 mój 35 mamy syna