Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaaaaaaaa

Czy angazować się w związek z 17 lat młodszym??

Polecane posty

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa a ty masz w ogole jakas przyjaciołke?

Gość ciesz się tym młodzianem
jeśli Ciebie chce. Po kilku latach facet na pewno się Tobą znudzi, w wieku 30. lat będzie oglądał się za 20.-latkami, ale co użyjesz, to twoje.

Gość julia21211
jezu jak to brzmi-kobieta dziewczynka, rzeczywiscie w wieku 41lat. po co sie pytasz skoro probujesz wszystkim udowadaniac jaka to z ciebie mloda, pelna zycia laska. mam mame w twoim wieku i jak by mi przyprowadzial takiego 24latka to bym chyba padla. rob co chcesz tylko za jakis czas nie zakladaj na forum nastepnego tematu pt"zostawil mnie!co teraz" ciao

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co do seksu to jakos musiało wystarczyc...:)poza tym jak juz z kims jestem to nie zdradzam wiec radze sobie sama z problemem:)) a moze niedługo bedzei tak ze rzeczywiscie zamieszkamy razem..;)

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa ale ten 24 latek na pewno zdradza ciebie,bo watpie aby fajny chłopak w wieku 24 lat maiła niski temperament i raczka mu wystarcza,no chyba,ze ten afcet taki fajny nie jest i nie ma chetnych na małe co nieco wsrod innych kobiet:-)

Gość podczytujacaTemat
agniecha, ja nie wiem czy ten temat to sciema czy nie nie rozumiem czemu tlumaczysz sie na tpiku ludziom, ktorych nie znasz, wciskaja ci kity i probuja zniechecic, to tak jakbys probowala samej sobie udowodnic, ze bedziesz z tym chlopakiem przeciez to Twoja decyzja, czy po tym, jak znakomita wiekszosc napisala ci tu, ze chlopak rzuci cie za klka lat, zrezygnujesz z tego zwiazku i uczucia? troszke powagi zalecam i nie sugeruj sie kims, bo to ty wiesz najlepiej co czujesz i czego chcesz, nie mozna tez patrzec az tak w przyszlosc, ostatecznie nie wiemy ile dane nam jest zyc, wiec tak naprawde powinnismy lapac te chwile, ktore sa, bo moga byc jedyne, a pozniej nie bedzie juz nic, wiec po co zastanawiac sie co bedzie kiedys tam? zycze powodzenia i powiem, ze ja bym zaryzykowala rozumiem cie, ze wygladasz i czujesz sie mlodo, ja mam tak samo, choc jestem od ciebie mlodsza, jednak zawsze wygladalam na mlodsza i to jest ogromny atut :)

dzieki podczytujaca, masz racje...:)

andiamo, skoro wiesz NA PEWNO,ze on mnie zdradza i masz taką wiedzę jasnowidztwa, to moze powiedz jakie liczby w Totka skreslic na nastepne losowanie?

Gość podczytujacaTemat
dobre :D

Gość ja po sasiedzku
mam takie malzenstwo , on 14 lat mlodszy ,nikt nie wrozyl im dobrze , naprawde wygladali jak matka z synem, a ze to w dodatku wies mozesz sobie wyobrazic jak ludzie grzmieli:)Dzis sa malzenstwem z 2 dzieci , rozbudowali pieknie dom wiec raczej maja sie dobrze :) chociaz materacem nie jestem i nie wnikam:)ale reguł nie ma i trzeba sie liczyc z tym ze za jakis czas plomien zgasnie i roznie moze byc .tak z boku patrzac to zdecydowanie ludzie maja z takimi zwiazkami wiecej problemu niz sami zainteresowani:)

Gość podczytujacaTemat
ale plomien zgasnac moze w kazdym wypadku i nie zalezy on od wieku

Gość z doświadczenia.
do agnieszkaaaaaaaaa Jestem z zwiazku z młodszym /15 la/od dokladnie 8 lat. Jedyny problem jaki pojawil się w tej chwili to brak dziecka,poza tym jest bardzo dobrze.

Gość podczytujacaTemat
a ile ty masz lat, a ile twoj partner? pytanie kieruje do z doswiadczenia

Gość z doświadczenia.
do podczytująca 48 i 33

a jednak jest to mozliwe:)

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa :-)moge sie załozyc,ze cie zdardsza kobeito 41 letnia :-) facet 24 letni długo na recznym nie wytrzyma,chyba,ze nie ma powodzenia u płci przeciwnej i nie znajdzie chetnej. Radze zasiasc na jakikoliwek czat to sie przekonasz

Gość lindeczkaa
agnieszkaaaaaaaaaaa---jestem 3 lata od Ciebie starsza.Spotykam sie na seks z facetem który ma 25 lat i żonę o 10 lat starszą .Ja od tej zony jestem starsza o 9 lat. On tez kocha swoją zonę,ale lubi takze i inne kobiety,nie tylko młodsze.

Gość z doświadczenia.
do agnieszkaaa Oczywiscie,ze jest;).Wszystko zależy od charakterów ,a nie wieku. Przyznaję ,ze takie zwiazki są duzo trudniejsze,jednak tylko ze względu na środowisko,szczególnie początki. Dodatkowo problem dzieci, jezeli mężczyzna i ch nie z innego związku,on może decydować pozniej my kobiety w tym wieku musimy to zrobic jak najszybciej.

Na pewno to są podatki i śmierć/// reszta jest względna...;)

Gość andiamo
z doświadczenia.--Piszesz,ze po 8 latach bycia z 15 lat młodszym facetem pojawił sie problem braku dziecka.Cos mis ie zdaje,ze to tylko twoj problem,ze ty odczuwasz brak dziecka z tym partnerem,bo gdyby on tak usilnie chciał dziecko z toba,to juz po roku czasu bycia ze soba namawiałby cie do zajscia w wciaze,bo miaąłs juz 40 lat,wiec nie było na co czekac.Po prostu facetowi na reke,ze dziecka z toba nie ma,a ty chciałabys aby było,bo wiadomo,ze nawet jak sie rozpadnie zwiazek,to dziecko by was łaczył,a tak boisz sie,ze kiedys facet powie bye a ty nawet jego dzecka nie bedziesz miała.

tak,takie zwiazki sa duzo trudniejsze, bo musza prztrwac ten jad od innych ludzi, którzy maja tak skostniałe stereotypy ze nie moga przyjac do wiadomosci, ze mozna zyc nieco inaczej... ba, nawet sie kochac !i nawet nie zdradzac... Jak zwiazek "nieschematowy " to prztrwa to mysle ze to musi byc miłosc..:)a cóz wszytskie zwiazki sie rozpadaja, i nawet takie gdzie kobieta jest 10 lat młodsza !

Gość andiamo
z doświadczenia. no włąsnie,potwierdziłas moj tok myslowuy.Gdyby twoj 33 letni teraz partner chciał z toba dziecko to nie czekałby az 8 lat aby miec z toba dziecko.Jemu na reke ,ze nie ma z toba dzieci,bo on jeszcze młody,znajdzie sobie pewnego razu młoda kandydatke na matke jego dziecka .

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa:-) radze zakupic sobie zestaw wibratowro,bo biedna istoto majca 24 letniego faceta nie uprawiasz seksu :-)

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa :-) 41 latko,zwiazki przetrwja nawet 50 alt i to bez miłosci,bo czesto gesto nie chca sie rzowodzic ze wzgeldu na majatek,ze wzgledu na przyzwycvzajenie,wygodnictwo.Wiekszosc zwiazkow w swiecie zyje ze soba mimo,ze nie łaczy ich zadna miłosc.

Gość z doświadczenia.
andiamo Ja mam swoje :),on nie.Od początku namawiał mnie na dziecko,nie chciałam,nie traktowałam tego związku powaznie,wlasnie ze względu na roznice wieku,poza tym znalismy sie zbyt krótko.Sądzilam,ze to z jego strony raczej chwilowy kaprys,nie przypuszczałam,ze mlody przystojny facet,ktoremu nic nie brakuje na poważnie interesuje sie duzo starszą kobietą.Co prawda byłam i jestem nadal atrakcyjna ale jednak wiek;) Teraz tez nie naciska,jednak widzę jak lubi dzieci i wszystkie rodzinne do niego ciągną.Wiem,ze sprawdzilby sie jako ojciec ,patrnerem juz okazał się świetnym

ich wybór,,.....to zalezy co kto chce od zycia

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa ;-) tak tak,namawiał cie na dziecko od poczatku a ty miałas 40 lat i wahałas sie i czekałas ,bo nie byąłs pewna ;-) Teraz chcesz,bo po prostuu boisz sie,ze jak sie rozejdziecie,to nie bedziecie miec ze soba kontaktu w ogole,bo nic was nei bedzie łaczyc.

Gość andiamo
agnieszkaaaaaaaaaaa sorry,o tym dziecku to było do z doświadczenia.

ja do Ciebie pisałam, odnosnie ludzi , którzy zyja ze sobą bo im wygodnie....

Gość andiamo
z doświadczenia. znaliscie sie krotko na samym poczatku,ale ejstes z nim 8 lat,wiec jakby on tak chciał miec z toba dziecko,to po 2 latach bycia ze soba zdecydowałabys sie na dziecko ze wzgledu na to,ze po 3 latach znajomosci miałąs juz 43 lata.Nie czekałabys dłuzej;-)