Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destroyed detroit

Nie smakuje mi kiełbasa wyborcza Komorowskiego!

Polecane posty

Gość destroyed detroit

Widać jak za wszelką cenę stara się zbłaźnić Jarka, prowadzi agresywną kampanię, próbuje w chamski sposób osiągnąć lepszy wynik w I turze. Gotów był nawet stwierdzić, że Lech Kaczyński jakby chciał. to by wysłał papiery do IPN-u. Powinien ugryźć się w język bo jak Lech mógł to zrobić skoro dostał papiery w piątek a w sobotę była katastrofa? Znacznie już wolę Napieralskiego. Jeszcze tak wieśniackiej kampanii jak tej Komorowskiego nie widziałam. Odwiedza studentów na uczelniach, muzeum PW i pytam się tylko: CZY GDYBY NIE KANDYDOWAŁ TO MIAŁBY CZAS NA TAKIE SPOTKANIA? Nie wiem czy Jarek się zmienił, ale wydaje mi się że jak Komorowski wygra to właśnie on będzie nas odsuwał od świata. Już to widzę jak ociepla nasze stosunki z Rosją;/ A o Gruzji zapomni, bo przecież to para prezydencka się z nimi przyjaźniła tak na prawdę a nie on;/ Ja głosuję na Jarka uważam że jest bardziej profesjonalny.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
nie smakuje Komorowskiego, to jedz Jarkową:) jest wolnosc:) jasne że wizyta Komorowskiego w muzeum była zwiazana z kampanią, kampania wlasnie na tym polega;) a to że PRowcy polecili Kaczyńskiemu żeby jak najdluzej siedział cicho i wypowiadał sie jedynie w zmontowanych wyreżyserowanych nagraniach to inna sprawa;) ps. myslisz że Lech leciałby do katynia gdyby nie kampania?;) jesli sadzisz ze on tak walczył o ten Katyń i jezdził tam co roku to jestes w blędzie;) on tam był drugi raz, i dziwnym przypadkiem znowu tuż przed wyborami..

Gość co wy z tym komorowskim
facet zachowuje sie jak gbur,ma chamskie teksty,niewyjasniona przeszlosc,jest marionetka i wogole mam przesyt jego osoby

Gość jfiufuydhfcjadn
taaaaa a Jaruś nawet nie musial główkowac nad swoja kampania hihi los mu za darmo dal wszystko...brat zginal w taki a nie inny sposob, w takim a nie innym miejscu i ten teraz jedzie na łzach i emocjach naiwnych staruszkow i moherow!!!!! no taka kiełbasa jest lepsza - masz racje!!!!!!!!

Gość kkkkkkkkkdddddddddddds
w życiu nie zagłosuje na komorowskiego to fałszywy człowiek i zabójca zwierząt

Gość traktormann
"taaaaa a Jaruś nawet nie musial główkowac nad swoja kampania hihi los mu za darmo dal wszystko..." tak kuźwa, to naprawdę szczęście, smierć brata, na pewno sie cieszy. skąd sie tacy idioci biorą? no tak, zapomniałem, dzięki TVN'owi i wybiórczej...

Gość a ja cos wiem
mam osobe ...pracuje od dawna w kancelarii prezydenta...przezyla kadencje Kwasniewskiego i teraz Lecha ...jak byscie posluchali jak to wszystko tam wygladalo bez kamer..jak para prezydencka postepowala i jakie numery odchodzily z PIS-em i z Jarkiem ....wiem ze teraz jest zaloba i wszyscy gloryfikuja Lecha bo zginal tragicznie ale jego brat ma inna twarz niz ta ktora [pokazuje w pieknie dopieszczonych spotach wyborczych, jest podobny do Lecha w postepowaniu tylko co ma taki przecietny polak widziec jak mu pokazuja to co piekne i różowe?? malo tego ....w niektorych czesciach POlski jest tylko TVP i ogladaja ten naciągany przekaz nie maja nawet szans na inne wiadomosci i ida potem glosowac bo Jarus okularki zalozyl do nowego spotu i pieknie mowi dobre sobie!!!! ja nie twierdze ze Komorowski to ideal...niestety nie...ale boje sie kaczynskich i nie chce tego co bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a poza tym ....boje sie ludzi Pisu- to demagogia jest .....

Gość destroyed detroit
a czemu zabójca zwierząt? zrobię wszystko co w mojej mocy żeby Komorowski nie wygrał, już przekonałam kilka osób od siebie i również rodzinę żebyśmy wszyscy dali Jarkowi szansę. Komorowski to taki rolnik, trochę jak Lepper a i świta szanownego pana Marszałka daje dużo do życzenia. Właśnie Jarek nie wykorzystuje tej katastrofy, jest ofiarą losu gorzej by było jakby o tym trąbił w tv co chwila. A jak Komorowskiego chyba wczoraj w jakimś programie tvn24 zapytano dlaczego mimo iż on się udziela w tv a Jarek siedzi cicho to Jarkowi rośnie poparcie, to go zatkało! I stwierdził że tak na pewno nie jest. To obłudnik,gbur,gra NIEUCZCIWIE.

Gość Na Jarka głosujeeeeeeee
mi tez ona nie smakuje bo jest koszerna

Gość ladaco
to nie jedz.

Gość niebiansko piekna
ty! nie obrazaj ludzi ogladajacych TVN!! wolisz Pospieszalskiego i jego programy? twoj wybor! wolisz ogladac wiadomosci ktore naginaja fakty by było lepiej dla PIS-u? twoj wybor ale pozwol innym miec szersze wybory źródeł informacji

Gość destroyed detroit
Komorowski powiedział też że nie będzie vetował- już to widzę. PiS nie będzie miało na nic szansy, PO podejmie władzę w państwie i będzie kaszana zobaczycie! Komorowski nie umie budować stosunków na świecie. Oczywiście każdy słodzi przed wyborami i robi tzw. kiełbasę, ale niech Komorowski skosztuje swojego specjału to się udławi chyba! Kampania to jedna wielka gra, każdy chce wygrać to się łapie czego może.

Gość Na Jarka głosujeeeeeeee
nadmienie ponadto że jestem wzorcowym katolikiem i typowym wyborca PiSu:) bądźcie z nami nie żydowskimi scierwami bo te skurrrwysyny tylko nienawisc sieja

Gość romanistka
mowisz zydowskie scierwa?? nie martw sie! jeszcze niedawno polityka PIS-u nie doprowadzila nas do wojny ze wschodem a tu dzis Jaroslaw pieknie sie do Rosjan zwraca jak do przyjaciol! przyjdzie czas i na Żydów ha ha i tych bedzie klepal po plecach jak poczuje wladze, juz czuje nosem palac i prosze jakie zmiany!!!! standardowo - nie bedzie koalicji z Samoobrona!! pamietamy pamietamy i czekamy na wiecej Jaruś:):)

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jak wygra Jarosław to będzie tak jak przez kilka ostatnich lat, tzn kiedy rządził Lech i tyle, jak komuś to odpowiadało to jego sprawa i wybór:)

Gość destroyed detroit
jesteście uprzedzeni to Jarka ogólnie nie ma dobrego wyjścia- jak wygra Komor i PO zasiądzie to będzie jedno wielkie pierdzenie w stołek bo będą najważniejsi, i wtedy PiS będzie podkładał kłody im pod nogi A jak wygra PiS to będzie co chwila veto odnośnie PO nie ma dobrego rozwiązania, ale jak powiedziałam lepszy Jarek z PiS-u niż wszechwładza Komora z Obora

Gość diagnoza.
"To obłudnik,gbur,gra NIEUCZCIWIE." kazdy wybiera swoja strategie - TV, internet, plakaty etc idzie tradycyjne przedwyborcze pranie brudow przeciwnika nie dajcie sie zwariowac! dzis przeczytalam naglowek "Kaczyński skupi się na rodzinie" - na swojej? na mojej??! pomysleliby zanim takie haslo rzucili :O

Gość tak tak jasne
katolik...z polskiej rodziny...tak...pamietamy juz takich na fotkach z rodzinka pieknie a potem rozwody , kochanki i inne przedstawienia, taki z ciebie katolik jak z polowy polakow - pojde bo co ludzie powiedza a w 4 scianach zyja jak zyja , ciekawe czy zycie erotyczne tez wiedziesz dokladnie z zasadami kościoła? :) dajcie spokoj!

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
a jak PiS miał i rząd i prezydenta to było ok i to nie była wszechwładza?

Gość traktormann
"ty! nie obrazaj ludzi ogladajacych TVN!! wolisz Pospieszalskiego i jego programy ? twoj wybor! wolisz ogladac wiadomosci ktore naginaja fakty by było lepiej dla PIS-u? twoj wybor ale pozwol innym miec szersze wybory źródeł informacji " prawdę mówiąc tak, wolę tvp, choć w Polsce nie ma czegoś takiego jak niepolityczne media. ale lubię pooglądać programy inteligentnych ludzi którzy znają historię, i wiedzą co mówią (np antysalon Ziemkiewicza). jeśli uważasz, ze tvn nie nagina i nie przekłamuje informacji, to jesteś śmieszny/na, bo jest to typowo propagandowa telewizja.

Gość a ja czekam na prezydentowa !
juz wole ta kobitke z nadwaga niz nic....puste miejsce przy stole lub przy innej pary prezydenckiej przy kazdej wizycie u nas lub w swiecie! u nas prezydent ma wladze bardziej pokazowa ze tak powiem i co? z kotem pojedzie????????????????????????? zawsze ta rodzina jest uboku, a to kobitka a to dzieci a u nas bedzie jak w zakonie cholera! poza tym , czy wy naprawde ufacie PIS-owcom? przeciez to co oni wyrabiali jak Jaroslaw byl u wladzy to byl obled!! naprawde byliscie z tego zadowoleni? jezu....

Gość destroyed detroit
każdego zmieniła ta tragedia, ja też do niedawna mówiłam że Rosjanie to *****(cenzura), a teraz nagle się zrobili dobrzy. I my i Wschód zaczęliśmy wspólnie pogłębiać swoje stosunki. Katastrofa wszystkich zmieniła i się nie dziwie Jarkowi. Jestem też trochę pod wrażeniem kampanii Napieralskiego i jego podejścia. Jest młody, wprowadziłby może jakąś świeżość ale niestety SLD mnie skutecznie odpycha- do samej osoby Napieralskiego nic nie mam. A pamiętacie jak Komorowski przysnął sobie na uroczystościach żałobnych na mszy w Warszawie po katastrofie? Stał przy trumnach pary prezydenckiej i zamykał oczy schylony jak do srania za przeproszeniem;/ A jak gdzie pojedzie za granicę i mu się to przytrafi to nam zrobi siarę.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jesli o to chodzi to Kaczyński wygląda i zachowuje sie znacznie mniej reprezentacyjnie od Komorowskiego..:o

Gość traktormann
@a ja czekam na prezydentowa ! mówisz jak typowo bezmózgi (bez obrazy), wyprany ze zdolności samodzielnego myślenia idiota. ktoś rzucił tekst o żonie i kocie, teraz wszyscy to powtarzają. a ja się zapytam: ma rządzić prezydent, czy jego małżonka? nie jest to pierwszy przypadek, w którym przywódca nie ma żony, i jakoś żaden wstyd ani tragedia to nie była

Gość destroyed detroit
Przecież Komorowski skłóci nas z całym światem. Albo on nie posiada umiejętności trafnego doboru słów, albo naprawdę jest takim niewykształconym chamem. Stawiam na to drugie;/ Jakby kto go usłyszał za granicą i źle to zinterpretował to konflikt murowany. Poza tym czy on zna w ogóle jakikolwiek język obcy?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
a którykolwiek z kandydatów zna jakiś jezyk obcy?:o no może Olechowski, ponoć bardzo dobrze mówi po angielsku

Gość destroyed detroit
To Komorowski jest mniej reprezentacyjny, utuczony jak jakaś locha. Pod tym wąsem i okularami kryje się oszustwo. Zobaczycie jeśli on wygra to nic nie zostanie z Polski , przecież on chcę odsprzedać NBP! Nie wierzę w ani jedno jego słowo i cieszę się że traci poparcie.

Gość darianeaa
ponoć Komorowski zwolnił pracowników BORu którzy nie pozwolili Rosjanom zabrać ciała prezydenta do Moskwy... Komorowski wchodzi Rosjanom w dupę jak i Tusk takich Polaków nam trzeba u władzy :)

Gość destroyed detroit
Olechowski jest bardzo wykształcony ale jeśli chodzi o wybory to on jest już weteranem :O